Gość: mika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 18:26 wlasnie sie dowiedzialam ze mam niedoczynnosc tarczycy endo dal mi euthyrox, jakie macie doswiadczenia z jego zazywania, czy wreszcie bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: EUTHYROX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 19:30 ja mam bardzo złe wspomnienia z zazywania tego leku.Dostałam dawke 25 mg i zabrali mnie po niej d szpitala.Miałam nietolerancje na ten lek,mam nadzieje,ze U Ciebie bedzie wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,.,.,.,., Re: EUTHYROX IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 11.11.05, 19:31 Gość portalu: mika napisał(a): > wlasnie sie dowiedzialam ze mam niedoczynnosc tarczycy endo dal mi euthyrox, > jakie macie doswiadczenia z jego zazywania, czy wreszcie bedzie lepiej odpowiedz na to pytanie będzie znał tylko i wyłacznie twój organizm więc nie ma co sie sugerować jak inne osoby sie czuły po takim czy innym leku bo moze sie okazac ze twój organizm bedzie reagował na to zupełnie inaczej, od siebie moge jeszcze napisac ze kiedys sama sie leczyłam na tarczyce, tez brałam m.in. euthyrox i nie pamietam jak sie po nim czułam bo to bylo dobre pare lat temu, wiem jednak ze przy tym schorzeniu tarczycy mnie zalecono tran, jedzenie jak najwiekszej ilości ryb i wycieczki nad morze w celu "łapania" jodu Odpowiedz Link Zgłoś
agg44 Re: EUTHYROX 11.11.05, 19:35 hola! od 6( może dłuzej..) lat stosuje ten lek, zaczynałam od dawki 25, skończyłam na 125....potoczyłoby sie to chyba tragicznie gdyby nie determinacja mojej mamy, dała do zrozumienia lekarce że to chyba trochę nienormalne i niezdrowe....słusznie, obecnie jestem przy 75 i stopniowo odchodze od leku za namową lekarza irydologa,,,,jak masz czas zainteresuj się makrobiotyką, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: EUTHYROX IP: 82.139.30.* 11.11.05, 19:36 Biorę ten lek ok. 12 lat i wszystko jest ok. Problemy z tarczycą minęły i teraz lek stosuję dla utrzymania właściwych wyników. Ten preparat jest bardzo dobrze tolerowany i nie ma powodów do obaw przed jego stosowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: EUTHYROX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 12:45 dzieki wam wszystkim za informacje, mam pytanie do ali, z jakiego powodu bylas leczona szpitalnie, jakie objawy sklonily cie do ..... , opinie jak widze lek ma rozne to chyba rzeczywiscie indywidulana sprawa kazdego organizmu, czekam jeszcze na info , Odpowiedz Link Zgłoś
iwotlen Re: EUTHYROX 12.11.05, 22:39 A jakie masz wyniki badan? Czy usg tarczycy jest OK? Na jakim podlozu niedoczynnosc tarczycy? Jaka dostalas dawke eutyroxu i jak masz stosowac? Jakie masz objawy? Na czym polega Twoje zle samopoczucie. eutyrox to syntetyczny hormon Tarczycy uzupelniajacy braki T4. Biore Eutyrox od 5 lat samopoczucie b. dobre, zadnych nietypowych objawow. Wszystkie objawy typu zmeczenie , sennosc, obolale miesnie i stawy itp znikaja przy ustawieniu odpowiedniej dawki. Pozdr. IWO Odpowiedz Link Zgłoś