Dodaj do ulubionych

Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!!

• mayova DO: arielka73 06.06.02, 14:02
      czy mozesz podac telefon do dr M.Slusarskiego?
      Musze zmienic lekarza, a Twoj jest ginekologiem i endokrynologiem i jestes z
      niego zadowolona smile) a ja wlasnie kogos takiego szukam...
      Z goty dziekuje!
      • ania1182 Re: DO: arielka73 06.06.02, 14:30
        a czy któraś z Was słyszała o dr. Janickim i Pani dr. Augustyn
      • ania1182 Re: DO: arielka73 06.06.02, 14:31
    • cleo1 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! 07.06.02, 11:18
      Wspaniałym lekarzem jest Maciej Ziomek z przychodni w Rudzie Slaskiej- Goduli,
      ma tez prywatny gabinet w Bytomiu- Szombierkach.
      Prowadzil mnie przez cala ciaze i odbieral porod (cesarskie ciecie) jestem
      bardzo zadowolona i polecam z calego serca kazdej kobiecie!!!!!!!!!!
      Rodzilam w Szpitalu w Rudzie Slaskiej- Goduli- polecam!
      Pozdrawiam Iwona.
    • annajo Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! 07.06.02, 11:30
      Proszę o podpowiedż w sprawie leków. Mój ginekolog przepisał mi estofen mite
      oraz proverę. Chciałabym dowiedzieć się jakie może mieć skutki stosowanie tych
      leków w chwili obecnej i przyszłości(kłopoty z ciążą, tycie itp). Mam 28 lat i
      nie rodziłam jeszcze dzieci. Dodam tylko że mam bardzo duże kłopoty z zylakami
      na nogach. czekam na informacje. Pozdrawiam.
    • bluewing GLIWICE??? 10.06.02, 13:24
      pilnie poszukuje dobrego ginekologa w Gliwicach - prosze o pomoc!
      bluewing
      • isabeau Re: GLIWICE??? 26.06.02, 11:07
        bluewing napisał(a):

> pilnie poszukuje dobrego ginekologa w Gliwicach - prosze o pomoc!
        > bluewing

Polecam dr Andrzeja Szweja - przyjmuje na ulicy Św. Wojciecha: delikatny,
        uprzejmy, wszystko dokładnie wytłumaczy i zleci niezbędne badania. Odwiedzam go
        od 4 lat i jestem b. zadowolona.
        Pozdrawiam smile
        • mimi22 Re: GLIWICE??? 01.07.02, 14:29
          isabeau napisał(a):

> bluewing napisał(a):
          >
          > > pilnie poszukuje dobrego ginekologa w Gliwicach - prosze o pomoc!
          > > bluewing
          >
          > Polecam dr Andrzeja Szweja - przyjmuje na ulicy Św. Wojciecha: delikatny,
          > uprzejmy, wszystko dokładnie wytłumaczy i zleci niezbędne badania. Odwiedzam go
          >
          > od 4 lat i jestem b. zadowolona.
          > Pozdrawiam smile

hmm a ja całkowicie odradzam tego pana!!!
          był to mój pierwszy ginekolog niby wszystko ok lae poszłam do niego aby przepisał
          mi tabletki, owszem wypisał mi Cilest bez żadnych badań i nie poinformował mnie o
          skutkach ubocznych przyjmowania antykoncepcji hormonalnej, czeko skutek jest
          taki, że zniszczyłam sobie zdrowie tabletkami, bo zaliczam się do tego procentu
          kobiet, które nie mogą przyjmowac tabletek lae tego nie można stwierdzić bez
          badań!
      • Gość: iwona Re: GLIWICE??? IP: *.zyg.brewet.pl 11.03.05, 11:13
        Polecam całym sercem doktora Adama Rajperta. Przyjmuje w Vitamedzie w Łabędach
        i Corporze w Gliwicach
    • melodja W Krakowie BEZKONKURENCYJNA jest DR. BARAŃSKA 11.06.02, 13:58
      Same dobre rzeczy mogę o niej powiedzieć profesjonalistka w tym co robi.
      A przy tym, nie znam drugiej tak miłe sympatycznej, delikatnej lekarki!!!!CUDO
      Chodze do niej na ulicę SZAFERA do ASKLEPIOSA i mimo że to kawał drogi z domu
      to i tak warto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • bracia11 KRAKÓW 05.07.02, 08:12
        Ja mogę polecić panią d.Spaczyńską.Pracuje w szpitalu na ul.siemiradzkiego.
        • Gość: tisane Re: KRAKÓW IP: 83.168.75.* 21.11.07, 17:14
          Gorąco polecam panią Małgorzatę Radecką. Nie mieszkam już w Krakowie
          i nie pamiętam ulicy...ale jest to przychodnia na Kazimierzu, od
          Kalwaryjskiej, tunelem obok sklepu SNC i pare metrów i jesteście na
          miejscu. Młoda, przesympatyczna, wysyła na wiele badań. Przyjmuje
          tam z NFZ.
    • agia2 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! 13.06.02, 09:36
      Dziewczyny! Czy któraś z Was była pacjentką prof. Tomasza Rechbergera z
      Lublina? Wiem, że przyjmuje On również w moim miasteczku, ale jest dość drogi.
    • bialka Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! 25.06.02, 17:10
      Czy znacie dr Smolarczyka? Byłam u niego raz i mam mieszane uczucia. Czy leczy
      niepłodność innymi metodami niż inseminacja? Pa! czekam na odpowiedź.
    • mimi22 GINEKOLOG-ENDOKRYNOLOG LUB GINEKOLOG W GLIWICACH!! 01.07.02, 14:35
      poszukuję naprawdę dobrego ginekologa w Gliwicach, który skierowałby mnie na
      odpowiednie badania hormonalne (kłopoty ze zdrowiem po pigułkach
      antykoncepcyjnych) a najlep[szy byłby ginekolog-endokrynolog
      proszę o pomoc!!!
      • anx dr Emocka ???? 02.07.02, 09:29
        Czy chętnie przepisuje pigułki?
        • mimi22 Re: dr Emocka ???? 02.07.02, 14:54
          nie rozumiem!!!
          napisałam, że szukam dobrego ginekologa-endokrynologa lub ginekologa w Gliwicach
          nie rozumiem o co chodzi z tym przepisywaniem pigułek i dr Emocką, której nie
          znam
          • anx Re: dr Emocka ???? 03.07.02, 14:21
            Przepraszam, chciałam się "podłączyć" do wątku głównego ale jakoś tak się
            zrobiło że to się podczepiło do twojego listu. Sorki
            Chyba to wynika z tego, że za dużo jest już odpwoedzi w tym wątku i nikt nie
            może znaleźć tego co go interesuje
      • fionka Re: GINEKOLOG-ENDOKRYNOLOG LUB GINEKOLOG W GLIWICACH!! 07.07.02, 13:30
        Witam
        ja tez mam prosbe o informacje o ginekologow w gliwicach,lecze sie juz bardzo
        dlugo na zakazenia,ciagle bez wiekszych skutkow(wiec moze zmiana lekarza?sadpoza
        tym chccialabym zrobic dokladne badania przed rozpoczeciem brania tabletek

baaardzo prosze wasze doswiadczenia z gliwickimi lekarzami!!!!!
        z gory dzieki i pozdrowka
        • mimi22 Re: GINEKOLOG-ENDOKRYNOLOG LUB GINEKOLOG W GLIWICACH!! 07.07.02, 13:58
          podobno pani Siergiej jest świetnym ginekologiem, ja osobiscie u niej nie byłam
          ale słyszałam o niej same pochlebne opinie, a poza tym jest doświadczoną
          lekarką (odbierała mój poród, a ja mam juz 22 lata)

Leokadia Siergiej
          ul. Gwiazdy Polarnej 42 98 pietro)
          przyjmuje:
          wtorek
          środa
          piątek
          od 15-19
          wizyta kosztuje 50 zł
          no i prawdopodobnie trzeba sie troszkę naczekać, bo jest dużo ludzi
          • asiajagoda Re: GINEKOLOG-ENDOKRYNOLOG LUB GINEKOLOG W GLIWIC 27.08.02, 14:11
            Pani doktor Siergiej- cudowna kobieta , pacjentkom poświęca dużo czasu, dlatego
            trzeba sie liczyc z kolejkami. Dzięki niej urodziłam zdrowego syna, chociaz
            ciąża była wysokiego ryzyka.
            • jakasik Re: GINEKOLOG-ENDOKRYNOLOG LUB GINEKOLOG W GLIWIC 30.07.03, 12:20
              Tylko nie ona!!!!!
    • klara12 Ginekolog w Warszawie 03.07.02, 08:50
      Czy któraś z was była u dr Sarniak w Fundacji Zdrowie przy szpitalu na
      Niekłańskiej? Ona ma umowę z Kasą chorych na program Zdrowie , mama i ja, ale
      nie wiem czy warto do niej chodzić, a z drugiej strony zależy mi na dostępię do
      badań "za darmo" (czyli w ramach ubezpieczenia).
    • ulapa Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! 04.07.02, 10:38
      Czy ktoś leczył się u Pani dr. Dmoch Gajzerska która pracuje w szpitalu na
      Czerniakowskiej i przyjmuje w Izis w Warszawie
      Dziękuję ulapa
    • ulapa Izis Warszawa 04.07.02, 11:49
      Czy ktoś leczył się u dr Dmoch Gajzerskiej
      Czekam Na opinie
    • ulapa Re: Dr. Dmoch Gajzerska Izis Warszawa 04.07.02, 11:51
      Jaka jest?
    • cassidy KATOWICE 04.07.02, 22:02
      Hej!Przejzalam(pobieznie)wypowiedzi,ale propozycji z Katowic malutko
      jakos.Czyzby na Slasku(Ruda Sl,Bytom,Chorzow,K-ce okolice) brakowalo dobrych
      fachowcow?Dziewczyny odezwijcie sie,poleccie kogos kompetentnego,przestrzezcie
      przed "potworami"!Sama szukam dobrego lekarza i bylabym baardzo wdzieczna za
      odzew.Pozdrawiam smile
      • loginka1 Re: KATOWICE 08.07.02, 11:15
        Polecam panią doktor Pawelec w Śląskim Centrum Osteoporozy na Opolskiej. Bardzo
        uważna, poswięca pacjentce naprawdę dużo czasu (dzięki temu można zapomnieć o
        dość długim czasie oczekiwania na wizytę). Na miejscu pełna diagnostyka i można
        się leczyć na kasę.
      • agucio Re: KATOWICE 09.07.02, 13:59
        Już dziś napisałam gdzieś tam wyżej, ale że dość ciężko szuka się w tym wątku,
        załącam raz jeszcze informację dla Ciebie:

Polecam panią Beatę Gajdeczkę, lekarka w wieku ok. 35 lat przesympatyczna,
        delikatna o wszystko pyta i się interesuje (nawiasem mówiąc, pierwsza lekarka
        która sama pyta i bada piersi, bez dopominania się o to przeze mnie od
        pierwszej wizyty). Kompetentna (jestem zadowolona z prowadzonego przez nią
        leczenia, moje trzy koleżanki także).
        Przyjmuje: Ewanmed, naprzeciw Kościoła Oblatów, tel. 32 203-69-91, przymuje
        tylko w środy popołudniu do wieczora. Zapisy na godziny (czeka się góra 5
        min.), ma umowę z kasą chorych
        • carol7 Re: KATOWICE 09.07.02, 14:59
          A ja szukam dobrego ginekologa - endokrynologa w Katowicach lub w okolicy. Nie
          moge zajść w ciążę z powodu niedoczynności tarczycy i potrzebuję fachowej pomocy.
          Czy ktos ma jakieś doświadczenia z kliniki leczenia niepłodności Novomedica w
          Mysłowicach? Z góry serdecznie dziekuję za wszelkie rady.
      • megunia Re: KATOWICE 21.08.02, 10:46
        faktycznie, wiadomosci ze slaska i okolic jakos malo. ja osobiscie polecam
        pania dr Ilone Piechute-Kosmider. Bardzo mila i wydaje mi sie, ze kompetentna,
        sama bada piersi, pamieta o cytologii, badaniach watrobowych ( przy pigulkach)
        itp. odpowiada cierpliwie na wszystkie moje "glupie " pytania np. co zrobic
        zeby miec blizniaki?
        niestety nie ma u niej USG. Przyjmuje na ul. Brzozowej 6 , Katowice; wtorki,
        czwartki, tel. 258 44 58.Cena wizyty od 70 zlotych ( zalezy czy z cytologia czy
        bez)
        Nie polecam dr Wojciechowskiej - Wieji.Przyjmuje teraz gdzies na Moniuszki
        chyba. Lekarka starej daty, niby dobra , ale szorstka i nie za bardzo obchodza
        ja chyba pacjentki, jakos tak podchodzi bezosobowo. To byla moja pierwsza
        lekarka, bylam wtedy nastolatka, i w ogole czulam sie w tej sytuacji dziwnie, a
        ona tego nie wyczula, w czasie badania do gabinetu weszla pani z recepcji ,
        czasem czulam sie tak jakby mnie tam nie bylo, pigulki przepisala bez zadnych
        badan, o cytologii, USG czy badaniu piersi w ogole nie wspomniala. wiec wiecej
        do niej nie poszlam.
    • agnisma Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! 07.07.02, 14:31
      ŁÓDŹ!!! Nie polecam rozsławionej prof. Pajszczyk, była może świetna 40 lat
      temu, może nadal jest w stanie pomóc utrzymać ciążę (ale metodami z lat 60!!)
      Dr. Dobrzyński jest także beznadziejnym specjalistą, chyba ,że nic się nie
      dzieje, wtedy jest do przezycia. Najlepszym jednak lekarzem u ,którego bywam do
      dziś (pomógł nam zajść w ciążę, przeprowadził ją (jest specjalistą USG),
      skutcznie stosuje wszelką profilaktykę, jedyną rzeczą do której się przyczepiam
      to fakt, że należy samemu wspomnieć o profilaktycznym USG piersi!! Ale bez
      problemu je wtedy wykonuje. Lekarzem tym jest DR WALDEMAR LECH !!!
      • laaura Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 09.05.06, 21:16
        Witam dziewczyny poszukuje dobrego ginekologa-endokrynologa w Radomiu Bede
        wdzieczna za wskazanie wlasciwego kierunku szukania pozdrawiam
        • Gość: aaaaaaaaaaaaaa Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 21:32
          znajdziesz na FORUM DOBRYCH GINEKOLOGÓW
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
    • akwi Re: Warszawa 11.07.02, 13:57
      Czy ktoś może mi coś powiedzieć o dr Boruckim (przyjmuje na Żelaznej oraz w
      szpitalu na Wołoskiej)?
      • monikate Re: Warszawa 19.07.02, 12:03
        Zapotrzebowanie na ginekologów jest przerażające... tj., przerażające jest, że
        tak mało jest naprawdę dobrych lekarzy tej specjalności. Moja kuzynka z
        Wrocławia - sama lekarz laryngolog twierdzi, że dobrych ginekologów po prostu
        nie ma... nie chcą się uczyć i takie tam różne. A sama miała b. poważne
        kłopoty ginekologiczne, zna środowisko, nie jest mitomanką, więc wie, co mówi.
        Do rzeczy. Ja jestem z Lublina. Chodziłam tu do wymienionej doktor Dawidowicz
        na Langiewcza. Owszem, miła, delikatna, bada piersi - ale chyba nie do końca
        kompetentna. Nie potrafiła rozpoznać małej torbieli na jajniku.
        Zrobił to i wyleczył dr Jan Kotarski. Jakiś czas chodziłam do niego, ale nie
        polecam. Zepsuł się. Przyjmuje głównie dla kasy (ostatnio wizyta 70zł+
        cytologia 20 zł), taśmowo, o nic nie spyta, dokładniejszych badań nie zleci.
        Od jesieni chodzę do pani dr Haliny Truszkowskiej-Czugały. Też dostała
        wyróżnienie od "TS" - ale zasłużenie. Bada piersi, pogada, wypyta, zaleca
        stosowne badania. Przemiła kobieta, spotkane pacjentki ją chwaliły. Na moje
        szczęście nie miałam dotychczas poważniejszych dolegliwości ginekologicznych.
        Najbardziej mi odpowiada z dotychczas przerobionych ginekologów. I przyjmuje
        póki co w przychodni - tel. 081 5256713. Obyśmy zdrowe były!
    • majna Najlepszy Ginekolog W Krakowie (i nie tylko) 19.07.02, 23:01
      Dr Andrzej Bałasz jest aniolem w męskim ciele! Najbardziej kompetentnym i
      najbardziej ludzkim lekarzem, z jakim się spotkałam w moim krótkim, acz bardzo
      chorowitym życiu.
      Wizyta kosztuje ok. 50zł, chyba że w sprawie porodu (z tego co wiem, klinika,
      w której przyjmuje ma podpisaną umowę z kasą chorych i przyjmują ciężarne za
      free).
      Klinika się nazywa SPESA i się mieści na ul. Królowe Jadwigi (o ile dobrze
      pamiętam).
      I taka dygresia - wiele ginekologów zwiedziłam kiedyś z cholernym wirusem
      opryszczki w wiadomym miejscu (zarówno prywatnych jak i państwowych - byłam
      nawet w Klinice Collegiu Medicus UJ - niby najlepsi) - chcieli albo mnie
      operowac (koszt ok. 1200 zl), albo mówili, że nic na to nie poradzą, bo już
      bardzo zaawandowana choroba, i żebym szukała dalej.
      Dr Bałasz mi przepisał lek za ok. 60 zł i mnie wyleczył w niecały tydzień.
      Nigdy się nie śmieje z głupich pytań, i wszystko wyjaśnia. Nie raz płakałam na
      jego ramieniu (tylko radzę z tym nie przesadzać, ileż może biedak takich
      kobiet wytrzymać smile )
      Nawet gdybym mieszkała za granicą, to bym jeździła do Niego, gdyby mnie było
      stać.
      On jest po prostu NAJCUDOWNIEJSZY!!!!!!!!!!!!!
      • ola-a Re: calkiem przecietny Bałasz w Krakowie, 04.09.02, 15:13
        Przeczytalam twoj entuzjastyczny list i poszlam do dr Balasza. Niestety okazal
        sie calkiem przecietny. Przyjmujac mnie odebral 2 tel z komorki. Jak wszyscy,
        polecil mnie swojemu koledze, specjaliscie, choc ja przyszlam zupelnie z innym
        problemem. Nie rpzedstawil przyczyn moich dolegliwosci. Juz wiecej sie do niego
        nie wybiore. SZUKAM DALEJ.....Czekam na propozycje.....Ola-a
      • Gość: Aggy Re: Najlepszy Ginekolog W Krakowie (i nie tylko) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 19:26
        Zgadzam się może nie tak entuzjastycznie lecz całkowicie!! Jest kompetentny i
        miły, trzeba mu wybaczyć chwilami brak czasu, ale rodzace się dziecko nie
        poczeka w przeciwieństwie do Ciebie droga Pacjentko! Wiem co mówię zajął się
        mną zarówno jako ciężarną jak i roniącą jednakowo wspaniale.
        • Gość: Joanna Kaleta Re: Najlepszy Ginekolog W Krakowie (i nie tylko) IP: *.autocom.pl 18.02.06, 20:32
          A ja sie nie zagadzam. Na poczatku sprawial mile wrazenie, ale niedawno byl dla
          mnie tak niemily i tak niedelikatnie powiedzial ze nie jest ze mna najlepiej ze
          sie poryczalam, a nie zdarza mi sie to czes5to. Nie bede nazywala rzeczy po
          imieniu bo nie chce eskalowac tak negatywnych emocji ale do dzis czuje sie jakby
          ktos mi naplul w twarz. Odradzam, zwlaszcza ze leczylam sie u niego dwa lata -
          bez efektow.
    • suncup Czy ktoś zna dr. Sikorę z Żelaznej w Wawie? 26.07.02, 23:29
      Padło takie pytanie wyżej ale nikt nie odpowiedział. Znacie go? On jest
      zastępcą ordynatora i trochę boję się zacząć do niego chodzić, ja mam
      prawdopodobieństwo urodzenia przez cesarkę i boję się że jak przyjedzie co do
      czego to będzie za ważny albo za drogi???
      • ap77 WARSZAWA-DR.PLONKA (Wojdak-Plonka)? POSZUKIWANA 28.07.02, 20:00
        Czesc!
        Czy ktos ja zna?
        Anna z Wawy
        • martynka5 Re: WARSZAWA-DR.PLONKA (Wojdak-Plonka)? POSZUKIWA 27.08.02, 18:50
          super ginekolog wspaniała lekarka może tylko trochę niesumienna przekładała mi
          wizytę 6 razy ale potem było OK
    • tinwe warszawa 04.08.02, 19:21
      pare dni temu robilam USG u dr. Jaroslawa Kawki w
      przychodni medycyny rodzinnej na wrzecionie. na usg bylam
      skierowana przez lekarke z tej przychodni, ktorej
      chwilowo ani nie moge polecic ani do niej zniechecac -
      pojde jeszcze raz i wtedy moze napisze o niej wiecej.
      natomiast dr. Kawka zrobil na mnie doskonale wrazenie,
      sympatyczny, delikatny (usg dopochwowe), przyjal mnie o
      innej godzinie niz bylam zapisana, zebym mogla pokazac
      wynik mojej lekarce, poza tym rozmawial ze mna, a nie
      przeczytal skierowanie i wreczyl opis (tak wygladalo moje
      poprzednie usg, myslalam ze to standard)
      teraz widze ze na pieczatce ma specjalista poloznictwa i
      ginekologii. jezeli gdzies przyjmuje jako ginegolog a nie
      tylko usg-owiec to sie do niego natychmiast przenosze!
      • ula_s W-wa: polecam Consilium - dr Pazio 07.08.02, 11:51
        Mnie wyleczyl z przewleklego zapalenia przydatkow (zanim
        do niego trafilam bylam leczona przez 2 lata niestety
        bez wiekszych sukcesow).
        Cena wizyty 85 zl ale na miejscu wykonuje USG dopochwowe
        (a w przypadku ciazy to 'normalne').

• ula_s W-wa: USG sutkow - IZIS - dr. Elwertowski !! 07.08.02, 11:56
        SZczerze polecam!
        Natomiast odradzam USG w Promedzie na ul Grojeckiej.
        Nie wiem czy to kwestia sprzetu czy lekarza.
    • dziewczyna1 Re: Dolny Slask-LUBIN 05.08.02, 23:09
      dr Joanna Zawadzka-Wojtasiak,specjalista ginekolog poloznik-przyjmuje w
      Medicusie w LUBINIE na Armii Krajowej rowniez na kase chorych,jest bardzo
      mila,kontroluje Nas kiedy powinno sie zrobic badania i z usmiecham na ustach
      wypisuje recepty na tabletki anty. i wykonuje swoja prace;kontakt:tel.847-33-
      66.Ona jest z Legnicy wiec moze tam tez przyjmuje(nie wiem).smile
      • mamy_klopot Re: Dolny Slask-LUBIN 03.12.02, 12:17
        dziewczyna1 napisała:

> dr Joanna Zawadzka-Wojtasiak,specjalista ginekolog poloznik-przyjmuje w
        > Medicusie w LUBINIE na Armii Krajowej rowniez na kase chorych,jest bardzo
        > mila,kontroluje Nas kiedy powinno sie zrobic badania i z usmiecham na ustach
        > wypisuje recepty na tabletki anty. i wykonuje swoja prace;kontakt:tel.847-33-
        > 66.Ona jest z Legnicy wiec moze tam tez przyjmuje(nie wiem).smile

Moja kobieta chodzi do pani dr Zielińskiej - która ma sporo pacjentów i każdy
        ją chwali....
        Ostatnio przyjmowała w Amezie, ale to bardzo szybko sie zmienia....
        Ci lekarze nie potrafią zagrzać sobie stałego miejsca....
        Bardzo ładnie wypisuje recepty i jest miła i delikatna.... smile
        • delfinek0 Re: Dolny Slask-LUBIN 05.12.02, 11:13
          mamy_klopot napisała:

> dziewczyna1 napisała:
          >
          > > dr Joanna Zawadzka-Wojtasiak,specjalista ginekolog poloznik-przyjmuje w
          > > Medicusie w LUBINIE na Armii Krajowej rowniez na kase chorych,jest bardzo
          > > mila,kontroluje Nas kiedy powinno sie zrobic badania i z usmiecham na usta
          > ch
          > > wypisuje recepty na tabletki anty. i wykonuje swoja prace;kontakt:tel.847-
          > 33-
          > > 66.Ona jest z Legnicy wiec moze tam tez przyjmuje(nie wiem).smile
          >
          > Moja kobieta chodzi do pani dr Zielińskiej - która ma sporo pacjentów i każdy
          > ją chwali....
          > Ostatnio przyjmowała w Amezie, ale to bardzo szybko sie zmienia....
          > Ci lekarze nie potrafią zagrzać sobie stałego miejsca....
          > Bardzo ładnie wypisuje recepty i jest miła i delikatna.... smile

No tak Ona przyjmuje teraz(?) w Medicusie(dalej tam jest czy tez juz zmienila
          miejsce pracy?)
    • owsiejka Skierniewice 07.08.02, 07:45
      Jakby ktoś szukał - p. dok. Figat, przyjmuje w soboty w Judycie - Kasa chorych
      finansuje. Pan doktor jest niesamowity, przemiły, odpowie na każde pytanie,
      doradzi, zawsze ma czas, przy tym bardzo kompetentny. Nigdzie nie spotkałam
      lepszego lekarza, a mieszkałam wcześniej w różnych miejscach.
    • krolis1 Re: Katowice? 07.08.02, 12:49
      Dziewczyny, czy znacie dr Włodzimierza Migacza z Katowic?. Czy leczył którąś
      na niepłodność?
    • martynka5 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 28.08.02, 07:26
      poszukuję dobrego ginekologa na żoliborzu proszę o pomoc
      • Gość: studentka Re: Krakow???gdzie????? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 04.12.05, 19:40
        Nigdy nie bylam u ginekologa ,chce pojsc,szukam kogos wyrozumialego i
        dobrego!!!!!wink
      • kkkk1990 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 24.10.14, 10:07
        Stanowczo ODRADZAM PANA TADEUSZA KOZAKA, odmawia kobiecie w ciąży zwolnienie mimo złych wyników i boleści co konczy sie wizyta na izbie przyjec i informacja lekarzy, ze bezwlgednie powinno zostac wystawione zwolnienie do konca ciazy. Pan Kozal sasugerowal kobiecie symulacje i to, ze jak przyjdzie prywatnie to moze dostanie. Tak nie moze byc
    • gospodarz klinika "NOVUM" na Puszczyka 29.08.02, 08:59
      Witam!

Poszukuję dobrego ginekologa-endokrynologa z Warszawy. Byłam zdecydowana na
      szpital na Karowej, ale ktoś ze znajomych polecił mi przychodnię "Novum" na
      Puszczyka. Czy któraś z Was była tam? Jakieś opinie, osobiste spostrzeżenia?
      Czy mogłybyście polecić jakiegoś tamtejszego konkretnego specjalistę?
      Szczególnie takiego który jest obeznany także z tematem problemów z zajściem w
      ciążę.
      Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi.
      Sprawa pilna!!!

Aga
      • akowalsia Re: klinika 'NOVUM' na Puszczyka 26.09.02, 16:01
        a czy mamy jakis kontakt tel do kliniki na Puszczyka?
        • bialka Re: klinika 'NOVUM' na Puszczyka 03.10.02, 14:27
          Wejdź sobie na forum "niepłodność". Tam jest mnóstwo informacji o novum, albo
          po prostu poszukaj w internecie novum. Mają swoją stronę ze zdjęciami lekarzy i
          innymi informacjami. Powodzenia
    • megi80 Re: Wrocław 02.09.02, 19:29
      Polecam dr Bodniaka.Przyjmuje w szpitalu na ul.Kamieńskiego - bezpłatnie
      (KCH).Byłam pierwszy raz u niego ale zrobił dobre wrażenie.Zresztą poleciła mi
      go kuzynka (szczęśliwie prowadził jej 2 ciąże). Zrobił ze mną szczegółowy
      wywiad a'propos mojego zdrowia i odpowiedział na każde nawet głupie
      pytanie .Widać że interesuje się pacjentką. Spróbujcie!
      • Gość: A Re: Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 17:21
        Ja nie polecam dr. Bodniaka u mnie stwierdził ciąze poza maciczną, a wcale tak
        nie było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Joanna z Wrocławia Re: Wrocław IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.01.06, 13:45
          Serdecznie polecam dr Artura Kucharskiego (Poliklinika na Grobli, jeśli masz
          problemy z zajściem w ciążę przebada cię na wszystkie strony,jest cudownym,
          ciepłym człowiekiem, jeden z nielicznych który przejmuje się problemami
          pacjentek!!
          • cyp1 Re: Wrocław 25.07.06, 21:31
            Zgadzam się w 100% z Twoją opinią. Na pewno powierzę mu kolejną ciążę
    • ola-a Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W KRAKOWIE 04.09.02, 15:17
      • wadera2 Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W KRAKOWIE 27.11.02, 14:31
        Chodze do dr Anny Mamak-Bałagi w KTŚM na Starowiślnej (obok Pałacu Pugetów, a
        właściwie z tyłu). Jest dobrym fachowcem, miła, prowadziła z dobrym skutkiem
        dwie moje ciąże ( a jedna była zagrożona i to bardzo), przepisuje pigułki i w
        ogóle doradza metodę antykoncepcyjną.Pracuje nw połoznictwie w Klinice - i
        jeżeli jestes w ciąży, to dla mnie to jest wada, bo bierze cie tam , odbiera
        poród bardzo fachowo, ale co się w tej Klinice dzieje poza tym...Ręce opadają!
        Pani doktor ma też zwyczaj pracować na dyżurze na państwoym sprzęcie za
        prywatną kasę, ale to chyba , niestety, norma w Polsce.
        Jej mąż jest lekarzem w Klinice Pediatrycznej na Prokocimiu, więc kiedy się ma
        już dzidziusia na rękach, to tez jest się do kogo zwrócić.
        • umasumak Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W KRAKOWIE 22.05.03, 23:43
          Potwierdzam opinię na temat dr Anny Mamak-Bałagi. Bardzo fachowa, dokładna i
          przy tym delikatna. Prowadzi od początku moją ciążę (31 tydzień). Chodzę do
          niej do prywatnego gabinetu na ulicy Łokietka 18a. Przyjmuje tam w
          poniedziałki, środy i czwartki po 17. USG na miejscu, koszt wizyty 60 zł. Ze
          względu na to że pracuje na patologii ciązy na Kopernika, jest bardzo wyczulona
          na wszelkie nieprawidłowości wynikające z badań i mogące mieć negatywny wpływ
          na rozwój dziecka. Można też się wybrać do niej do Towarzystwa Świadomego
          Macierzyństwa na ul. Starowiślną. Naprawdę b. polecam. Poza tym mam informację
          z pewnych źródeł, że jej mąż jest naprawdę znakomitym pediatrą. Oboje są
          dyspozycyjni przez całą dobę. Pozdrawiam.
          • asia.miniaczek KRAKOW Mamak - Bałaga 24.08.04, 14:01
            no tak "cudowna", tylko zapomnialas dodac, ze mówi otwarcie, ze trzeba placic
            za porod, ode mnie zazadała 1500 zl.U niej liczy sie tylko kasa, a pacjent, nie
            mowiac juz od dziecku poza kolejnoscią!!!!
          • Gość: krakowianka Re: szukam dobrego ginakologa w krakowie IP: *.crowley.pl 07.06.07, 17:09
            ja szczerze polecam pania doktor Masior - przyjmuje w Poradni Podgórskiej, koszt
            wizyty to 60 zł. Bardzo miła i delikatna no i kompetentna !
        • asia.miniaczek Mamak - Bałaga!!! 24.08.04, 13:58
          TRAGEDIA!!!!!MATERIALISTKA!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka