Gość: Justyna 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 17:08 OD DZIS MAM PLAMIENIA I NIE WIEM CZY MOGE WZIASC NOWE OPAKOWANIE TABLETEK CZY MAM POCZEKAC PROSZE PORADZCIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emilia Re: MAM PLAMIENIE CZY MOGE JEDNAK ROZPOCZAT TABLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 17:29 Na ulotce powinno być napisane, kiedy zacząć pierwsze opakowanie, a kiedy zaczynać następne. Jeśli zgubiłaś ulotkę, to napisz, jakie to pigułki, być może będę w stanie pomóc. P.S. Na forum nie powinniśmy nadużywać klawisza CapsLock, gdyż jedną z jego funkcji jest „krzyk”, a tu nie krzyczymy na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: MAM PLAMIENIE CZY MOGE JEDNAK ROZPOCZAT TABLE IP: *.chello.pl 11.04.05, 20:34 Ja biorę harmonet i mam napisane w ulotce, że plamienie jest normalne i jak już się skończy termin tych 7 dni bez pigułki, zaczynasz normalnie nowe opakowanie nawet jeśli występuje plamienie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Prośba 11.04.05, 21:17 Proszę o przestrzeganie regulaminu, pisanie dużymi literami uważane jest za krzyk, my nie krzyczymy na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Prośba IP: *.elpos.net / *.elpos.net 11.04.05, 21:24 Pierwszy raz tabletki nalezy wziac w pierwszym dniu miesiaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola* Re: MAM PLAMIENIE CZY MOGE JEDNAK ROZPOCZAT TABLE IP: *.icpnet.pl 11.04.05, 21:27 ja biorę jeanine i tez się zaczyna nowe opakowanie nawet jeśli jest plamienie po siedmodniowej przerwie Odpowiedz Link Zgłoś
dorota1005 Re: MAM PLAMIENIE CZY MOGE JEDNAK ROZPOCZAT TABLE 11.04.05, 21:47 ja tez mam podobny problem, nie wiem jednak czy chodzi nam o to samo; miałam przerwe 4 miesiace w braniu tabletek Cilest, dwie ostatnie miesiączki wygladały tak, że jakies 3, 4 dni miałam lekkie brudzenia czerwono-brazowe, a dopiero potem zaczynalo sie naprawde; w środe bede u ginekologa , zapytam go jak mam to traktowac bo po 20 tego miesiaca zaczne pierwsze opakowanie ; tez jestem ciekawa jak mam to zrobic; w środe napisze co mi powiedzial gin; pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: MAM PLAMIENIE CZY MOGE JEDNAK ROZPOCZAT TABLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 13:36 Też miałam takie objawy przed właściwą miesiączką po odstawieniu diane, okazało się, że mam podwyższony poziom prolaktyny przez pigułki – hiperprolaktynemia może prowadzić do bezpłodności, a więc nie można lekceważyć. Sprawdź, czy masz odpowiednie poziomy hormonów zanim zaczniesz brać pigułki, może były źle dobrane pigułki lub w ogóle Ci nie służą. Odpowiedz Link Zgłoś