alekssandra 13.08.05, 13:13 Dziewczęta czy znacie jakieś super diety odchudzające? A może łykacie jakieś tabletki?Muszę zgubić 7 kilogramów. Jestem antysportowa. Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
josepchine Re: ODCHUDZANIE!!!!!! 13.08.05, 13:19 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24612 Odpowiedz Link Zgłoś
vinxxx Re: ODCHUDZANIE!!!!!! 13.08.05, 23:08 to proste. jezeli nie lubisz cwiczyc a chcesz schudnac musisz zastosowac 3 zasady 1. nie jedz po 18 2. pij duzo wody mineralnej niegazowanej albo herbatek ziołowych 3.PRZEJDZ NA DIETE ROZDZIELNA - KUP KSIĄŻKE . MASZ 3 GRUPY PRODUKTÓW I DWU Z NICH NIE ŁĄCZYSZ. TANIO, SMACZNIE I BARDZO SKUTECZNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
vinxxx Re: ODCHUDZANIE!!!!!! 13.08.05, 23:10 vinxxx napisała: > to proste. jezeli nie lubisz cwiczyc a chcesz schudnac musisz zastosowac 3 zasa > dy > 1. nie jedz po 18 > 2. pij duzo wody mineralnej niegazowanej albo herbatek ziołowych > 3.PRZEJDZ NA DIETE ROZDZIELNA - KUP KSIĄŻKE . MASZ 3 GRUPY PRODUKTÓW I DWU Z > NICH NIE ŁĄCZYSZ. TANIO, SMACZNIE I BARDZO SKUTECZNIE. aha ja na tej diecie w ciagu miesiaca schudlam 7 kg a chodzilam najedzona i nie czulam sie na diecie, chodzilam tez na basen 2 razy w tyg. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka110 Re: ODCHUDZANIE!!!!!! IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 16.08.05, 11:39 Dieta rozdzielna - super!!! ja przypoadkiem trafilam na ksiazke Dieta Zycia jakies 6 lat temu, istosowalam, raczej dla zabawy, nie dla odchudzania, jakies 2 miesiace - schudlam chyba z 8 kg (a mialam z czego,), i czulam sie super. Teraz misie nie chce, a raczej - malo to realne, bo gotuje moj nie-mAZ, a dla niego niełączenie białka z węglowodanami jest nierealne... i stad ma brzuch jak bliznikai w 8 miesiącu... Alwe ja go cholernika jeszcze przestawi,e bo naprawde warto: spróbuj znaleźć książke Dieta Zycia, bo tam sa relacje ludzim, ktorzyzmienili swoj sposob zywienia - lepiej sie czuja, nie marzna w zimie, nie poca sie tak strasznie latem, maja wiecej energii i czuje sie lekko. Cos w tym musi byc... a jesli chcesz diete zabojcza, faktycznie odchudza (na wadze), ale jest niezdrowa - to tylko zupa kapusciana. Dla mnie ta dieta polegalanna tym, ze po 2 dniach bylam sklonna nic nie jesc, oby nie jesc tej cholenrej kapusty, bo mi normanlnie uszami wychodzila... i fakt - 8 kg i tym razem w jakies 3 tygodnie. Ale uwaga: 8 kg to bylo jakies 10 ptrocent mojej wagi wyjsciowej, moze nawet mniej, wiec jak wazysz 60 kg to sie nie spodziewaj takich rezultatow, to wszystko dziala n aprocenty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinezka Re: ODCHUDZANIE!!!!!! IP: *.241.81.adsl.skynet.be 16.08.05, 11:41 polecam dietę kopenhaską. ale tylko dla wytrwałych poszukaj w google.pl albo sfd.pl Odpowiedz Link Zgłoś
azar21 Re: ODCHUDZANIE!!!!!! 16.08.05, 17:33 Przydatne informacje na www.schudnij.com.pl/efekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: ODCHUDZANIE!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:54 Polecam dietę Montignaca. Jest forum, na którym obowiązują ostrzejsze zasady niż oryginalne montignacowe, ale są tam ekspertki, które zweryfikują Twój jadłospis. Polecam! Ja w 2,5 miesiaca schudłam 12 kg. forum.montignac.com.pl/viewtopic.php?t=975 Odpowiedz Link Zgłoś