Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:49 Jeśli któras chce schudnąć to polecam Cilest i Marvelon. Po pol roku stosowania mam wreszcie taka sywetke o jakiej zawsze marzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fiffi Re: Odchudzam sie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:53 JA ZKOLEI STRASZNIE UTYLAM PO TYM GOWNIE. NIEZAMIERZAM TEGO WIECEJ BRAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Odchudzam sie!!!!!!!! IP: 80.51.251.* 27.06.05, 21:56 Co to jest? Ile kosztuje? Trzeba na to receptę?? (i jak można wyjaśnić to, że Ty schudłaś a fiffi utyła???) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Odchudzam sie!!!!!!!! 27.06.05, 22:13 > Co to jest? Ile kosztuje? Trzeba na to receptę?? (i jak można wyjaśnić to, że T > y > schudłaś a fiffi utyła???) rany boskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatekxx Re: Odchudzam sie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:57 na odchudzanie polecam ruch a nie tabletki antykoncepcyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdus51 Re: Odchudzam sie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:54 Sa to swietne tabletki.Tylko po ich odstawieniu nastepuje efekt jojo,a poza tym bardzo ladnie niszczy organizm jak nie teraz to po jakims czasie to odczujesz.Dziwie sie ze lekarz ktory Ci je przepisal nie poinformowal Cie o tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: Odchudzam sie!!!!!!!! IP: *.monki.sdi.tpnet.pl 28.06.05, 11:58 dziewczyny kazdy organizm inaczej reaguje na te same tabletki dlatego 1 utyje a druga schudnie co do tych tabletek to nie sa takie super a zreszta to sa hormony a hormonami niemozna sie bawic sluza one (mam na mysli tabletki anty-) do zabepzieczania przed ciaza i uregulowania okresu np. u mnie tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
wenusss no ty chyba żartujesz!!! 30.06.05, 11:25 ja wręcz przeciwnie !!! po cilescie przybylo mi 5 kg i teraz chce zmenic na co sinnego...ale nie iwem na co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azar Re: no ty chyba żartujesz!!! IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 01.07.05, 00:20 dlaczego Wy sie tak katujecie i niszczycie swój organizm? www.schudnij.com.pl -calkowicie bezpiecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Odchudzam sie!!!!!!!! IP: *.nsk-rhp.com 01.07.05, 14:07 Proszę o radę, jestem w trakcie kuracji hormonalnej Orgametrilem ( 1 m-c ) kupiłam S-Line Vita prep.wspomagający odchudzanie, w aptece powiedzieli, że nie koliduje to z Orgametrilem. Czy któraś z Was stosowała S-Line i z jakim efektem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka110 Re: Odchudzam sie!!!!!!!! IP: *.pool8288.interbusiness.it 02.07.05, 11:32 Taaa..... co post, to lepszy pomysl na odchudzanie... dlaczego nie segniecie jeszcze po hormony silniejsze??? przeciez na pewno jest na rynku cos, co blokuje, trawienie, wchlanianie, albo tluszczy, albo bialka, albo powoduje odwodnienie - bo pieknie wdac odwodnienie na wadze, 1 kg dziennie w dol... czy wyscie wszystkie powariowaly????????????? sakatki, ruch i tyle, a nie piguly. a jesli zostaja wam poduszczeki w newralgicznych miejsach - pokochac, bo wiem z doswiadczenia - mojego i innych moich kumpleke - ze nawet jak wazysz 45 kg to mozesz nie miec wciecia w talii, zalezy od ukladu kosci i miesni. roche drowego rozsadku, ratunku... Odpowiedz Link Zgłoś