asik15 17.10.02, 21:10 proszę o napisanie mi gdzie znajduje się łechtaczka. jak reaguje na podniecenie, jak ją pieścić bo kolega mnie ciągle o to pyta i chciałabym mu jakoś sensownie odpowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewka78 Re: łechtaczka 18.10.02, 20:28 Mam małą propozycję Koleżanka niech powie ciekawskiemu koledze, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła A tak serio, jeśli nie wiesz, to dobrze o Tobie świadczy. A kolegę odesłać do bardziej doświadczonych niewiast, niech popyta.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cosel do Ewy 18.10.02, 21:45 Ewa, przeciez od razu widac, ze to jakis malolat zalozyl ten watek, zeby sie troche podniecic przy komputerze. Zadna dziewczyna nie spytalaby "jak piescic lechtaczke" tutaj na forum zdrowia kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: łechtaczka 19.10.02, 10:42 ewka78 napisała: > > A tak serio, jeśli nie wiesz, to dobrze o Tobie świadczy. Dlaczego, to, ze ktoras nie wie gdzie ma lechtaczke, dobrze o niej swiadczy??? Jak narazie stwierdzenie to ciemnogrodem traci. Oswiec mnie kobieto, bo nie rozumiem, o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś