Dodaj do ulubionych

usg piersi

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.11.05, 13:22
w jakim wieku powinno zacząć się regularnie robic usg piersi ?? moj ginekolok nie nalezy do lekarzay badajacych piersi niestety i dlatego chce zrobic usg niezaleznie od niego, tylko nie wiem czy osoba wykonujaca to badanie poinformuje mnie od razu o jego wynikach czy tez bede musiala udac sie z tym do mojego ginekologa??
Obserwuj wątek
    • Gość: pytajaca Re: usg piersi IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.11.05, 13:29
      ginekolog oczywiscie, nie ginekolok, coż za ordynarny błąd uncertain
    • florencja29 Re: usg piersi 09.11.05, 13:42
      Od razu bedziesz miała wynik z opisem od tego lekarza, który bedzie robił usg.
      Od jakiego wieku? Trudno powiedzieć. Tak myślę, ze moze od 20-stki. Ja mialam
      pierwsze usg gdzieś w tych okolicach, kiedy sobie coś wymacałam, ale okazało
      się, że nie było to nic groźnego.
      • Gość: pytajaca Re: usg piersi IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.11.05, 13:44
        dzięki za odpowiedz smile
        • Gość: marlinek Re: usg piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 13:48
          Nie wiem, czy wiesz, ale właśnie trwa akcja Avonu polegająca na bezpłatnym
          badaniu piersi. Są wyznaczone w każdym mieście gabinety, które te badania
          wykonują. Możesz sprawdzić na stronie:
          www.pl.avon.com/PRSuite/cafe/whatshot1.jsp?index=0&article=13
          pozdrawiam
          • Gość: pytająca Re: usg piersi IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.11.05, 13:55
            wielkie dzięki za informacjesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka