Gość: aisha IP: *.lama.net.pl 14.09.05, 10:07 Jak sie po tym czułyscie????????????????????????????????????? jaka jest Wasz opinia na temat tych tabletek?????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidia1001 Re: STEDIRIL 30 - czy któras z Was to brała?????? 14.09.05, 10:16 Biorę od 9m-cy, wcześniej brałam przez kilka lat Diane-35 i teraz czuję sie dużo lepiej. Diana była bardzo silna i miałam napady głodu (ale nie przytyłam), a teraz czuję się bardzo dobrze. Żadnych negatywnych reakcji organizmu. Jestem zadowolona (a do tego jest tani). Ale tolerancja jest kwestią indywidualną, więc w Twoim przypadku może byc inaczej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1mzeta Re: STEDIRIL 30 - czy któras z Was to brała?????? 14.09.05, 11:29 Ja biore juz bardzo dlugo - ponad dwa lata nie pamietam dokladnie skutków ubocznych zadnych nie zaobserwowalam no i cena jest rewelacyjna a jak Ty bedziesz go tolerowac to sie okaze. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: STEDIRIL 30 - czy któras z Was to brała?????? 14.09.05, 12:10 ja tez bralam, ponad rok teraz juz nie-staramy sie o dziecko tolerowalam bardzo dobrze-zadnego tycia, dosyc wysokie libido-nie to co po innych (bralam Logest, Mercilon) no i cena korzystna ale wszystko zalezy od organizmu Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_jakubowa Re: STEDIRIL 30 - czy któras z Was to brała?????? 14.09.05, 12:21 Ja brałam tylko przez dwa tgodnie, ale nie dlatego, że źle się czułam po nich, ale dlatego, że musiałam chwilowo przestac brac jakiekolwiek. Naprawdę było dobrze. Żadnego bólu głowy, nerwów, stanów depresyjnych (wcześniej brałam Logest, podaczas brania którego przytyłam 3-4kg, często płakałam i krzyczałam bez powodu). Za jakiś czas planuje wrócić to tabletek anty. Mam strasznie nieegularne cykle. Dziś mija 43dc a okresu nie widać. Moja przyjaciółka bierze tez steridil od dwóch lat jakoś. Tez nie narzeka, nawet zadowolona jest bo jej piersi urosły o jakies pół rozmiaru. Ale to sprawa indywidualna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_jakubowa Pomyłka 14.09.05, 12:22 > Ja brałam tylko przez dwa tgodnie Miało byc dwa miesiące. Sorki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: STEDIRIL 30 - czy któras z Was to brała?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 13:08 Czy rigevidon (poza ceną) czymś się różni od steridilu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haneczka>B Re: STEDIRIL 30 - czy któras z Was to brała?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 14:05 hejka a mozecie mi napisać jakie stężenie hormonów ma Steridil? Bo chciałabym zmienić tabletki, ale nie wiem na jakie. Oczywiście skonsultuje to z lekarzem Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_jakubowa Re: STEDIRIL 30 - czy któras z Was to brała?????? 14.09.05, 14:09 Gość portalu: haneczka>B napisał(a): > hejka a mozecie mi napisać jakie stężenie hormonów ma Steridil? Bo chciałabym > zmienić tabletki, ale nie wiem na jakie. Oczywiście skonsultuje to z > lekarzem Pozdrawiam Stediril 30: ethynyloestradiol- 0,03 i lewonorgestrel 0,15 (mg/tabl.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat Re: STEDIRIL 30 - czy któras z Was to brała?????? IP: *.devs.futuro.pl 15.09.05, 12:45 Rigevidon, Stediril 30 i Microgynon 21 to tabletki o tym samym składzie hormonalnym, różnią się tylko ceną i producentem. PS. Ja - 2 lata ze Stedirilem, wszystko very ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XL Re: STEDIRIL 30 - czy któras z Was to brała?????? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.05, 22:29 Fatalnie. Odstawiłam po kilku cyklach bo plamiłam bez przerwy, ale to wszystko kwestia indywidualnej tolerancji, więc takie porównania nie maja większego sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ 1,5roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 15:56 ja brałam przez 1,5 roku i na poczatku było jako tako, a póżniej spadek libido do -265... katasrofa- podwójna antykoncepcja- farmakologiczna i z braku ochoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em gie Re: 1,5roku IP: *.broker.com.pl 20.09.05, 21:59 Jak dla mnie idealne biore ponad rok , zero skutków ubocznych. Brałam poprzednio Harmnet to chyba było najgorsze- ciagły płacz depresja bol głowy piersi wymioty omdlenia...katasrofa Odpowiedz Link Zgłoś