Dodaj do ulubionych

Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!!

• asia6666 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 30.07.03, 09:27
      ŁÓDŹ!!! Dr Jerzy Korczyński- został mi polecony i mam zamiar leczyć sie u
      niego; czy któraś z drogich forumowiczek może miała styczność z tym lekarzem?
      jakie jest Wasze zdanie o tym lekarzu? Pozdr
      • takhisis Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 15.04.04, 16:46
        Właśnie byłam u niego na pierwszej wizycie. Bardzo sympatyczny i kompetentny
        człowiek, a pierwszy raz byłam u ginekologa-mężczyzny. Polecam.
    • karaluch77 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 30.07.03, 15:14
      Moge niestety tylko odradzic jedna pania ginekolog, za to z acalego serca.
      Nazywa sie Mamak-Balaga, przyjmuje w Krakowie na Lokietka.
      Tylko na pierwszej wizycie stara sie byc mila, nie wiem ile teraz kosztuje
      wizyta, na pewno duzo. Jej sposoby leczenia skierowane sa na to by pacjentka
      czem prendzej wrocila. Dostalam od niej mnostwo antybiotykow (bez zadnego
      posiewu, zreszta nie robila tez badania na obecosc bakterii), gdy w koncu
      wylodowalam w szpitalu, zreszta tym gdzie rzeczona pracuje, z chronicznym juz
      zapaleniem, potrafila mi w ramach interesowania sie wlasna pacjentka,
      zasugerowac tylko kolejna wizyte u niej.
    • karaluch77 odradzam w Krakowie..... 30.07.03, 15:18
      Moge niestety tylko odradzic jedna pania ginekolog, za to z acalego serca.
      Nazywa sie Mamak-Balaga, przyjmuje w Krakowie na Lokietka.
      Tylko na pierwszej wizycie stara sie byc mila, nie wiem ile teraz kosztuje
      wizyta, na pewno duzo. Jej sposoby leczenia skierowane sa na to by pacjentka
      czem prendzej wrocila. Dostalam od niej mnostwo antybiotykow (bez zadnego
      posiewu, zreszta nie robila tez badania na obecosc bakterii), gdy w koncu
      wylodowalam w szpitalu, zreszta tym gdzie rzeczona pracuje, z chronicznym juz
      zapaleniem, potrafila mi w ramach interesowania sie wlasna pacjentka,
      zasugerowac tylko kolejna wizyte u niej.
    • nowa_cka A KATOWICE?? PLIZZZ!! 06.08.03, 23:33
      jestem ze stolicy slaska i nie wiem gdzie sie udzac... czas najwyzszy a ja nie
      mam pojecia!! moze poda mi ktos namiary na dobrych ginekologow - najlepiej
      kobietysmile) (wstydliwa jestem), ktore dodatkowo przyjmoja w ramach kasy
      chorych?? bardzo prosze o pomoc nie mam sie kogo spytac a lata leca...
      • rahandia Re: A KATOWICE?? PLIZZZ!! 12.11.04, 10:34
        witam
        juz wczesniej pislam o tej lekarce ale moge ci polecic wspaniala pani doktor Bielską przyjmuje na ulicy Różanej masz tu do niej numer tel. 2570699 jest to osrodek Femina bardzo dobrze wyposazone gabinety i koniecznie pytaj o dr. Bielska, przyjmuje z NFZ wizyta prywatna kosztuje 60 zl niesety sa dlugie terminy i trzeba sie zapisywac z duzym wyprzedzeniem, aha w gainecie jest mozliwosc zrobienia usg, pani doktor na pierwszej wizycie bada piersi, jest chetna do wypisywania pigulek, chetnie odpowiada na wszystkie pytania, wszystkie moje znajome przeszly po mojej namowie do niej i nie zalowaly smile)) pozdrawiam i mam nadzieje ze moja opinia komus pomozesmile)
    • malgorzata45 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 06.08.03, 23:36
      A w Myślenicach albo w Krakowie, dobrego lekarza znacie???Najlepiej oczywiście
      takiego który ma umowę z kasą chorych ? Pozdrawiam i dziekuję,smile
    • ead kraków 07.08.03, 13:13
      Dr Krzysztof Bereza! jest fantastyczny. przyjmuje w Klinice Krakowskeij na ul.
      Mehoffera 6 tel.638-38-18. Scanmedzie Al. Pokoju 2a 412-07-99. Pracuje również
      w Klinice UJ na Kopernika.Leczę sie u Niego już ponad rok i z sukcesem
      urodziłam synka . Pozdrawiam Edi
    • ead Re:Kraków 07.08.03, 13:15
      Dr Krzysztof Bereza! jest fantastyczny. przyjmuje w Klinice Krakowskeij na ul.
      Mehoffera 6 tel.638-38-18. Scanmedzie Al. Pokoju 2a 412-07-99. Pracuje również
      w Klinice UJ na Kopernika.Leczę sie u Niego już ponad rok i z sukcesem
      urodziłam synka . Pozdrawiam Edi
      • malgorzata45 Re:Kraków 10.08.03, 21:51
        ead napisała:
        Dziękuję Edi, pozdrawiam Ciebie i Synka /M
        > Dr Krzysztof Bereza! jest fantastyczny. przyjmuje w Klinice Krakowskeij na
        ul.
        > Mehoffera 6 tel.638-38-18. Scanmedzie Al. Pokoju 2a 412-07-99. Pracuje
        również
        > w Klinice UJ na Kopernika.Leczę sie u Niego już ponad rok i z sukcesem
        > urodziłam synka . Pozdrawiam Edi
    • claudia.b Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 07.08.03, 14:26
      Dopisuję do listy dr Dworczyńską z Warszawy, przyjmuje w przychodni TRR na pl.
      Trzech Krzyży 16
    • kangaroo1983 dr Jagniątkowska - Lublin??? 09.08.03, 19:59
      Czy zna ktoś dr E. Jagniątkowską z PRO FEMINY w Lublinie ?, słyszałam, że jest
      dobra, ale chciałabym dowiedzieć się o niej czegoś więcej. Pozdrawiam.
      • dolores12 Re: dr Jagniątkowska - Lublin??? 11.08.03, 14:56
        Ja bylam u niej jeszcze jak pracowala w Pro Vivo na Czubach. Na poczatku
        wydawala mi sie w porzadku (bada naprawde bardzo delikatnie). Jednak po 2
        wizytach doszlam do wniosku ze chyba mnie chce naciagnac na kase (80zl za jedna
        wizyte to przeciez i tak nie jest malo)a poza tym trudno bylo wyciagnac od
        niej informacje n/t mojego stanu zdrowia wiec dalam spokoj. Co wiecej kiedys
        spoznila sie 45 minut na umowiona wczesniej wizyte i nawet nie
        uslyszalam "przepraszam". Jak na tak drogiego lekarza to dla mnie zbyt
        wiele "przewinien" ale jesli slyszalas inne, pochlebne opinie, mozesz
        sprobowac. Fakt faktem ze jako jedyny gin z ktorym mialam przyjemnoscsmile bada
        tak ze tego nie czuje.
        Dochodze do wniosku ze trudno w naszym pieknym miescie znalezc lekarza nie
        tylko z rozlegla wiedza ale i rzetelnym podejsciem do zawodu. Powodzenia w
        poszukiwaniach. Daj znac jak poszlo.
      • Gość: Ewelina Re: dr Jagniątkowska - Lublin??? IP: 80.51.181.* 23.08.11, 11:54
        dr Jagniątkowska jest świetnym specjalistą dzieki niej zaszłam w upragnioną ciąże i mam 2,5 rocznego chłopczyka. Tereaz mieszkam w innym mieście i chodziłam do innego ginekologa i poroniłam w 10 tc. Także polecam ! Wizyty są jedank drogie ale uważam ze warto!
    • doris48 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 12.08.03, 10:54
      omijajcie Lux Med z daleka, byłam u kilku lekarzy i wszyscy twierdzili że
      wszystko ze mną ok., mimo że miesiączki mam co 50, 60 a nawet co 70 dni.
      Badania robione są na żądanie pacjenta, lekarze nie informują o leczeniu tylko
      coś zapisują w karcie, recepta i do widzenia. Jedynie można się pokusić na
      wizytę u dr. Królińskiego i dr. Medarda Lecha, panie są tragiczne (nie
      obrażając pani Antepowicz, bo u niej nie byłam).
      • yasmin24 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 13.08.03, 12:39
        Ja polecam dr.Krolikowska z ENEL MEDU. Wiekszosc dziewczyn z mojej firmy chodzi
        do niej wlasnie. Jest sympatyczna, delikatna i rzeczowo odpowiada na moje
        pytania. Prowadzi obecnie moja ciaze i jestem bardzo zadowolona z jej opieki,
        pamieta o badaniach, zawsze rozmawia o moim samopoczuciu.
        Kolezanki polecja rowniez dr. Medarda Lecha, ale do niego trzeba zapisac sie ze
        sporym wyprzedzeniem, bo przyjmuje tylko 2 razy w tygodniu.
        A co do lux medu to nie zdarzylo mi sie tam przez 2 lata trafic na zadnego
        kompetentnego lekarza ( nie mowie o ginekologach, inni specjalisci mnie
        skutecznie ostraszaja), mojej kolezance pan doktor powiedzial przy drobnej
        infekcji " ze bociana trzeba trzymac na uwiezi!!!" smiesza mnie tacy lekarze,
        nie znam niestety nazwiska....
    • takandrynka GDAŃSK-Wrzeszcz 12.08.03, 15:24
      Ja od lat chodze do dr. Janiny Ratnickiej-Klimaszewskiej - jest ona
      ginekologiem, endokrynologiem, poloznikiem. Ma zaslugi w leczeniu bezplodnosci.
      Kazda wizyta to badanie piersi, szeroki wywiad. Moja mama miala usuwane
      torbiele i dzieki jej protekcji nic nie musiala placic (ani w szpitalu ani pani
      doktor). Co prawda, za wizyte w lutym placilam 80 zl + 20 cytologia...ale warto
      bo warunki sa wspaniale, naprawde. jak ktos ma chec moze skorzystac z bidetu,
      papierowych recznikow, fizelinowego, jednorazowego fartucha - w sumie rozmowa
      jest prowadzona w jednym pomieszczeniu, przebieramy sie w drugim (i tu jest tez
      bidet) a badanie odbywa sie w trzecim pomieszczeniu.
      Z wizyt u dr Marty Sokolowskiej nie bylam zadowolona...jej palce czulam na
      swoim brzuchu przez conajmniej tydzien - i nie przesadzam. Tak wiec, wole
      naprawde wiecej zaplacic i miec komfort. Recepte dostaje na ok. 6 mis (jak jest
      koniecznosc i zdrowie pozwala) a jak chce jeszcze to za dodatkowa nie place
      (pani doktor twierdzi, ze to nie wizyta a i tak jestem jej pacjentka). Ogolnie
      w porzadku.
      • misstinguette Re: dr A. Wacławik Warszawa 13.08.03, 11:31
        Czy któraś z Was może była już u pani doktor? ja się wybieram i chciałabym się
        czegoś dowiedzieć. z góry dzięki za info
      • procenka Re: GDAŃSK-Wrzeszcz - EWA KOŁODZIEJSKA 02.09.03, 02:25
        polecam ewe kolodziejska, jest w przychodni na ulicy mickiewicza we wrzeszczu.
        jest "moim" ginekologiem od 5-6 lat, prowadzila moja ciaze. bada zawsze
        delikatnie i dokladnie, poswieca duzo czasu na rozmowe. czesto robi cytologie,
        wymazy. jest ciepla i troskliwa. ma tez prywatny gabinet - prywatnie u niej
        usuwalam nadzerke.
        polecam ja bardzo, zawsze sadzilam, ze tylko mezczyzni moga byc dobrymi
        ginekologami, bylam mloda i glupia smile i bardzo nieprzychylnie nastawiona do
        niej podczas pierwszej wizyty (akurat moj ginekolog - mezczyzna byl na urlopie
        czy cos takiego). i juz do mezczyzny nie wrocilam... smile
        kolodziejska ma 2-gi stopien specjalizacji, wciaz sie uczy, duzo czyta i
        jezdzi na seminaria. i lubi swoja prace, i naprawde dba o pacjentki.
        po prostu ja uwielbiam.
        i taki skarb jest w zwyklej przychodni!

pozdrav
        iza
        • Gość: niezadowolona kołodziejska ewa - zły lekarz IP: *.ip.media3.com.pl 05.07.10, 22:46
          Chyba tej Pani przez siedem lat trochę się odmieniło.
          Mnie przyjęła w przychodni, zmęczona po dyżurze - a ja byłam w 5 m-cu ciąży (z
          problemami na jej początku) z małym dzieckiem w wózku sad nie wypisała mi
          zwolnienia bo nie miała kiedy pobrać bloczka...to był poniedziałek, kazała mi
          przyjść w piątek. Oczywiście zjawiłam się w ten dzień w przychodni ale ta pani
          niestety nie, odwołała wszystkie wizyty sad Pojawiłam się więc znowu w kolejny
          poniedziałek, ale pani lekarz niestety właśnie skończyły się zwolnienia i kazała
          mi przyjść znowu w kolejny piątek!! Wkurzyłam się, zostawiłam dane do
          zwolnienia, miała wystawić zwolnienie i wysłać do mojego miejsca pracy bo nie
          mam zamiaru z brzuchem i drugim dzieckiem biegać na zawołanie szanownej pani a
          potem jeszcze do zakładu pracy zanieść zwolnienie!
          Zgadnijcie co znalazłam po tygodniu w skrzynce na listy? zwolnienie, które miało
          pójść na adres zakładu pracy!
          Ta Pani nie słucha co się do niej mówi bo uważa, że wie lepiej.
          Niech lepiej zrezygnuje z jakiegoś etatu dodatkowego i odpocznie bo nie ogarnia
          rzeczywistości.
          Nie polecam!!
          Zwolnienie dostałam na 3 tygodnie a kolejną wizytę miałam albo tydzień wcześniej
          albo tydzień później (ciekawe czy za ten tydzień bez zwolnienia zapłaci mi ta
          Pani bo ZUS raczej nie będzie chciał.

• Gość: cytrusowa@wp.pl Re: GDAŃSK-Wrzeszcz IP: *.lan / *.limes.com.pl 15.08.04, 14:55
        Takandrynka: czy możesz mi podać namiar - gdzie w Trójmieście przyjmuje dr
        Ratnicka - Klimaszewska? Jeśli możesz, to poproszę na priva.
        Właśnie takiej pani dr poszukuję - pilnie. pozdrawiam
    • orku Warszawa, Polna 13.08.03, 13:33
      Czy dr Wiesława Kuracha - wykrył u mnie mięśniaka macicy. Nie wiem czy jedna
      diagnoza jest wystarczajaca a nie mam zadnych opinii na temat jego
      umiejętności. Ruch w gabinecie jak na marszalkowskiej a on bardzo mily - moze
      macie jakies doświadczenia? Pisała tez wczesniej o mięsniaku ale na razie nikt
      sie nie odezwał. Bardzo prosze o pomoc.
    • mroczna_panna Warszawa- Tarchomin 14.08.03, 15:56
      A znacie jakiegoś fajnego ginekologa na Tarchominie lub w pobliżu?? Najlepiej
      niedrogiego...
    • silka1 Re: Lekarze w Warszawie! 24.08.03, 04:19
      Leczę się z powodu niepłodności. Przez rok zwiedziłam pół stolicy u różnych
      specjalistów w celu potwierdzenia diagnozy. Wniosek taki: odradzam lekarzy ze
      szpitala na Karowej, a zwłaszcza prof. Radowickiego, który za wizytę bierze 150
      zł. a nie ma usg w gabinecie i niby podejmuje sie leczenia niepłodnosci. Niby
      jak???? Usg to podstawa jak poluje sie na owulację!! Za to bardzo skory był do
      rozdawania skierowań na kolejne zabiegi chirurgiczne typu histeroskopia,
      laparoskopia. Czasem wizyta trwała 3 minuty, wypisywał skierowanie do szpitala
      i otwierał szufladę z kasą. Dr Pięta też z Karowej dziwne tworzył opinie o moim
      stanie zdrowia, których nie potwierdzał potem zaden inny lekarz.
      No i stanowczo odradzam Dr Korzyckiego z Consilium!!!!!!! Ten to juz w ogóle
      miał bujną wyobraźnię i talent do dołowania pacjentek. Po prostu wychodziło się
      od niego z głęboką depresją. Moje koleżanki też uciekały od niego czym prędzej
      i jak najdalej.
      Natomiast polecam dr. Dworniaka w szpitalu na Starynkiewicza i Novum
      (wszystkich specjalistów), gdzie po roku chodzenia po lekarzach wylądowałam.
      Pełnia profesjonalizmu!
    • silka1 Re: Dr Śpiewankiewicz ze szpitala Bródnowskiego 24.08.03, 04:22
      Czy ktoś ma jakąś opinię o dr. Śpiewankiewicz z tego szpitala w Warszawie? Jest
      ordynatorem o/ginekologii a ja planuję laparoskopię i chciałabym wiedzieć czy
      spokojnie mogę oddać sie w jej ręce.
      Z góry dziękuję.
      • Gość: alice Re: Dr Śpiewankiewicz ze szpitala Bródnowskiego IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.05.10, 12:39
        Tak spokojnie możesz oddać się w jej ręce.Wspaniały
        fachowiec ,robiła mi zabieg.Tylko za dużo pacjentek ma i trudno się
        dostąc.
    • malylos Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 24.08.03, 10:11
      Dr Krzysztof Wąsewicz Z przychodni w Gdyni i dyżuruje w Szpitalu Miejskim.
    • 18lipiec KOSZALIN - dr. PIOTR BŁASIŃSKI !!!!!! 26.08.03, 08:50
    • ludzik3 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 26.08.03, 10:06
      Czy zna któras z Was dobrego ginekologa w Mikołowie??

Pozdrawiam
    • joasiiik24 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 01.09.03, 17:46
      ja szukam lekarza w rzeszowie, mieszkam tu od roku i nie mam pojecia do
      jakiego sie udac...prosze o rade
    • yolak Warszawa 02.09.03, 16:14
      Dziewczyny, przeglądam odpowiedzi i chcę powiedzieć, że jesteście niesamowite!
      Czy któraś słyszała może coś o drze Wacławie Śmiertku? Podobno pracuje na
      Inflackiej i polecała go do prowadzenia ciąży znajoma lekarka, ale jego
      nazwisko jeszcze nie pojawiło się do tej pory. Jaki on jest?
      • j_aga Re: Warszawa 01.10.03, 12:38
        Ja juz o nim wspominałam. Dr Śmiertka jest super. Miły uśmiechniety i
        profesjonalny. Nie był moim lekarzem (niestety0 ale gdyby nie jego pomoc w
        szpitalu na Inflanckiej to niechybnie urodziłabym na korytarzu.Nie uczestniczył
        w porodzie, bo miał zabieg. Rodziłam na sali z mężem i lekarz który tam był był
        tez b.miły. Wszystko trwało 30 min, więc jak dr śmiertka pojawił się ponownie
        juz było po, ale pojawił się i chociaż nie byłam jego pacjentką ciekawił go
        stan mojego zdrowia i dziecka. Polecam.
        • a.p5 Re: Warszawa 15.10.03, 11:49
          Dzięki dr W.Ś mam jajnik. " Ma pani szczęście, że trafiła na dr Śmiertkę,
          lekarka...chciała go wyciąć" cytuję pielęgniarkę. Operację miałam 10 lat temu.
    • modelinka Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 14.09.03, 15:16
      A znacie dobrego ginekologa z tychów????? Prosze o pomoc jeśli można to na e-
      maila wodniczka160@wp.pl
    • modelinka Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 14.09.03, 15:32
      A zna ktoś dobrego ginekologa z Tychów??? Prosze o kontakt na maila jeśli mogę
      prosić: wodniczka160@wp.pl
    • iwonady Poradnia K- Chełmska, Wawa 19.09.03, 12:04
      DR. Kupniewski, czy któras u niego była i co o nim sadzi? Za uwagi serdecznie
      dziękuję!!!!
      Pozdrawiam
    • neti87 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 26.09.03, 12:26
      Warszawa, Izis, ul. Chmielna 9
      przymuje tam pani doktor Jakubowska. Byłam już na 4 wizytach i jestem
      zadowolona. Choć to starsza kobieta, to czuję, że wie co robi, zna nowe leki,
      badania itp. Wyleczyła mnie z grzybicy i chodzę do niej na wizyty kontrolne.

W Alfie na Nowym Świecie polecam doktor Witkowską.
      Różne są tutaj opienie na jej temat, ale w moim przypadku (jest też
      endokrynologiem) świetnie się sprawdza. Nie każe robić badań, gdy nie ma takiej
      potrzeby to fakt, ale zawsze jak tylko nie jest czegoś pewna bądź na moją
      prośbę badania zleca. Nie przepisuje żadnych środków antykoncepcyjnych "na
      oko", tu badania są niezbędne i dokładny wywiad lekarski (wiem coś o tym). Lecz
      z drugiej strony przy jakichś kłopotachn nie jest tak, że w organiźmie wszystko
      zmienia się jak w kalejdoskopie, więc czasami częste badania nic nie dają, bo i
      tak wynik jest taki sam (mam na myśli USG czy badanie poziomu hormonów).
      • neti87 Re: Warszawa! Dziewczyny!! Proponuję otworzyć... 29.09.03, 13:38
        Warszawa, Izis, ul. Chmielna 9
        przymuje tam pani doktor Jakubowska. Byłam już na 4 wizytach i jestem
        zadowolona. Choć to starsza kobieta, to czuję, że wie co robi, zna nowe leki,
        badania itp. Wyleczyła mnie z grzybicy i chodzę do niej na wizyty kontrolne.

W Alfie na Nowym Świecie polecam doktor Witkowską.
        Różne są tutaj opienie na jej temat, ale w moim przypadku (jest też
        endokrynologiem) świetnie się sprawdza. Nie każe robić badań, gdy nie ma takiej
        potrzeby to fakt, ale zawsze jak tylko nie jest czegoś pewna bądź na moją
        prośbę badania zleca. Nie przepisuje żadnych środków antykoncepcyjnych "na
        oko", tu badania są niezbędne i dokładny wywiad lekarski (wiem coś o tym). Lecz
        z drugiej strony przy jakichś kłopotachn nie jest tak, że w organiźmie wszystko
        zmienia się jak w kalejdoskopie, więc czasami częste badania nic nie dają, bo i
        tak wynik jest taki sam (mam na myśli USG czy badanie poziomu hormonów).
      • gonik1 szczecin 02.10.03, 13:56
        dziewczyny , czy możecie powiedzieć coś na temat dr Bielewicza ?
    • abiedrzycka Re: POZNAŃ - znacie doktora Jakuba Woźniaka? 26.09.03, 12:54
      Pytanie - jak w temacie.
      • kingaolsz Re:Torun 27.09.03, 14:54
        W Toruniu jest swietna ginekolozka-endokrynolog p. Szyszkowska - Sinica.
        Przyjmuje z "urzedu" w przychodni nr 4 na Wrzosach i tez na Wrzosach, ale na
        Storczykowej ma swoj gabinet prywatny. Niestety dlatego ze jest taka dobra,
        jest prywatnie tez droga sad Ja do niej od 7 lat chodze i nie moge jednego
        slowa zlego powiedziec
        Kinga
      • asiksiedem Re: POZNAŃ - znacie doktora Jakuba Woźniaka? 02.02.08, 15:51
        Gorąco polecam.Po ucieczce od dr Hantke trafiłam do niego.Na dzień
        dobry kilkanaście badań na Polnej - Wymazy,hormony,drożność
        jajników.To lekarz który od początku ma plan na leczenie.Byłam
        niepłodna dzięki leczeniu przez dr pęcherzyki rosną i jest ciałko
        żółte.Naprawdę polecam.

• martas-1 Re: POZNAŃ - znacie doktora Jakuba Woźniaka? 06.11.08, 11:33
          proszę o nr tel do Jakuba Woźniaka pilnie potrzebuję. z góry dziękuję
      • Gość: anioleczek Re: POZNAŃ - znacie doktora Jakuba Woźniaka? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 17.04.12, 22:28
        mieszkam we Wrocławiu a specjalnie jeżdżę do niego do Poznania.. jest genialny. przeszłam dwa zabiegi a teraz jestem w ciąży w 4 miesiącu. smile
        • lawendowa71 Wrocław dolny slask dobry ginekolog poszukiwany 19.04.12, 21:18
          Dziewczyny poszukuj ę dobrego gina z okolic dolnego slaska ,Prosze o pomoc.....smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka