Gość: tuptup IP: *.chello.pl 20.10.05, 21:37 witam, jutro wybieram się do gina w sprawie "tabletki po" typu postinor i mam pytanie: czy konieczne będzie badanie orazile może kosztować taka pigułka? z góry dzięki za wszystkie odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K Re: postinor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:21 Kosztuje ok. 50- 60 zł. A czy będziesz badana czy nie, zależy od lekarza, ale lepiej się przygotuj na badanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuptup Re: postinor IP: *.chello.pl 20.10.05, 22:26 dzieki serdeczne. trochę się boję, poczytałam różne wypowiedzi na forum i obawiam sie reakcji gina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuptup i jeszcze jedno pytanie IP: *.chello.pl 20.10.05, 22:28 postinor zadziała 48 czy 72 h po ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: i jeszcze jedno pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 23:33 Do 72 h- poczytaj sobie na www.wpadka.pl Oczywiście im szybciej, tym lepiej. Ja na szczęście nigdy nie musiałam zażywać postinoru, a od miesiąca łykam rigevidon i jak na razie jestem zadowolona, cera co prawda mi się nie poprawiła, ale żadnych skutków ubocznych nie mam, okres jest mniej bolesny i obfity, no i 1 opakowanie kosztuje tylko 7,50... życzę powodzenia u lekarza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: postinor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:30 48 zł w Krakowie. Lekarz zdecydowanie niezadowolony z wykazywania inicjatywy "po" a nie "przed". W końcu są tabletki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuptup Re: postinor IP: *.chello.pl 20.10.05, 22:33 jakieś skutki uboczne zauważyłaś po zażyciu tabletki? Odpowiedz Link Zgłoś