bezsenna 25.01.05, 19:50 Polecacie?? Jestem dzis po pierwszej "sesji" owym preparatem.Dajcie jakis glos-wystarczy choc małe tak lub nie-plizzzz. Za Chiny nie chce miec " wypalanek", itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tola79 Re: Solcogyn? 26.01.05, 07:47 Miałam smarowanie solcogynem dwukrotnir i nic. Nadżerka jak była, tak była i ciagle czepiały się jakies tsany zapalne, juz miałam dosyć. I w końcu zdecydowałam sie na wypalankę. Nie było przyjemnie, ale dało się przezyć. Od tamtej pory wszystko jest w najlepszym porządku, wiem, bo chodzę często na kontrolę. Nie o to chodzi, że namawiam, ale czasem to najskuteczniejsza metoda, tak było w moim przypadku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bezsenna Re: Solcogyn? 26.01.05, 13:38 Ale to podobno zalezy od stopnia nadzerki-ja mam mala, wiec dlatego nie chce miec zadnych takich akcji... Odpowiedz Link Zgłoś
tola79 Re: Solcogyn? 26.01.05, 15:30 To prawda, czytałam na forum, że zdarzały się przypadki wyleczenia małej nadżerki przy pomocy tego preparatu. Można spróbować. Mnie nie pomogło, ale jak wspomniałam, moja nadżerka była spora. Życzę szybkiego wyleczenia Odpowiedz Link Zgłoś
trosia Re: Solcogyn? 26.01.05, 16:42 Hej, Ja jak najbardziej polecam. Groził mi laser, a Solcogyn wystarczył. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezsenna Re: Solcogyn? IP: *.toya.net.pl 27.01.05, 18:13 uff- mi tez P.Doktor mowila ,ze na 10 przypadkow leczenia 7 pomaga-mam nadziej,ze bede w tej 7-ce bez zadnych nawrotow.I wogole widze,ze chyba bede musiala skonczyc z tamponami bo tu moze byc przyczyna wszytskich infekcji itp.Szkoda-bo uwazam,ze to wygodne-ale kosztem zdrowia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Solcogyn? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:27 Hej, zajmowałam się promocją solcogynu u lekarzy przez 2 lata ) Po pierwsze zanim go zastosujesz MUSZĄ być wyleczone wszystkie stany zapalne! Po drugie działa na małe nadźerki a czasem na duże. PO trzecie nic nie ryzykujesz bo działa TYLKO na zmienioną chorobowa tkankę czyli jak nie pomoże to i tak nie zaszkodzi. Po czwarte jeżeli Twój lekarz zastosował solcogyn to znaczy, że jest bardzo dobrym lekarzem bo zastosował lek małoinwazyjny, który oszczędzi Twoja szyjkę macicy (ewentualna późniejsza ciąża), i zaoszczędzi Ci niepotrzebnego bólu. Naprawdę jest olbrzymi procent wyleczenia tym preparatem więc głowa do góry i trzymam kciuki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Solcogyn? IP: *.chello.pl 07.02.05, 17:54 Własnie pojutrze ide na pierwszą fiolkę- mam nadzieje, ze mi pomoze. Jesli nie, lekarz poleca krioterapie- jest bezpieczniejsza od wypalanek, dla tych dziwczyn, które planują jeszcze urodzic jakiegos bobaska pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hippophae Re: Solcogyn? 07.02.05, 17:57 mi też pomogło, myślę że warto spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
bezsenna Cena Solcogynu. 12.02.05, 19:08 Hehe- piszesz tak bo sprzedawalas Nie no zartuje-ja za 4 dni idę na drug a. Mam pytanie-ile uWas w miastach kosztuje Solcogyn? Ja mieszkam w Łodzi i u lekarza kupiłam taniej ok 40 pln. ale moja Doktorowa mówiła, że to koszt ok 50pln. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izzy Re: Cena Solcogynu. IP: *.play-internet.pl 29.01.14, 15:04 ja w wchu kupiłam solcogyn za 69zl jedną fiolkę ! Odpowiedz Link Zgłoś