Dodaj do ulubionych

Solcogyn a normalne funkcjonowanie?

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.08.05, 17:42
Mialam wczoraj pierwsze smarowanie nadżerki Solcogynem.Zapomniałam się spytać
lekarza o bardzo ważne kwestie:
czy między kolejnymi smarowaniami (ja mam co miesiąc) można współżyć?
Czy można normalnie stosować tampony?(gdzieś słyszałam że są niebezpieczne
dla nadżerek)
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Solcogyn a normalne funkcjonowanie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.05, 11:10
      Czy naprawde nikt nie wie???Dla mnie to bardzo wazne!!!
    • lilith76 Re: Solcogyn a normalne funkcjonowanie? 18.08.05, 11:14
      nie można współżyć w tym samym dniu po smarowaniu. mnie i tak ochota przeszła.
      przy nadżerce generalnie należy odstawić tampony aż do jej wyleczenia.
    • beem3 Re: Solcogyn a normalne funkcjonowanie? 18.08.05, 12:07
      Mnie lekarz zalecił 3,4 dni wstrzemięźliwości po smarowaniu. A wcześniej kazał
      odłożyć na bok tampony.
    • Gość: efkaa Re: Solcogyn a normalne funkcjonowanie? IP: 85.28.132.* 18.08.05, 12:22
      a ja mam pytanie, ile placilas ??
      z tymi tamponami to sie lepiej wstrzymaj, a seks podobno mozna juz na drugi
      dzien po smarowaniu, ale nie wiem na 100 % jednak napewno mozesz odczekaj moze
      jakies 2,3 dni i juz
      • Gość: Marta Re: Solcogyn a normalne funkcjonowanie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.05, 16:23
        Za Solcogyn placilam ponad 60 zł,co mnie bardzo zdziwilo,bo za taka mini fiolke
        to jednak bardzo drogo.Mam nadzieje ze chociaz bedzie warto.
        • Gość: efkaa Re: Solcogyn a normalne funkcjonowanie? IP: 85.28.132.* 19.08.05, 09:26
          acha czyli sama placilas za lekarstwo, tez mam miec smarowanie, ale najpierw
          musze stan zapalny wyleczyc, lekarz jednak mowil, ze smarowanie takie to jak
          juz to w ramach prywatnych praktyk = ciekawe ile mnie to bedzie kosztowalo, ale
          dzieki za info
    • Gość: Lena/20 Re: Solcogyn a normalne funkcjonowanie? IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.05, 16:59
      ja po smarowaniu miałam 1 dzień przerwy we wspólżyciu zaś tamponów używałam
      normalnie-lekarz mi na to pozwolił. nadrzerka pięknie sie wyleczyła po trzech
      smarowaniach-wystarczyła na to ta jedna ampułka, płaciłam 50 zł pozdrawiam
      • Gość: Marta Re: Solcogyn a normalne funkcjonowanie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.05, 13:06
        Z tymi tamponami to sie okazuje nie taka prosta sprawa.Wyczytalam w necie ze
        miedzy innymi to wlasnie one powoduja otarcia,czego nastepstwem jest nadzerka.
        Ale...nie wyobrazam sobie zycia bez tamponow!!!To taki komfort.
        Czy uzywacie tamponow juz po wyleczeniu nadzerki?
        • Gość: Patka Re: Solcogyn a normalne funkcjonowanie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.05, 18:46
          Nadzerka pojawia sie w zwiazku z mikrourazami nablonka,wiec tampony czasem tez
          sie moga do tego przyczyniac.
          A tak naprawde to wszystko jest niezdrowe.
          Na cos w koncu trzeba umrzec,nie???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka