martuszka13 05.09.05, 19:17 hejka dzisiaj nagle co chwile chciało mi sie do toalety potem zaczełam za przeproszeniem sikac krwią ...nonstop do toalety i krewnie tak malutko tylko tak sie leje. Czy moze wiecie co to może być? boli mnie brzuch i plecy ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olabatruch1 Re: krew w moczu...??:( 05.09.05, 19:44 Masz zapalenie nerek, albo bardzo ostre pęcherza. Marsz do lekarza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosia85 Re: krew w moczu...??:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 19:44 Może to być nawet zapalnie kłębuszków nerkowych! Krew w moczu to nie żarty! Marsz do lekarza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosia85 Re: krew w moczu...??:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 19:45 Ale się z koleżanką zgadałyśmy! No to masz już dwie odpowedzi, które powinny Cię skłonić, żebyś wybrała się do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: krew w moczu...??:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 20:34 martuszka13 napisała: > hejka Czy moze wiecie co to może być? hejka, do lekarza jeszcze pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś