Dodaj do ulubionych

MAM PLAMIENIE CZY MOGE JEDNAK ROZPOCZAT TABLETKI?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 17:08
OD DZIS MAM PLAMIENIA I NIE WIEM CZY MOGE WZIASC NOWE OPAKOWANIE TABLETEK CZY
MAM POCZEKAC PROSZE PORADZCIE
Obserwuj wątek
    • Gość: Emilia Re: MAM PLAMIENIE CZY MOGE JEDNAK ROZPOCZAT TABLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 17:29
      Na ulotce powinno być napisane, kiedy zacząć pierwsze opakowanie, a kiedy
      zaczynać następne. Jeśli zgubiłaś ulotkę, to napisz, jakie to pigułki, być może
      będę w stanie pomóc.

P.S. Na forum nie powinniśmy nadużywać klawisza CapsLock, gdyż jedną z jego
      funkcji jest „krzyk”, a tu nie krzyczymy na siebie.
    • Gość: Marta Re: MAM PLAMIENIE CZY MOGE JEDNAK ROZPOCZAT TABLE IP: *.chello.pl 11.04.05, 20:34
      Ja biorę harmonet i mam napisane w ulotce, że plamienie jest normalne i jak już
      się skończy termin tych 7 dni bez pigułki, zaczynasz normalnie nowe opakowanie
      nawet jeśli występuje plamienie. Pozdrawiam.
    • joisana Prośba 11.04.05, 21:17
      Proszę o przestrzeganie regulaminu, pisanie dużymi literami uważane
      jest za krzyk, my nie krzyczymy na siebie.
      • Gość: er Re: Prośba IP: *.elpos.net / *.elpos.net 11.04.05, 21:24
        Pierwszy raz tabletki nalezy wziac w pierwszym dniu miesiaczki
    • Gość: karola* Re: MAM PLAMIENIE CZY MOGE JEDNAK ROZPOCZAT TABLE IP: *.icpnet.pl 11.04.05, 21:27
      ja biorę jeanine i tez się zaczyna nowe opakowanie nawet jeśli jest plamienie
      po siedmodniowej przerwie
    • dorota1005 Re: MAM PLAMIENIE CZY MOGE JEDNAK ROZPOCZAT TABLE 11.04.05, 21:47
      ja tez mam podobny problem, nie wiem jednak czy chodzi nam o to samo; miałam
      przerwe 4 miesiace w braniu tabletek Cilest, dwie ostatnie miesiączki wygladały
      tak, że jakies 3, 4 dni miałam lekkie brudzenia czerwono-brazowe, a dopiero
      potem zaczynalo sie naprawde; w środe bede u ginekologa , zapytam go jak mam to
      traktowac bo po 20 tego miesiaca zaczne pierwsze opakowanie ; tez jestem ciekawa
      jak mam to zrobic; w środe napisze co mi powiedzial gin; pozdrawiam
      • Gość: Emilia Re: MAM PLAMIENIE CZY MOGE JEDNAK ROZPOCZAT TABLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 13:36
        Też miałam takie objawy przed właściwą miesiączką po odstawieniu diane, okazało
        się, że mam podwyższony poziom prolaktyny przez pigułki – hiperprolaktynemia
        może prowadzić do bezpłodności, a więc nie można lekceważyć. Sprawdź, czy masz
        odpowiednie poziomy hormonów zanim zaczniesz brać pigułki, może były źle
        dobrane pigułki lub w ogóle Ci nie służą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka