Dodaj do ulubionych

pilne! kregosłup

24.04.06, 20:59
dałam tez na zdrowiu ale sie nikt nie odzywa - wiec mnie pliz nie kasowac!

Ludziska, krzywo sie nachylilam, treraz strasznie boli wstawanie, satnie, przeszkody pod nogami, nie ból ostry, ale tępy tylko
mocny. Zwariuje za moment, nie wiem czym to potraktowac, wyje tylko przy każdym ruchu. Traumon nic nie daje.
jak przetrwac do wizyty lek?
Obserwuj wątek
    • Gość: K Re: pilne! kregosłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 21:03
      no, to nie siedz przy komputerze, połóż się płasko i nie ruszaj sie
      pewnie ci dysk wypadł
    • Gość: atra1 Re: pilne! kregosłup IP: 62.141.203.* 24.04.06, 21:07
      leze na boku z tylu poducha, a ja z laptopem. Maz w pracy jeszcze, a ja wyje i modsle sie, zeby do jutra sie zwlec.
      co z tym gowienkiem zrobic?
      • Gość: K Re: pilne! kregosłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 21:12
        jakie zwlec?
        to jeszcze nie wezwałaś lekarza?
        • enoive Re: pilne! kregosłup 05.02.14, 09:48
          A lekarz niby co pomoze przy wypadnietym dysku ? Lekarz nic nie pomoze, co najwyzej przepisze tabletki przeciwbolowe - diclofenac.

Trzeba lezec na twardym, nogi muszą być zgięte w stawach kolanowych i biodrowych pod kątem 90o (odbarczy to stawy kręgosłupa). Wstawac tylko do toalety ! Do lekarza dopiero jak minie stan ostry. Potem krioterapia, oklady parafinowe i cwiczenia izometryczne brzucha i posladkow.
    • Gość: a Re: pilne! kregosłup IP: 62.141.203.* 24.04.06, 21:15
      jezus maria idiotycznie myslalam, ze rozgrzeje i przejdzie
      dzwonie

glupiam
      • Gość: piotr Re: pilne! kregosłup IP: 80.48.95.* 04.02.14, 11:44
        nie rozgrzewaj bo to jeszcze gorzej uncertain maści i żele chłodzące MIałem to samo i mi pomogło dodatkowo zamówiłem sobie masaże i już całkiem ok
        • enoive Re: pilne! kregosłup 05.02.14, 09:50
          I znowu kurcze odpowiadam na stary post bo jakis troll wygrzebal watek sprzed 8 lat nie wiem po co !!!
          • Gość: dddd Re: pilne! kregosłup IP: *.204.161.115.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.03.15, 09:58
            He he
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka