Dodaj do ulubionych

Tussipect-syropek na kaszel o dzialaniu amfy?!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 10:49
Wlasnie dzis wyczytalam ze istnieje syrop lub tabletki, ktore w zalozeniu
sa przeciwkaszlowe o nazwie tussipect, ktore sa stosowane prze studentow w
czasie nauki (podobno w lublinie w czasie sesji to nie mozna bylo tego dostac
w zadnej aptece bo studenci wykupili a farmaceuci sprzedawali tylko raz bez
recepty, pozniej chcieli zaswiadczenia od lekarza!!!!!!) a przez sportowcow
jako doping, dziewczyny przy odchudzaniu..Wiecie cos na ten temat?Czy to
rzeczywiscie tak dziala?
Obserwuj wątek
    • meggi-kate Re: Tussipect-syropek na kaszel o dzialaniu amfy? 05.01.05, 11:19
      wiem coś o tym, można go brać tylko do 18.00, ponieważ puźniej ma nadziałanie
      pobudzające. Mam znajomego który pije syrop prze imprezą, czy w czasie sesji
      egzam. Sama nie próbowałam. Ale z tego co wiem, pogudza, nie daje zasnąć.
      pozdrawiam Meggi-Kate
    • Gość: lily78 Re: Tussipect-syropek na kaszel o dzialaniu amfy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 11:27
      a czy jest to bezpieczne?
      • annb Re: Tussipect-syropek na kaszel o dzialaniu amfy? 05.01.05, 11:48
        jak kazdy doping-nie
        wrzuć w wyszukiwarkę "pseudoefedryna"
    • Gość: toja Re: Tussipect-syropek na kaszel o dzialaniu amfy? IP: 195.116.62.* 05.01.05, 14:37
      zdrowsze niz amfa, jesli Ci potrzebny taki kop to sie napij tego tusipetu. Ale
      nigdy nie łacz z kawa albo aspiryna, bo Ci sedrducho wysiadzie.
      • kj121 Re: Tussipect-syropek na kaszel o dzialaniu amfy? 05.01.05, 15:22
        Właśnie zakończyłam kurację=buteleczkę i nie odczułam ŻADNYCH objawów z
        opisywanych przez was, brałam jako syrop wykrztuśny i tak też działał.Z tą amfą
        i studentami to chyba taki chłyt małketingowysmileChyba że mój organizm się nie
        poznał.
        Pozdrawiam.
        • Gość: mandi.ole Re: Tussipect-syropek na kaszel o dzialaniu amfy? IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.01.05, 15:30
          W składzie Tussipect-u znajduje się substancja o budowie, za czym idzie, o
          działaniu podobnym do amfetaminy czyli efedryna. W tym leku jest w postaci tzn
          hydrochloridum czyli eferdyna HCl wtedy jest lepiej wchłanialna i przyswajalna.
          Działanie pobudzające to jeden z wielu efektów. Oprócz tego podnosi ciśnienie,
          obniża apetyt. Jeśli chodzi o Tussi- lepiej to działanie widać po tabletkach,
          aniżeli po syropie. Jednak nie jest tak, że dostajesz powera po jednej
          tabletce. Aby wzmocnić działanie, łączy się efedrynę z koeiną czyli popija
          tabletki kawą lub napojem działającym energetyzująco (Red Bull itp). Jeśli
          jednak masz słabe serce, lepiej się nie pchaj w takie zabawy. Wejdź na forum
          Anoreksja i Bulimia to dowiesz się wszystkiego na ten temat. Te dziewczyny
          praktycznie nie ruszają się bez Tussi z domu.
          Pozdr
    • Gość: astana Re: Tussipect-syropek na kaszel o dzialaniu amfy? IP: *.attu.pl 05.01.05, 18:08
      zdarza mi sie stosowac w czasei sesji, nie mam problemow z sercem raczej, ale
      stosuje w wyjatkowych sytuacjach (3 racy do roku max), trzeba uwazac z tego
      typu zabwkami; w kazdym razie lepsze to niz amfa, mniejsze zlo... tabletki +
      kawa i nie chce mi sie spac, i wiem ze dam rade zdazyc ze wszystkim...
      a kiedys jeszcze w "wieku niewinnosci" kiedy jeszcze niewiedzialam po co moze
      sie wykorzystywac efedyne, pilam tussipeck na przeziebienie, i wtedy nie ma
      oczywiscie takie efektu, bo przeciez trzeba to lekko przedawkowac zeby dostac
      kopa...
      pozdrawiam
    • Gość: e efedryna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.01.05, 21:06
      tussispect zawiera efedrynę, która działa pobudzająco.
      anabol.republika.pl/efedryna.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka