Dodaj do ulubionych

harmonet-jak na razie same minusy:(

28.08.05, 16:46
biore harmonet od niedawna, dopiero 10 tabletke dzis wezme,ale jak na razie
sa tego same minusy uncertain// nigdy wczesniej nie bralam tbaletek
antykoncepcyjnych, krwawienie nie ustapilo, nasilil sie tradzik, mam takie
uczucie chocby nogi wazyly tone uncertain// wizyta u gina dopiero za tydzien w
poniedzialek, wiem,ze na pewno to opakowanie wezme do konca, ale co dalej,
czy ktoras z was miala moze takie objawy a pozniej sie to unormowalo? bardzo
prosze o odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • em-st Re: harmonet-jak na razie same minusy:( 02.09.05, 14:48
      ja znów przeciwnie. czuję się cudownie. zanikły bolące miesiączki - wcześniej
      byłam zgięta w pół z bólu i żyłam na prochach. a teraz luzik. nic nie boli. nie
      utyłam, może z powodu codziennej półgodzinnej dawce ćwiczeń smile. żadnego
      trądziku, ani innych minusów.
    • Gość: Tosia85 Re: harmonet-jak na razie same minusy:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 16:05
      Jeśli bolą Cię nogi, to już zły znak. Nasilenie trądziku również wskazuje na
      to, że te tabletki po prostu Ci nie służą. Obawiam się, że będziesz musiała
      zmienić leki. Mówi się, że Harmonet to obecnie najlepszy lek antykoncepcyjny na
      rynku polskim, ja brałam 6 miesięcy i odstawiłam. Być może obie jesteśmy w tej
      mniejszości kobiet, które po tym leku czują się gorzej. Osobiście zmieniałam
      hormony już 8 razy. Ty dopiero zaczynasz, więc może szybciej uda Ci się złapać
      coś odpowiedniego. Powodzenia i pamiętaj, że kobieta biorąca pigułki powinna
      się z nimi czuć tak, jakby ich nie brała. Jeśli jest inaczej, to czas na zminę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka