Gość: MM IP: *.net 14.05.05, 23:56 Czy są jakieś pigułki bez recepty wywołujące miesiączkę???? Nawet wrazie zapłodnienia??? Pilnie potrzebuję proszę o POMOC! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eciepecie8 Re: Pigułki????????? 14.05.05, 23:57 to sie zdecyduj pigułki wywołujące miesiączkę w razie ciązy czy bez ciazy? a zresztą, wszystkie i tak są na receptę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Pigułki????????? IP: *.net 15.05.05, 00:01 Wrazie ciąży! A jakie są sprawdzone i bezpieczne??? Proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
eciepecie8 Re: Pigułki????????? 15.05.05, 00:06 a co, spodziewasz się rozległej oferty rynkowej? jedna jest i rozwala organizm a od kiedy jesteś w ciązy, bo trzeba to zażyć zaraz po Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Pigułki????????? IP: *.net 15.05.05, 00:07 No już chyba będzie tydzień albo i dłużej Rozwla organizm to znaczy bliżej??? Odpowiedz Link Zgłoś
eciepecie8 Re: Pigułki????????? 15.05.05, 00:08 tydzień lub dłużej? a to przykro mi, już po herbacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Pigułki????????? IP: *.net 15.05.05, 00:09 I nie ma już ratunku??? Bedę musiała rodzić ???? Odpowiedz Link Zgłoś
eciepecie8 Re: Pigułki????????? 15.05.05, 00:11 postinor trzeba zażyć do 72 godzin PO trzeba było myśleć PRZED Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Pigułki????????? IP: *.net 15.05.05, 00:14 Łatwo Ci mówić.... stosujemy prezerwatywy i niby wszystko zawsze było ok i to przez dwa lata a teraz okres się mi spóżnia chce mi się dużo jeść... piersi mnie bolą... brzuch też... czyli objawy ciąży... a co lepsze testy ciążowe pokazały wynik negatywny... a już drugi tydzień po czasie nie mam okresu a co gorsza te objawy.... POOOOOOOOMOOOOOOOOOCYYYYYYYYY Odpowiedz Link Zgłoś
mar_kotka Re: Pigułki????????? 15.05.05, 05:44 Gość portalu: MM napisał(a): chce mi się dużo jeść... piersi > mnie bolą... brzuch też... czyli objawy ciąży... czyli ja też jestem raz w miesiącu,zawsze przed okresem w ciąży kurde,nie wiedziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Pigułki????????? IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.05.05, 00:18 eciepecie8 tak z ciekawości: Bywasz czasem miła? Bo ja tak z ciekwości przzejrzałam przez wyszukiwarkę Twoje posty do różnych osób i wiesz nie doszłam jeszcze do żadnego miłego - ale przyznam że jeszcze nie przejrzałam całej biblioteki - więc z góry przepraszam, może się mylę i moje pytanie pozostaje bez uzasadnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
eciepecie8 Re: Pigułki????????? 15.05.05, 00:21 nie, pod tym nickiem jestem wredna i złośliwa jeśli znajdziesz jakieś miłe eciepecie, to znaczy, ze miałam 40 stopni gorączki albo ktoś się podszył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Pigułki????????? IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.05.05, 00:23 taa... to wszystko tłumaczy - to zaprzestaję szukania i wyrabiam sobie opinię. Ja także pomijam spam. Odpowiedz Link Zgłoś
gusia40 Re: Pigułki????????? 15.05.05, 14:27 Tylko spokojnie.Nie próbuj sama czegoś łykać.Możesz tylko sobie zaszkodzic.Jeżeli jesteś w ciąży to i dziecku.Może okres przesunął się z powodu stresów/Zajdź do lekarza.Sprawa wtedy się wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś