Dodaj do ulubionych

Ginekolog-endokrynolog w Trójmieście

IP: *.gdynia.mm.pl 18.01.05, 21:11
Czy ktoś może polecić dobrego, jak w tytule?
Obserwuj wątek
    • poziomka8 Re: Ginekolog-endokrynolog w Trójmieście 18.01.05, 23:19
      z czystym sumieniem mogę Ci polecić dr Janinę Ratnicką-Klimaszewską.
      Przyjmuje we Wrzeszczu.
      • Gość: ranka Re: Ginekolog-endokrynolog w Trójmieście IP: *.atr.bydgoszcz.pl / *.atr.bydgoszcz.pl 18.01.05, 23:37
        a gdzie dokladnie ona przyjmuje?na kase chorych czy prywatnie?
        • takandrynka Re: Ginekolog-endokrynolog w Trójmieście 19.01.05, 12:11
          kiedys polecilabym tez...ale teraz zmienilam lekarza i nie zaluje.
          Ja lubie kidy lekarz mnie slucha i ma dla mnie czas, lubie kiedy moge isc do
          lekarza nawet dzis, kiedy cos sie dzieje z moim organizmem, lubie zadzwonic
          kiedy trzeba sie o cos spytac (bo nie zawsze potrzebna jest wizyta). Ot, i tyle
          • invicta1 Takandrynka! 19.01.05, 12:55
            do kogo teraz chodzisz?
          • Gość: elam Re: Ginekolog-endokrynolog w Trójmieście IP: *.lex.pl 19.01.05, 13:00
            Nie bardzo rozumiem Twój wywód, czy on się tyczy polecanej dr Ratnickiej-
            Klimaszewskiej, czy jest natury ogólnej ?
          • poziomka8 Re: Ginekolog-endokrynolog w Trójmieście 19.01.05, 13:55
            jeżeli mówimy o dr Klimaszewskiej to mówię o swoich odczuciach , masz prawo
            mieć inne;
            pamiętam,byłam mile zaskoczona podczas pierwszej wizyty,że zwyczajnie mnie
            SŁUCHAŁA a później ODPOWIADAŁA na wszystkie moje pytania,nie patrzyła na
            zegarek,zbadała mi piersi (nie wszyscy to robią!) rozmawiałyśmy na tematy
            innych problemów zdrowotnych,które niekoniecznie wiązały się z jej
            specjalnością.I co ważne-następne wizyty,nie tylko ta pierwsza-wyglądają tak
            samo.Leczę się prywatnie,nie wiem gdzie przyjmuje "państwowo"
            pozdrawiam
            • takandrynka Re: Ginekolog-endokrynolog w Trójmieście 20.01.05, 09:31
              Zrezygnowalam z dr Klimaszewskiej. Obecnie chodze nie dr. J. Bieguszewskiego,
              ktory przyjmuje na Wajdeloty, koszt wizyty 50 zl i dostepny jest rowniez nie
              tylko wtedy, kiedy wskazuje na to wizytowka.
            • takandrynka Re: Ginekolog-endokrynolog w Trójmieście 20.01.05, 09:36
              Leczylam sie u Klimaszewskiej ponad 10 lat...i chyba dosc. Owszem mila,
              sympatyczna, odpowiadala na pytania...ale po 10 latach ma sie jakas skale
              porownawcza...wiec za bardzo rutynowa (i nie jest to tylko moje zdanie).
              Znajoma, kiedy wystapily u niej krwotoki, nie mogla sie skontaktowac z p.
              doktor...pani w rejestracji (nie ta obecnie, mysle o poprzedniej kiedy Gabinet
              byl w innym jijescu) byla bardzo niesympatyczna...a w szpiatlu dziwili sie, ze
              ma swoja karte od lekarza na ktorej jest pismo lek, sa diagnozy, leki - a nie
              ma zadnej, zadnej pieczatki. Kiedys niestety pani doktor oddawala karty
              pacjentkom (teraz sa juz w gabineciewink ).Jesli ktos ma chec, porozmawiam na
              prv.
              A a propos badania piersi-kazdy lekarz u ktorego bylam podczas 30 paru lat
              zycia badal mi kazdorazowo piersi...ale wspomniana pani doktor rowniez zawsze
              badalasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka