Gość: ela IP: *.csk.pl 06.06.05, 14:11 moja gin przepisała mi clo od 5 do 10dc, mam brać 2 razy dziennie po jednej tabletce 50mg, czytałam że dziewczyny brały jedną tabletkę na dzień. jak to w zasadzie powinno być? czy dawka 2x50mg to nie za dużo??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: dawka clo 06.06.05, 14:23 Elu czy już kiedyś brałaś clo? jeśli tak i nie zadziałał w mniejszej dawce, to może mieć sens 2x50, jśli dostałaś tyle na 1 raz, to raczej za ostro-jedna to jeszcze ok, ale nie dwie sztuki dziennie na 1 raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: dawka clo IP: *.csk.pl 06.06.05, 20:21 to moje pierwsze clo i stąd moje wątpliwości... moja lekarka chce wspomóc jajeczko, cały czas powtarza mi, żebym zachodziła w ciążę, że wtedy miną mi moje inne problemy, mam się odstresowywać, odpoczywać itd. ale ja się naczytałam na forum że może powstać torbiel na jajniku, że można przestymulować, a tego się boję i oczywiście chciałabym uniknąć. (wcześniej bałam się ciąży, bo kilka ładnych lat walczyłam z bakteriami, aż nareszcie się udało) Odpowiedz Link Zgłoś