25.01.05, 19:50
Polecacie?? Jestem dzis po pierwszej "sesji" owym preparatem.Dajcie jakis
glos-wystarczy choc małe tak lub nie-plizzzz. Za Chiny nie chce miec "
wypalanek", itp.
Obserwuj wątek
    • tola79 Re: Solcogyn? 26.01.05, 07:47
      Miałam smarowanie solcogynem dwukrotnir i nic. Nadżerka jak była, tak była i
      ciagle czepiały się jakies tsany zapalne, juz miałam dosyć. I w końcu
      zdecydowałam sie na wypalankę. Nie było przyjemnie, ale dało się przezyć. Od
      tamtej pory wszystko jest w najlepszym porządku, wiem, bo chodzę często na
      kontrolę. Nie o to chodzi, że namawiam, ale czasem to najskuteczniejsza metoda,
      tak było w moim przypadku. Pozdrawiam smile
      • bezsenna Re: Solcogyn? 26.01.05, 13:38
        Ale to podobno zalezy od stopnia nadzerki-ja mam mala, wiec dlatego nie chce
        miec zadnych takich akcji...
        • tola79 Re: Solcogyn? 26.01.05, 15:30
          To prawda, czytałam na forum, że zdarzały się przypadki wyleczenia małej
          nadżerki przy pomocy tego preparatu. Można spróbować. Mnie nie pomogło, ale jak
          wspomniałam, moja nadżerka była spora. Życzę szybkiego wyleczenia smile
    • trosia Re: Solcogyn? 26.01.05, 16:42
      Hej,
      Ja jak najbardziej polecam. Groził mi laser, a Solcogyn wystarczył.
      Pozdrawiam!
      • Gość: Bezsenna Re: Solcogyn? IP: *.toya.net.pl 27.01.05, 18:13
        uff- mi tez P.Doktor mowila ,ze na 10 przypadkow leczenia 7 pomaga-mam
        nadziej,ze bede w tej 7-ce bez zadnych nawrotow.I wogole widze,ze chyba bede
        musiala skonczyc z tamponami bo tu moze byc przyczyna wszytskich infekcji
        itp.Szkoda-bo uwazam,ze to wygodne-ale kosztem zdrowia??
        • Gość: qq Re: Solcogyn? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:27
          Hej, zajmowałam się promocją solcogynu u lekarzy przez 2 lata smile)
          Po pierwsze zanim go zastosujesz MUSZĄ być wyleczone wszystkie stany zapalne!
          Po drugie działa na małe nadźerki a czasem na duże. PO trzecie nic nie
          ryzykujesz bo działa TYLKO na zmienioną chorobowa tkankę czyli jak nie pomoże
          to i tak nie zaszkodzi. Po czwarte jeżeli Twój lekarz zastosował solcogyn to
          znaczy, że jest bardzo dobrym lekarzem bo zastosował lek małoinwazyjny, który
          oszczędzi Twoja szyjkę macicy (ewentualna późniejsza ciąża), i zaoszczędzi Ci
          niepotrzebnego bólu. Naprawdę jest olbrzymi procent wyleczenia tym preparatem
          więc głowa do góry i trzymam kciuki!!!!
        • Gość: Kasia Re: Solcogyn? IP: *.chello.pl 07.02.05, 17:54
          Własnie pojutrze ide na pierwszą fiolkę- mam nadzieje, ze mi pomoze. Jesli nie,
          lekarz poleca krioterapie- jest bezpieczniejsza od wypalanek, dla tych
          dziwczyn, które planują jeszcze urodzic jakiegos bobaska
          pozdrawiam smile
      • hippophae Re: Solcogyn? 07.02.05, 17:57
        mi też pomogło, myślę że warto spróbować
        • bezsenna Cena Solcogynu. 12.02.05, 19:08
          Hehe- piszesz tak bo sprzedawalastongue_out Nie no zartuje-ja za 4 dni idę na drug a.
          Mam pytanie-ile uWas w miastach kosztuje Solcogyn? Ja mieszkam w Łodzi i u
          lekarza kupiłam taniej ok 40 pln. ale moja Doktorowa mówiła, że to koszt ok
          50pln.
          • Gość: izzy Re: Cena Solcogynu. IP: *.play-internet.pl 29.01.14, 15:04
            ja w wchu kupiłam solcogyn za 69zl jedną fiolkę !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka