Dodaj do ulubionych

stosunek przerywany z prezerwatywą

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 00:54
Jestem straszną panikarą jeśli chodzi o ciążę a przy tym nie mogę brać
pigułek anty. Stsujemy więc z moim partnerem coś takiego jak stosunek
przerywany z prezerwatywą. Tzn on wychodzi ze mnie jeszcze długo przed
wytryskiem i oboje "dochodzimy" innymi metodami. Czy coś takiego można uznać
za skuteczną metodę antykoncepcyjną? Co wy w ogóle o czymś takim myślicie?
Tylko nie piszcie że chłopak mi może od tego zwariować (to niestety wiem sad )
i że najpewniejsza jest wstrzemięźliwość (ale od tego to i ja i chłopak
napewno zwarjujemy wink ).
Obserwuj wątek
    • Gość: asfs Re: stosunek przerywany z prezerwatywą IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.07.05, 00:58
      O rany surprised
      Niedlugo pojawią się posty typu: "seks analny z globulką" albo "seks oralny w
      dni niepłodne".

• Gość: mb Re: stosunek przerywany z prezerwatywą IP: *.monki.sdi.tpnet.pl 22.07.05, 13:03
        rozumiem ciebie ja tez taka bylam panikara bralam tabletki ale dodatkowko
        jeszcze zabezpieczalismy sie prezerwatywa ale po jakims czasie doszlismy do
        wniosku ze to bez sensu nie po to biore tabletki zeby nie miec z tego
        przyjemnosci (bo wiadomo ze gumka zmniejsza doznania )
        • Gość: Miśka Re: stosunek przerywany z prezerwatywą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:06
          Jak bymbrała tabletki to zupełnie co innego (choć pewnie z gumek też bym łatwo
          nie zrezygnowała), ale ja niestety brać ich nie mogę sad
    • Gość: Gość Re: stosunek przerywany z prezerwatywą IP: *.jjs.pl 22.07.05, 01:00
      Jest duze prawdopodobienstwo, ze to (co prawda specyficzna )ale skuteczna metoda, pod warunkiem, jak wiesz, ze prezerwatywa nie peknie, a nasienie w drugiej fazie Waszych pieszczot nie znajdzie sie w Twojwj pochwie.
      • Gość: Miśka Re: stosunek przerywany z prezerwatywą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 01:09
        Ale prawdopodobieństwo, że prezerwatywa bez nasienia pęknie też jest chyba
        mniejsze (choć oczywiście że nie = 0 )
    • Gość: jw Re: stosunek przerywany z prezerwatywą IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.07.05, 01:11
      a nie mozecie podarowac sobie troche przyjemnosci i po prostu uzyc gumki,
      globulki i jeszcze wyliczyc czas po owulacji?
    • an_ni Re: stosunek przerywany z prezerwatywą 22.07.05, 09:01
      rany! co za schiz ! gdybym miala sie tak bzykac to wolalbym kamienie gryzc
      co to za przyjemnosc ...
    • Gość: zuza Re: stosunek przerywany z prezerwatywą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:19
      to po co on w ogóle wchodzi?
    • Gość: anka Re: stosunek przerywany z prezerwatywą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:16
      i wy tak już zawsze będziecie???
      to przecież namiastka seksu,tylko jego część
      bez końca i spełnienia w największej bliskości
      dochodzenie mechaniczne niby razem ale każdy sobie crying
      do bani!
      • Gość: Miśka Re: stosunek przerywany z prezerwatywą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 11:19
        Nie wiem czy tak już będzie zawsze... dopiero zaczynamy. Mój gin wraca dopiero
        za miesiąc, już sie do niego zapisaliśmy i spróbujemy wybrać odpowiedniejszą
        metodę, ale narazie robimy to tak jak opisałam... i chodziło mi tylko o to
        żebyście mi napisali czy to waszym zdaniem chroni przed ciążą
        • Gość: anka Re: stosunek przerywany z prezerwatywą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 11:38
          no to już ci ktoś napisał
          w zasadzie przed ciążą niby chroni ale...
          partner się wycofuje,zdejmuje prezerwatywę (chyba,że nie?)
          jego ręce (lub twoje) mają kontakt ze spermą
          dotyka ciebie lub robisz to sama,nieeeee...
          powtarzam
          do bani!
          • Gość: Miśka Re: stosunek przerywany z prezerwatywą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:03
            > partner się wycofuje,zdejmuje prezerwatywę (chyba,że nie?)

no właśnie że nie zdejmuje smile
            • Gość: anka Re: stosunek przerywany z prezerwatywą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:18
              to pewnie uda się wam nie rozmnożyć wink
              ale idź do lekarza gdy tylko wróci z urlopu
            • Gość: anni Re: stosunek przerywany z prezerwatywą IP: 217.11.141.* 22.07.05, 13:36
              oo kurde to jeszcze lepiej to doprowadzasz go do konca w gumce???

• justy11 Re: stosunek przerywany z prezerwatywą 22.07.05, 11:30
      Dziewczyno pierwsze musisz dorosnąć !
      • violla7 Re: stosunek przerywany z prezerwatywą 22.07.05, 11:47
        o dorosła justa się odezwała.Jak zwykle nie ma nic konstruktywnego do
        powiedzenia oprócz ubliżania i oceniania,ale głos zabrać musi.
        Dowartościowujesz się w ten sposób ty pseudoideale?
        • martys_85r hej 22.07.05, 12:55
          ja z moim chlopakiem uzywamy gumek 1,5 roku i nic sie nie wydarzylo,
          jeslido prezerwatywy dodasz globulki dopochwowe to moze koles konczyc w tobie,
          a jak tak bad=rdzo sie boisz to 2 dni po okresie spokojnie mozesz mu dac
          skonczycw gumce w tobie, nic sie nie stanie a jak zastosujesz do tego globulki
          to bedzie juz w ogole cacysmile ale daj facetowi zrobic to w srodku chociaz raz w
          mcu bo zwariuje w koncusmile
          • Gość: anni Re: hej IP: 217.11.141.* 22.07.05, 13:38
            moze lepiej 2 dni przed okresem a nie po !
            a poza tym co tak zalujemy tego faceta ????!!!!
            mnie tej dziewczyny zal bo wiadomo poczatkujaca to nie ma wielkich szans na
            satysfakcje przy takim "systemie"
            mnie by sie chyba odechcialo ...
    • Gość: Zuzia Re: stosunek przerywany z prezerwatywą IP: *.static.ip.netia.com.pl 01.09.14, 22:39
      wow.... proponuję stosunek przerywany, prezerwatywa, globulki, krążek dopochwowy i tylko w dni niepłodne. Wtedy może masz szansę na 99%, że nie zajdziesz w ciążę. Jeśli masz takie nastawienie to współczuję i Tobie i Twojemu facetowi. Oboje nie dorośliście do współżycia, nie tylko seksualnego. Daruję sobie kwestie odpowiedzialności, konsekwencji swego postępowania, zaufania w związku etc, etc. Mam dziwne przeczucie, że pisałabym na darmo. Żenada.
      • Gość: buhe Re: stosunek przerywany z prezerwatywą IP: *.ppp.as43234.net 02.09.14, 00:49
        No i piszesz na darmo bo to watek sprzed 9ciu lat.To jest dopiero zenada smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka