IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 17:48
Hej!Zdecydowalam się na tabletki Diane 35.Czy mołybyście wyrazić swoje opinie
na ich temat?Czy rzeczywiście poprawiają cerę i czy tyje się po nich?????
Obserwuj wątek
    • kwietniowe_cappuccino Re: Diane 35 14.09.05, 17:52
      A zajrzałaś juz do wyszukiwarki tutaj i na forum antykoncepcja?
      • Gość: evika Re: Diane 35 IP: *.satfilm.net.pl / 84.205.223.* 23.09.05, 17:47
        hej ,ja biore od 4 dni dopiero ,jeszcze nic mi nie jest,po za tym ze cialge mi
        sie chhce spac ,ale to chyba nie od tego wink ,pozdr
    • marcik77 Re: Diane 35 14.09.05, 18:02
      Ja brałam przez ok.4 lat z pół roczną przerwą. Czułam się bardzo dobrze, cera
      znacznie mi się poprawiła i nie przytyłam. Ale to chyba zależy od organizmu.
      Najlepiej doradzić się ginekologa. Pozdrawiam.
      • Gość: JUstyna Re: Diane 35 IP: *.azory.net.pl 14.09.05, 19:56
        DIANE BIORE JUZ OD KILKU LAT , ZE WZGLEDU NA TRADZIK , DIANA BARDZO MI W TYM
        POMOGLA. STOPNIOWO SIE ZMNIEJSZAL I TERAZ JEST OK... NIE PRZYTYLAM WOGOLE , NIC
        MNIE NIE BOLALO , DODATKOWO PRZY OKAZJI STOSUJE JE TEZ ANTYKONCEPCYJNIE I
        ROWNIEZ JE POLECAM .. JESLI CHCESZ SIE POZBYC TRADZIKU POLECAM
    • olik35 Re: Diane 35 15.09.05, 16:22
      ja nie przytylam, cere mialam ladna i dobrze wplynelo to na moje policystyczne
      jajniki
      • Gość: Lena/20 Re: Diane 35 IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.05, 18:38
        na cere to idealne rozwiązanie-trądzik znika w 100%, ja podczas stosowania
        schudłam 3 kg mimo że nie odmawiałam sobie za specjalnie jedzenia smile.
        stosowałam ją rok właśnie robię przerwę bo się bardzo źle na żołądku czuję i
        podejrzewam że to przez tabletki. w pierwszym i drugim cyklu przy pierwszych
        trzech tabletkach miałam mdłości ale potem to przeszło pozdrawiam
        • Gość: xena72 Re: Diane 35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 20:44
          Na cerę idealne ale po odstawieniu wszystko wrociło. Niestety przytyłam tak, że
          hej...zmienił mi sie apetyt> ja która nigdy nie jadłam ciast, słodyczy nie jem
          w ogole,zaczęłam jeść napoleonki, pączki,ciagle brakowało mi jakiegos
          ciasta...a resztę zapychałam innymi potrawami..przytyłam prawie 20 kg...nigdy
          więcej tego nie wezmę bo mam straszny problem aby wrocic do swojej wagi.
    • Gość: alicja78 Re: Diane 35 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:27
      stosowałam 7 m-cy, nie przytyłam, czuję się ok choc pierwsze dwa tygodnie były
      tragiczne (nerwowość, płaczliwość, zmiany nastrojów); trądzik zniknął
      całkowicie a problemy miałam z nim poważne smile)
      od następnego miesiąca zmieniam na cilest gdyz przeraża mnie to że zawieraja
      taką dużą dawkę hormonów, za wiele złego się chyba o nich naczytałam sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka