Gość: Gosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 21:24 Od wczoraj biore tabletki, dzis zapomnialam wziazc o danej porze, ale wzielam z poslizgiem 30 minutowym. Czy jestem w pelni zabezpieczona? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hippophae Re: Pytanie o zabezpieczenie 17.03.05, 21:31 30 minut nie robi najmniejszej różnicy. Nie napisałaś jakie bierzesz tabletki ale jesli dwuskładnikowe to możesz się spóźnić do 12 godzin. Na pewno masz to napisane w ulotce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Pytanie o zabezpieczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 22:04 Czesc! Biore Logest od 2 dni. Dawniej brałam (wiem ze to nie rozsadne) jak sobie przypomnialam. Ale okres zawsze mialam co 28 dni. Jutro przyjezdza moj chlopak i chce wiedziec czy jestem zabezpieczona i czy nie musimy dodatkowo uzyc gumek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hippophae Re: Pytanie o zabezpieczenie 17.03.05, 22:12 Przecież napisałam Ci już, że jesteś zabezpieczona. 30 minut to w ogóle nie jest spóźnienie. -- H. Odpowiedz Link Zgłoś