Dodaj do ulubionych

gDZIE W LUBLINIE???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 07:52
Gdzie w Lulinie wykonuje sie zabiegi oduczania palenia papierosów.Chodzi mi o
te po których 1-2 zabeach juz podobno sie nie pali.
Może macie jakies doświadczenia z takimi zabiegami?Jakie rezultaty?
Dzięi z góry z wpiasy,
Agnieszka
Obserwuj wątek
    • Gość: e Re: gDZIE W LUBLINIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 07:54
      nie trzeba byo się uczyć!
      • Gość: Agnieszka hhahaha baardzo smieszne...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 10:41
        próbuję tylko znaleźc jakieś sposoby aby pomóc ojcu w rzuceniu papierosów-pali
        od 30 lat i zerwanie z nałogiem jest bardzo trudne w Jego sytacji. A za
        taka "mądrość " jak Twoja to podziękuję- zachowaj ja dla siebie.
        • Gość: miki Re: hhahaha baardzo smieszne...... IP: 217.17.32.* 10.05.05, 18:35
          Czy to wogóle realne? Mam wątpliwości ale przyznaję ze niewiele wiedzy na ten
          temat... Mój tata palił równie długo i kilka razy rzucał aż w końcu sie udało,
          nie pali juz 7 lat!!!! Jestem z niego bardzo dumna i widzę że to możliwe!!on
          często powtarza, że rzucił dlatego że nas kocha - może Twój potrzebuje również
          jakiejś silnej motywacji i wsparcia? I przede wszystkim :chęci... Mój bardzo
          chciał rzucić.Plastry nikotynowe i inne pomoce - skontaktujcie się z dobrym
          lekarzem. Nie wierzę w złote rozwiązania: chudnięcie od obrączki na reku i
          rzucanie palenia po masażu...
          • Gość: Agnieszka Re: hhahaha baardzo smieszne...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:40
            Hej, wiesz, próbowalam juz wszystkiego- krzyki, prośby, ględzenie o zdrowiu-
            jak grochem o scianę. Kilka prób juz było ale za każdym razem pali jeszcze
            więcej, a wiesz tonący brzytwy sie chwyta, więc szukam dalej namiarów na te
            zabiegi.sad
            • Gość: enka Re: hhahaha baardzo smieszne...... IP: *.taninet.pl / *.devs.futuro.pl 15.05.05, 12:43
              na Żółnierskiej 7 jest gabinet "oduczania palenia" i pono gdzieś na Głębokiej
              (wizyta ok. 50 zł.) , ale nie znam dokłądnego adresu, spróbuj może w Panoramie
              Firm...powodzenia!
              p.s. znajoma na tym była i dało radę, ale trzeba na prawdę b. mocno chcieć nie
              palić, bo cudów nie ma.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka