rzymianka 06.07.05, 22:16 Robią mi się potworne siniaki, sa duże a ja nawet nie wiem kiedy mogłam sie uderzyc, co to może oznaczać? pozdr aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlotoslanos Sama poczytaj bo same brr o samoistnych siniakach 06.07.05, 22:22 www.google.pl/search?hl=pl&q=siniaki+wybroczyny&btnG=Szukaj&lr=lang_pl Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: siniaki 06.07.05, 23:38 sprawdź cukier i białe krwinki. sory, że tak staroświecko bez linków... Lanos, powiedz mi, jak sens ma podawanie w odpowiedzi na pytanie linku do google'a? To w miarę inteligentny człowiek jest w stanie zrobić sam, bez Twojej pomocy... 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: siniaki 06.07.05, 23:39 Ej, a to w ogóle dobrze, że ja o Tobier per "Lanos"? Tak z rozpędu... Wczesniej mówiłam i nie było pretencji. Jak humorek, skoro już się widzimy? 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: siniaki 06.07.05, 23:41 Pod warunkiem,że wie co w google wpisać a humorek ok very urlopuję się nad morzem Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: siniaki 06.07.05, 23:43 komus tu za dobrze... Matka Opiekunka przyjdzie i nakrzyczy za pogaduchy, hehe. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: siniaki 06.07.05, 23:49 Re na siniaki very porobiłam ich trochę wieszając nowe foty zwierzaków Odpowiedz Link Zgłoś