ninka25 07.03.05, 20:13 Stosowała któraś? Jakie wrażenia przy długotrwałym, przewlekłym stanie zapalnym? Pomogło? Dodam, że Albothyl nie pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sevika Re: macmiror 07.03.05, 20:21 a ta sa globulki dopochwowe?duze zolte?bralam je w grudniu i chyba tak sie nazywaly. jesli tak to mnie z zapalenia wyleczyly, milam zapelnie po braniu tabletek anty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magunka Re: macmiror IP: 80.51.229.* 07.03.05, 20:39 ja takze bralam globulki ponad rok temu skuteczne choc cena moze troche duza ale pomogly i to najwazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
ninka25 Re: macmiror 08.03.05, 12:03 Tak, wielkie żółte globulki, też mam zapalenie po tabletkach anty Tylko że wcześniej przez długi czas nie było go widać i nikt mi nie wierzył, że szczypie Czekam na koniec @ i zaczynam... Mam nadzieję, że mi też pomoże!!! Dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
aeidenn Re: macmiror 09.03.05, 09:21 Dziewczyny, czy któras może napisac coś więcej o tym zapaleniu bez objawów? Czuję,że mam to samo- szczypanie, swędzenie bez większych obajwów zewnętrznych.Lekarz twierdzi,że jest super, jestem zdrowiutka itd. A przecież ten dyskomfort nie bierze się znikąd!Pora zmienić lekarza...Ostatnio dołączyło do tego częste parcie na pęcherz, zwłaszcza wieczorem po położeniu się spać- czyżby zapalenie przeszło na pęcherz ( Dodam,że tez stosuję tabletki (harmonet).Dzięki za informację Odpowiedz Link Zgłoś
ninka25 Re: macmiror 10.03.05, 10:10 Cóż ja Ci mogę więcej napisać... po prostu od baaardzo dawna po stosunku zawsze mnie szczypało, tak na dobrą sprawę od kilku lat... I teraz się to wreszcie ujawniło w postaci stanu zapalnego. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
yudith Re: macmiror 10.03.05, 11:43 Witam! Prawie zawsze odczuwałam dyskomfort o którym piszecie, nawet pojawiały się drobne pęknięcia naskórka wew. warg sromowych. Piekło to niemiłosiernie, utrudniało życie i odbierało wszelkie przyjemności! Chodziłam po lekarzach - ZDROWA! W końcu trafiłam do p. doktor, której szczerze nie cierpię i nigdy nie była dla mnie żadnym autorytetem (po tym jak poszłam do niej parę lat temu, oznajmiłam, że zaczynam współżycie i chcę tabletki, a ona, że tak od razu, że taka młoda, to stosunek przerywany bedzie najlepszy (!!!)) Ta "Mądrala" stwierdziła, że to wygląda na alergię. Dostałam zakaz używania czegokolwiek oprócz czystej wody i ew. oliwki do mycia. (używałam mydła dla niemowląt, bo na WSZYSTKIE płyny do higieny intymnej moja skóra reagowała wysypką i pieczeniem) To nie było komfortowe, ale można przywyknać, szczególnie jeśli pomaga! Bo mnie pomogło! Od prawie dwóch lat nie mam już tamtych problemów. ps. a co do macmiror`u - właśnie skończyłam kurację (nadżerka i stan zapalny). Bardzo się denerwuję, a dopiero o 15.00 będzie wynik... Napiszę, czy lek zadziałał. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ninka25 Re: macmiror 12.03.05, 10:13 no ok, ale ja nie miałam nigdy wyspek. Pieczenie pojawia się u mnie TYLKO po stosunku. Dopiero, iedy stanzapalny przeszedł w fazę widoczną, zaczęłam odczuwać pieczenie stale. Daj znać jak poszło Odpowiedz Link Zgłoś