Gość: Elam IP: *.gdynia.mm.pl 18.01.05, 21:11 Czy ktoś może polecić dobrego, jak w tytule? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poziomka8 Re: Ginekolog-endokrynolog w Trójmieście 18.01.05, 23:19 z czystym sumieniem mogę Ci polecić dr Janinę Ratnicką-Klimaszewską. Przyjmuje we Wrzeszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ranka Re: Ginekolog-endokrynolog w Trójmieście IP: *.atr.bydgoszcz.pl / *.atr.bydgoszcz.pl 18.01.05, 23:37 a gdzie dokladnie ona przyjmuje?na kase chorych czy prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: Ginekolog-endokrynolog w Trójmieście 19.01.05, 12:11 kiedys polecilabym tez...ale teraz zmienilam lekarza i nie zaluje. Ja lubie kidy lekarz mnie slucha i ma dla mnie czas, lubie kiedy moge isc do lekarza nawet dzis, kiedy cos sie dzieje z moim organizmem, lubie zadzwonic kiedy trzeba sie o cos spytac (bo nie zawsze potrzebna jest wizyta). Ot, i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elam Re: Ginekolog-endokrynolog w Trójmieście IP: *.lex.pl 19.01.05, 13:00 Nie bardzo rozumiem Twój wywód, czy on się tyczy polecanej dr Ratnickiej- Klimaszewskiej, czy jest natury ogólnej ? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka8 Re: Ginekolog-endokrynolog w Trójmieście 19.01.05, 13:55 jeżeli mówimy o dr Klimaszewskiej to mówię o swoich odczuciach , masz prawo mieć inne; pamiętam,byłam mile zaskoczona podczas pierwszej wizyty,że zwyczajnie mnie SŁUCHAŁA a później ODPOWIADAŁA na wszystkie moje pytania,nie patrzyła na zegarek,zbadała mi piersi (nie wszyscy to robią!) rozmawiałyśmy na tematy innych problemów zdrowotnych,które niekoniecznie wiązały się z jej specjalnością.I co ważne-następne wizyty,nie tylko ta pierwsza-wyglądają tak samo.Leczę się prywatnie,nie wiem gdzie przyjmuje "państwowo" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: Ginekolog-endokrynolog w Trójmieście 20.01.05, 09:31 Zrezygnowalam z dr Klimaszewskiej. Obecnie chodze nie dr. J. Bieguszewskiego, ktory przyjmuje na Wajdeloty, koszt wizyty 50 zl i dostepny jest rowniez nie tylko wtedy, kiedy wskazuje na to wizytowka. Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: Ginekolog-endokrynolog w Trójmieście 20.01.05, 09:36 Leczylam sie u Klimaszewskiej ponad 10 lat...i chyba dosc. Owszem mila, sympatyczna, odpowiadala na pytania...ale po 10 latach ma sie jakas skale porownawcza...wiec za bardzo rutynowa (i nie jest to tylko moje zdanie). Znajoma, kiedy wystapily u niej krwotoki, nie mogla sie skontaktowac z p. doktor...pani w rejestracji (nie ta obecnie, mysle o poprzedniej kiedy Gabinet byl w innym jijescu) byla bardzo niesympatyczna...a w szpiatlu dziwili sie, ze ma swoja karte od lekarza na ktorej jest pismo lek, sa diagnozy, leki - a nie ma zadnej, zadnej pieczatki. Kiedys niestety pani doktor oddawala karty pacjentkom (teraz sa juz w gabinecie ).Jesli ktos ma chec, porozmawiam na prv. A a propos badania piersi-kazdy lekarz u ktorego bylam podczas 30 paru lat zycia badal mi kazdorazowo piersi...ale wspomniana pani doktor rowniez zawsze badala Odpowiedz Link Zgłoś