Dodaj do ulubionych

Odchudzam sie!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:49
Jeśli któras chce schudnąć to polecam Cilest i Marvelon. Po pol roku
stosowania mam wreszcie taka sywetke o jakiej zawsze marzyłam.
Obserwuj wątek
    • Gość: fiffi Re: Odchudzam sie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:53
      JA ZKOLEI STRASZNIE UTYLAM PO TYM GOWNIE. NIEZAMIERZAM TEGO WIECEJ BRAC
      • Gość: Karolina Re: Odchudzam sie!!!!!!!! IP: 80.51.251.* 27.06.05, 21:56
        Co to jest? Ile kosztuje? Trzeba na to receptę?? (i jak można wyjaśnić to, że Ty
        schudłaś a fiffi utyła???) Pozdrawiam!
        • lilith76 Re: Odchudzam sie!!!!!!!! 27.06.05, 22:13
          > Co to jest? Ile kosztuje? Trzeba na to receptę?? (i jak można wyjaśnić to, że T
          > y
          > schudłaś a fiffi utyła???)

rany boskie...
    • Gość: kwiatekxx Re: Odchudzam sie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:57
      na odchudzanie polecam ruch a nie tabletki antykoncepcyjne
      • Gość: magdus51 Re: Odchudzam sie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:54
        Sa to swietne tabletki.Tylko po ich odstawieniu nastepuje efekt jojo,a poza
        tym bardzo ladnie niszczy organizm jak nie teraz to po jakims czasie to
        odczujesz.Dziwie sie ze lekarz ktory Ci je przepisal nie poinformowal Cie o tym
        • Gość: mb Re: Odchudzam sie!!!!!!!! IP: *.monki.sdi.tpnet.pl 28.06.05, 11:58
          dziewczyny kazdy organizm inaczej reaguje na te same tabletki dlatego 1 utyje a
          druga schudnie co do tych tabletek to nie sa takie super a zreszta to sa
          hormony a hormonami niemozna sie bawic sluza one (mam na mysli tabletki anty-)
          do zabepzieczania przed ciaza i uregulowania okresu np. u mnie tak jest
    • wenusss no ty chyba żartujesz!!! 30.06.05, 11:25
      ja wręcz przeciwnie !!! po cilescie przybylo mi 5 kguncertain i teraz chce zmenic na
      co sinnego...ale nie iwem na councertain
      • Gość: azar Re: no ty chyba żartujesz!!! IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 01.07.05, 00:20
        dlaczego Wy sie tak katujecie i niszczycie swój organizm?
        www.schudnij.com.pl -calkowicie bezpiecznie!
    • zaba_pelagia Re: Odchudzam sie!!!!!!!! 30.06.05, 11:51
      RANY BOSKIE...
    • Gość: ola Re: Odchudzam sie!!!!!!!! IP: *.nsk-rhp.com 01.07.05, 14:07
      Proszę o radę, jestem w trakcie kuracji hormonalnej Orgametrilem ( 1 m-c )
      kupiłam S-Line Vita prep.wspomagający odchudzanie, w aptece powiedzieli, że nie
      koliduje to z Orgametrilem. Czy któraś z Was stosowała S-Line i z jakim efektem?
      • Gość: natka110 Re: Odchudzam sie!!!!!!!! IP: *.pool8288.interbusiness.it 02.07.05, 11:32
        Taaa..... co post, to lepszy pomysl na odchudzanie... dlaczego nie segniecie
        jeszcze po hormony silniejsze??? przeciez na pewno jest na rynku cos, co
        blokuje, trawienie, wchlanianie, albo tluszczy, albo bialka, albo powoduje
        odwodnienie - bo pieknie wdac odwodnienie na wadze, 1 kg dziennie w dol...
        czy wyscie wszystkie powariowaly?????????????
        sakatki, ruch i tyle, a nie piguly. a jesli zostaja wam poduszczeki w
        newralgicznych miejsach - pokochac, bo wiem z doswiadczenia - mojego i innych
        moich kumpleke - ze nawet jak wazysz 45 kg to mozesz nie miec wciecia w talii,
        zalezy od ukladu kosci i miesni.
        roche drowego rozsadku, ratunku...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka