Gość: Dosieńka IP: 217.17.33.* 13.09.05, 18:30 cześć, zamieniłam cilest (pogorszenie cery) na harmonet. Proszę o opinie na jego temat. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mia Re: Harmonet IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.05, 21:55 Bralam Harmonet przez rok. Nie przytyłam, dobrze się czułam. Zero problemów. Po roku okres zaczął mi się pojawiać 4-5 tabletek przed końcem opakowania. Lekarz stwierdził, że są za słabe i zmienił na Femoden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosieńka Re: Harmonet IP: 217.17.33.* 13.09.05, 22:21 Dzięki serdeczne za opinię Pozdrawiam. Może znajdą się też inne kobietki, które przyjmowały te tabletki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martta Re: Harmonet IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 13.09.05, 22:20 zajrzyj do wyszukiwarki, wątek powtarzany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulek Re: Harmonet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 09:00 Takie opinie niewiele Ci dadzą. Każda kobieta reaguje inaczej na określoną dawkę hormonów, bez względu na to, czy stosuje leki o takiej, czy o innej nazwie. Ja po Harmonecie czułam się fatalnie. Pamiętaj jeszcze, że Cilest ma większą dawkę hormonów. Zmieniając leki na te z mniejszą dawką (harmonet) powinnaś zabezpieczyć dodatkowo pierwszy cykl stosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
meganka_85 Re: Harmonet 14.09.05, 17:11 hej.ja już biorę harmonet parę miesięcy i muszę przyznać,żę troszkę przytyłam i zrobiłam się z deka nerwowa...no cóż,pói co dalej go stosuję,ale cały czas obserwuję organizm.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś