Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 17:48 Hej!Zdecydowalam się na tabletki Diane 35.Czy mołybyście wyrazić swoje opinie na ich temat?Czy rzeczywiście poprawiają cerę i czy tyje się po nich????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwietniowe_cappuccino Re: Diane 35 14.09.05, 17:52 A zajrzałaś juz do wyszukiwarki tutaj i na forum antykoncepcja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evika Re: Diane 35 IP: *.satfilm.net.pl / 84.205.223.* 23.09.05, 17:47 hej ,ja biore od 4 dni dopiero ,jeszcze nic mi nie jest,po za tym ze cialge mi sie chhce spac ,ale to chyba nie od tego ,pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
marcik77 Re: Diane 35 14.09.05, 18:02 Ja brałam przez ok.4 lat z pół roczną przerwą. Czułam się bardzo dobrze, cera znacznie mi się poprawiła i nie przytyłam. Ale to chyba zależy od organizmu. Najlepiej doradzić się ginekologa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUstyna Re: Diane 35 IP: *.azory.net.pl 14.09.05, 19:56 DIANE BIORE JUZ OD KILKU LAT , ZE WZGLEDU NA TRADZIK , DIANA BARDZO MI W TYM POMOGLA. STOPNIOWO SIE ZMNIEJSZAL I TERAZ JEST OK... NIE PRZYTYLAM WOGOLE , NIC MNIE NIE BOLALO , DODATKOWO PRZY OKAZJI STOSUJE JE TEZ ANTYKONCEPCYJNIE I ROWNIEZ JE POLECAM .. JESLI CHCESZ SIE POZBYC TRADZIKU POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
olik35 Re: Diane 35 15.09.05, 16:22 ja nie przytylam, cere mialam ladna i dobrze wplynelo to na moje policystyczne jajniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena/20 Re: Diane 35 IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.05, 18:38 na cere to idealne rozwiązanie-trądzik znika w 100%, ja podczas stosowania schudłam 3 kg mimo że nie odmawiałam sobie za specjalnie jedzenia . stosowałam ją rok właśnie robię przerwę bo się bardzo źle na żołądku czuję i podejrzewam że to przez tabletki. w pierwszym i drugim cyklu przy pierwszych trzech tabletkach miałam mdłości ale potem to przeszło pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xena72 Re: Diane 35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 20:44 Na cerę idealne ale po odstawieniu wszystko wrociło. Niestety przytyłam tak, że hej...zmienił mi sie apetyt> ja która nigdy nie jadłam ciast, słodyczy nie jem w ogole,zaczęłam jeść napoleonki, pączki,ciagle brakowało mi jakiegos ciasta...a resztę zapychałam innymi potrawami..przytyłam prawie 20 kg...nigdy więcej tego nie wezmę bo mam straszny problem aby wrocic do swojej wagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja78 Re: Diane 35 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:27 stosowałam 7 m-cy, nie przytyłam, czuję się ok choc pierwsze dwa tygodnie były tragiczne (nerwowość, płaczliwość, zmiany nastrojów); trądzik zniknął całkowicie a problemy miałam z nim poważne ) od następnego miesiąca zmieniam na cilest gdyz przeraża mnie to że zawieraja taką dużą dawkę hormonów, za wiele złego się chyba o nich naczytałam Odpowiedz Link Zgłoś