bami_ol 30.07.05, 15:06 Dziewczyny, co mówią wasi lekarze na temat ciąży pozamacicznej - co mogłobyć przyczyną? Mój ginio nie wie co u mnie było przyczyną takiej ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybcia.rybcia Re: Co lekarze? 30.07.05, 18:12 moj jajowod wygladal na chory tzn. byl poskrecany lekarz powiedzial ze prawdopodobnie bylo przebyte kiedys zapalenie i to przez to, nie wiem co o tym myslec ale to jedyne co mi powiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
dowa Re: Co lekarze? 15.08.05, 19:12 u mnie po operacji pobrano wycinek i stwierdzono że przyczyną była endometrioza. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Co lekarze? 20.08.05, 08:18 mój też nie powiedział, tym bardziej, ze nie mialam laparoskopi robionej, ani łyzeczkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka_79_79 Re: Co lekarze? 29.09.05, 21:11 ja mialam 2 ciąze jednoczesnie 1 w macicy ktora obumarla a 2 w jajowodzie bo nie miala juz miejsca by zagniezdzic sie w macicy i to bylo przyczyna Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: Co lekarze? 18.10.05, 07:49 pierwsza jako zrosty po łyżeczkowaniu, co do drugiej nie wiadomo, ale i tak nie ma to znaczenia, bo zakończyłam starnia naturalne Odpowiedz Link Zgłoś