Dodaj do ulubionych

WYPALANIE NADŻERKI

IP: *.olimp.unis.pl / *.olimp.unis.pl 09.03.05, 18:45
Witam,jutro mam mieć zabiego laserowego usuwania nadżerki.Słyszałam jednak ,że
obecnie się tego nie stosuje.
Czy są inne metody?Czy trzeba faktycznie ją usuwać?
Obserwuj wątek
    • Gość: bozenaw2 Re: WYPALANIE NADŻERKI IP: 80.48.190.* 09.03.05, 18:49
      Witam. ja przeszłam taki zabieg kilka lat temu. Rok temu dowiedziałam sie od
      nowej pani doktor ze takich zabiegów nie robi sie u kobiet które nie rodziły
      jeszcze. I ze są inne sposoby np.leki.
      • Gość: Zdenerwowana Re: WYPALANIE NADŻERKI IP: *.olimp.unis.pl / *.olimp.unis.pl 09.03.05, 18:51
        Podobno ta nadżerka jest na tyle duża,że nie da się jej wyleczyć.Nie wiem sama
        co mam robić.
        • Gość: kinga Re: WYPALANIE NADŻERKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 18:57
          Moja gin tez tak mowila i mi ja wypalila a teraz takie wielkie nadzerki smaruje
          jakims plynem i po sprawie.Proponuje abys poszla do innego lekarza i zobaczysz
          co powie?Fakt -wypalenie to moment i po sprawie a z tym plynem to trzeba troche
          czasu-
          • Gość: Zdenerwowana Re: WYPALANIE NADŻERKI IP: *.olimp.unis.pl / *.olimp.unis.pl 09.03.05, 19:01
            Mi nie zalezy na szybkim załatwieniu sprawy, tylko na właściwym i bezpiecznym
            dla mnie.Słyszałam,że można nadżerki zamrażać.
            • Gość: asik Re: WYPALANIE NADŻERKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 21:40
              Najlepsze jest wymrażanie nadżerki, zwłaszcza dla kobiet które jeszcze nie
              rodziły
    • koala.mb Re: WYPALANIE NADŻERKI 09.03.05, 21:58
      Laserowe usuwanie nadżerki to obecnie najnowocześniejsza metoda leczenia zmian.
      Nie dosyć, że można ja wykonywać u kobiet które nie rodzily, to rownież jest
      bezpieczna dla ciężarnych. Niestety droga i ciągle mało dostępnasad
      Zachowawczo można leczyć nadżerki małe, bezobjawowe. obecnie jest tendencja aby
      inne leczyć zabiegowo.
      • Gość: Położnik Re: WYPALANIE NADŻERKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 22:34
        Koala.mb zaskoczyłaś mnie większośc naszych kolegów i kolezanek leczy zabiegowo
        • koala.mb Re: WYPALANIE NADŻERKI 09.03.05, 22:39
          Napisałam, że małe i bezobjawowe MOZNA leczyć zachowawczo. Mozna, co nie znaczy
          ze tak większość z nas tak leczy, ale nie jest to błąd. Każdą inną natomiast
          bezwzglednie powinno się leczyć zabiegowo. Zgadzasz się?
    • Gość: Majka Re: WYPALANIE NADŻERKI IP: *.chello.pl 09.03.05, 23:03
      Ja rok temu mialam zamrazana nadzerke. Jeszcze nie rodzilam, wiec lekarz uznal,
      ze ta metoda bedzie najlepsza, dodam, ze wczesniej same leki i smarowanie mi
      nie pomogly. Teraz mam to z glowy.
      • ninka25 Re: WYPALANIE NADŻERKI 10.03.05, 10:20
        a mi gine powiedziała, że nadżerek w ogóle się nie powinno ruszać u kobiet
        które jeszcze nie rodziły właśnie smile I że mam sobie nic z tym nie robić smile
    • paulaula Re: WYPALANIE NADŻERKI 10.03.05, 11:58
      Ten płyn októrym ktos pisał to solcogyn.Polecam, potrafi wyleczyć naprawdę duże
      nadżerki.Jest to bezpieczne i bezbolesne. Myślę że od tego właśnie warto
      zacząc, a jeśli nie byłoby zamierzonego efektu dopiero sięgnąć po wymrażanie.
      • trishika Re: WYPALANIE NADŻERKI 10.03.05, 12:14
        A mnie lekarz poradził farmakologiczne leczenie. Właśnie za kilka dni się do
        niego wybieram. Zobaczymy czy nadżerka zniknęła. Bo mówił na początku że jest
        dosyć duża a nie chciałby mi jej wypalać ale nie powiedział czemu lepiej tego
        nie robić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka