luizka76 15.12.05, 11:20 Wypadła mi plomba i muszę iść do dentysty. Czy możecie polecić dobrego Dentystę, który ma przyzwoite ceny, bo i tak sporo mam wydatków w tym m-cu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwietniowe_cappuccino Re: HELP! potrzebny dentysta 15.12.05, 11:23 a ile mozesz wydać na bilet do Zgorzelca, bo tam są nieźli dentyści? rany, podaj chociaz miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
luizka76 Re: HELP! potrzebny dentysta 15.12.05, 11:42 Sorki, jestem z Warszawy. Poprostu dodatkowy natychmiastowy wydatek trochę mnie przytępił Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: HELP! potrzebny dentysta 15.12.05, 12:47 Bierz telefon i dzwoń proste w każdej gazecie masz setki gabinetów plus wyszukiwarka w necie Odpowiedz Link Zgłoś
luizka76 Re: HELP! potrzebny dentysta 15.12.05, 13:27 Taki sposób też znam... Myślałam raczej o kimś sprawdzonym i poleconym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka110 Re: HELP! potrzebny dentysta IP: *.pool8288.interbusiness.it 15.12.05, 13:31 JA tylko raz bylam u dentysty w waw, dent+chirurg szczekowy, zaplacilam za wyrwanie osemki bez dlutowania 100 pln 4 mies temu - duzo? nie wiem... Pani doktor kolo szpitala na NIeklanskiej, nie pamietam nazwiska, bo nawet sie sama nie zapisywalm, moment az odszukamm... Odpowiedz Link Zgłoś
natka110 Re: HELP! potrzebny dentysta 15.12.05, 14:42 dr Smolinska!!!! na saskiej kepie, kolo szpitala na NIeklanskiej, w bloku. jak stoisz twarza do szpitala, to po prawej jest pub, po lewej od razu tez blok. nie pamietam adresu, bo mnie tam zaciagneli na sile prawie, i teraz sie ciesze, ze wyrwalam to cholerstwo Odpowiedz Link Zgłoś
luizka76 Re: HELP! potrzebny dentysta 15.12.05, 18:15 Dzięki, spróbuję jutro tam się przejść Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: HELP! potrzebny dentysta 15.12.05, 17:25 to jak nie masz kasy to zrob sobie e jakiejs przychodzni wypelnienie na NFZ napewno amalgamat jet refundowany i chyba glass - jonomer. Odpowiedz Link Zgłoś
luizka76 Re: HELP! potrzebny dentysta 15.12.05, 18:19 w przychodni to są dentyści sadyści. Jakieś 2 lata temu jak poszłam na wyrwanie to mnie tak mordowała, prawie zemdlałam i nabawiłam się "lęku stomatologicznego" tak! istnieje coś takiego. Teraz jak mi nie da końskiej dawki znieczulenia to poproszę narkozę... Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: HELP! potrzebny dentysta 15.12.05, 18:40 spokojnie wiem co dto dentofobia mam do czynienia z tym na codzien. a lekarz lekarzowi w przychodni nie rowny mozesz trafic na takiego samego sadyste prywatnie. mozesz przeciez poprosic o znieczulenie Odpowiedz Link Zgłoś