Dodaj do ulubionych

ODCHUDZANIE!!!!!!

13.08.05, 13:13
Dziewczęta czy znacie jakieś super diety odchudzające? A może łykacie jakieś
tabletki?Muszę zgubić 7 kilogramów. Jestem antysportowa. Co robić?
Obserwuj wątek
    • josepchine Re: ODCHUDZANIE!!!!!! 13.08.05, 13:19
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24612
      • vinxxx Re: ODCHUDZANIE!!!!!! 13.08.05, 23:08
        to proste. jezeli nie lubisz cwiczyc a chcesz schudnac musisz zastosowac 3 zasady
        1. nie jedz po 18
        2. pij duzo wody mineralnej niegazowanej albo herbatek ziołowych
        3.PRZEJDZ NA DIETE ROZDZIELNA - KUP KSIĄŻKE . MASZ 3 GRUPY PRODUKTÓW I DWU Z
        NICH NIE ŁĄCZYSZ. TANIO, SMACZNIE I BARDZO SKUTECZNIE.
        • vinxxx Re: ODCHUDZANIE!!!!!! 13.08.05, 23:10
          vinxxx napisała:

> to proste. jezeli nie lubisz cwiczyc a chcesz schudnac musisz zastosowac 3 zasa
          > dy
          > 1. nie jedz po 18
          > 2. pij duzo wody mineralnej niegazowanej albo herbatek ziołowych
          > 3.PRZEJDZ NA DIETE ROZDZIELNA - KUP KSIĄŻKE . MASZ 3 GRUPY PRODUKTÓW I DWU Z
          > NICH NIE ŁĄCZYSZ. TANIO, SMACZNIE I BARDZO SKUTECZNIE.

aha ja na tej diecie w ciagu miesiaca schudlam 7 kg a chodzilam najedzona i nie
          czulam sie na diecie, chodzilam tez na basen 2 razy w tyg.

powodzenia
          • Gość: natka110 Re: ODCHUDZANIE!!!!!! IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 16.08.05, 11:39
            Dieta rozdzielna - super!!! ja przypoadkiem trafilam na ksiazke Dieta Zycia
            jakies 6 lat temu, istosowalam, raczej dla zabawy, nie dla odchudzania, jakies
            2 miesiace - schudlam chyba z 8 kg (a mialam z czego,), i czulam sie super.
            Teraz misie nie chce, a raczej - malo to realne, bo gotuje moj nie-mAZ, a dla
            niego niełączenie białka z węglowodanami jest nierealne... i stad ma brzuch jak
            bliznikai w 8 miesiącu... Alwe ja go cholernika jeszcze przestawi,e bo naprawde
            warto: spróbuj znaleźć książke Dieta Zycia, bo tam sa relacje ludzim,
            ktorzyzmienili swoj sposob zywienia - lepiej sie czuja, nie marzna w zimie, nie
            poca sie tak strasznie latem, maja wiecej energii i czuje sie lekko.
            Cos w tym musi byc...

a jesli chcesz diete zabojcza, faktycznie odchudza (na wadze), ale jest
            niezdrowa - to tylko zupa kapusciana. Dla mnie ta dieta polegalanna tym, ze po
            2 dniach bylam sklonna nic nie jesc, oby nie jesc tej cholenrej kapusty, bo mi
            normanlnie uszami wychodzila... i fakt - 8 kg i tym razem w jakies 3 tygodnie.

Ale uwaga: 8 kg to bylo jakies 10 ptrocent mojej wagi wyjsciowej, moze nawet
            mniej, wiec jak wazysz 60 kg to sie nie spodziewaj takich rezultatow, to
            wszystko dziala n aprocenty...
        • Gość: pinezka Re: ODCHUDZANIE!!!!!! IP: *.241.81.adsl.skynet.be 16.08.05, 11:41
          polecam dietę kopenhaską. ale tylko dla wytrwałych smileposzukaj w google.pl albo
          sfd.pl
    • azar21 Re: ODCHUDZANIE!!!!!! 16.08.05, 17:33
      Przydatne informacje na www.schudnij.com.pl/efekt
    • Gość: figa Re: ODCHUDZANIE!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:54
      Polecam dietę Montignaca.
      Jest forum, na którym obowiązują ostrzejsze zasady niż oryginalne montignacowe,
      ale są tam ekspertki, które zweryfikują Twój jadłospis.
      Polecam! Ja w 2,5 miesiaca schudłam 12 kg.
      forum.montignac.com.pl/viewtopic.php?t=975

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka