Dodaj do ulubionych

Pytanie.........

12.02.06, 17:33
Mam problem. Od kilku dni nie mogę spać, dlatego postanowiłam wspomóc się tabletkami nasennymi - Imovane. W związku z tym mam do
was pytanie - czy tabletki nasenne wpływają w negatywny sposób na dzialanie tabletek antykoncepcyjnych?
Bardzo proszę o odpowiedź osoby, które wiedzą coś na ten temat.
W ulotce nie jest to wyjaśnione.

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: Pytanie......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 17:59
      NIE
      • Gość: izariz Re: Pytanie......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 19:42
        nie byłabym pewna, wszystkie leki psychiatryczne (uspokajające) mogą wchodzić w
        interację z hormonami, może należy przeczytać ulotkę od hormonów - jakie
        przyjmujesz. Na 100 % wiem, że jest hormon, który można łączyć z innymi lekami -
        to Minisiston.
        • kobieta49 Re: Pytanie......... 12.02.06, 19:56
          Biorę tabletki Regulon. Na moje nieszczęście niedawno wyrzuciłam ulotke i nie mogę sprawdzić.
          • Gość: gościówka Re: Pytanie......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 11:01
            a jak samopoczucie po Imovane? Brałam go bardzo długo i wspominam go dobrze,
            jest to lek bezpieczny, też łączyłam go z hormonami, ale nie ryzykowałam bez
            zabezpieczenia, ale myślę, że nie zakłócał tabletek anty., bo nie miałam
            żadnych krwawień w czasie stosowania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka