Gość: sonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 18:45 Mam pytanie.. Czy koszty leczeni nadżerki to znaczy np. wymrażani moze pokryc NFZ?? Gdzie sie wtedy zwrócić?? Prosze o pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asialub1 Re: nadżerka i NFZ ??? IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 21.03.05, 19:06 Zależy który NFZ, niektóre finansuja wymrażanie inne nie. Akurat półtora tyg temy mialam wymrazanie i niestety mój pomorski finansuje tylko wypalanke, za wymrazanie musialam zaplacic z własnej kieszeni 300 zł prywatnie. Tez sporo czytalam na tym forum przed zabiegiem. Wpisz w wyszukiwarke nazwe nadzerka i pojawi sie tyle postów ze nie bedzie ci sie nawet chcialo czytac wszystkiego, tyle tego jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: nadżerka i NFZ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 19:10 dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: nadżerka i NFZ ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:20 Ja na wymrażanie nadżerki dostałam od lekarza skierowanie i poszłam na zabieg do szpitala. Oczywiście za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś