31andzia 03.01.03, 12:18 Cześć dziewczyny, czy może któraś zna dr K.dynowskiego z Warszawy? Ciekawa jestem opinii na jego temat. Czekam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandy Re: Dr K.Dynowski 05.01.03, 21:37 Osobiscie uwazam, ze brak mu profesjonalizmu. Zapisam sie do niego jakis rok temu, czekalam dlugo, bo zawsze sa kolejki, wchodze do gabinetu pokazuje mu wyniki badań, a on nawet na nie nie raczyl spojrzec. Kazal sobie opowiedziec w czym rzecz i dlugo sie nie zastanawijac przepisal tabletki - najlepszy lek na wszystko i zawsze tej samej firmy Wyeth!!! Chyba mu placa za ich przepisywanie. Na moje argumenty, ze tabletki mi nie sluza, z roznych wzgledow m.in spadek libido - polecil mi zmienic sobie faceta. I to ma byc lekarz??? Odpowiedz Link Zgłoś
31andzia Re: Dr K.Dynowski 06.01.03, 10:15 Dziękuję bardzo za odpowiedź. W takim razie zastanowię się czy iść do niego. Jestem po trzech poronieniach i szukam lekarza, który by spojrzał na mój problem dobrym okiem a nie po macoszemu. Może znacie też innego lekarza, który ma czas dla pacjentki i podchodzi do swojej pracy serio. Dzieki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy Re: Dr K.Dynowski 06.01.03, 23:09 Jesli chcesz miec dziecko, to niewykluczone ze moze byc dobrym lekarzem. Wiele kobiet go chwali na forum za to, ale jest tez drogi. Ja proboje zdiagnozowac przyczyny hirsutyzmu u mnie i jak na razie wszyscy rozkladaja rece i jedynym lekarstwem na to sa dla nich tabletki. Troche dziwne. Chodzilam kiedys do dr Kapilinskiego na Klaudyny, wydawal mi sie bardziej komunikatywny, mimo iz tlumy podobne. pozdrawiam Cie cieplo, mandy Odpowiedz Link Zgłoś
31andzia Re: Dr K.Dynowski 08.01.03, 10:28 Dzięki Mandy za odpowiedź. Jak chyba każda kobieta pragnę dziecka i dlatego szukam róznych lekarzy. Obecnie leczę się u prof. Malinowskiego w Łodzi i pomimo bardzo dobrych rokowań poroniłam 3 ciążę. Zastanawiam się o ewentualnej konsultacji u innego lekarza..również dobrego. Dr. Dynowskiego polecili mi znajomi z W-wy stąd moje poszukiwania opini na jego temat. a może idę w złym kierunku i powinnam szukać innego lekarza o dobrych efektach w prowadzeniu ciąży po kilku poronieniach. a może Ty Mandy albo inna forumowiczka mogłaby mi polecić jakiegoś dobrego lekarza? Dzięki wielkie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: Dr K.Dynowski 08.01.03, 12:47 Bardzo dobrym ginekologiem jest pani Katarzyna Kozioł, która przyjmuje w klinice NOVUM na Ursynowie, prawdę mówiąc to wszyscy lekarze z tej klinki są godni polecenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
renagregor Re: Dr K.Dynowski 09.01.03, 21:12 mandy napisała: > Ja proboje zdiagnozowac przyczyny hirsutyzmu u mnie i jak na razie wszyscy > rozkladaja rece i jedynym lekarstwem na to sa dla nich tabletki. Troche dziwne. a czy nie masz przypadkiem PCO? hirsutyzm wbrew pozorom jest bardzo skomplikowanym schorzeniem. lekarzom udaje sie wyleczyc wiele rodzajow raka, transplantowac serce, a nikt do dzis nie wymyslil "blahego", kosmetycznego problemu, jakim jest nadmierne owlosienie u kobiet...mi osobiscie wrecz idealnie pomogly tabletki, ale ja mam nieuleczalne pco... Odpowiedz Link Zgłoś
31andzia Re: Dr K.Dynowski 09.01.03, 09:25 Dzięki za odpowiedź, ale czy w Novum nie leczą czasem jedynie przypadków niepłodności. W moim przypadku chodzi raczej o znalezienie przyczyny i utrzymanie ciąży, bo z zajściem w ciążę nie mam problemów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: Dr K.Dynowski 09.01.03, 14:42 31andzia napisała: > Dzięki za odpowiedź, ale czy w Novum nie leczą czasem jedynie przypadków > niepłodności. W moim przypadku chodzi raczej o znalezienie przyczyny i > utrzymanie ciąży, bo z zajściem w ciążę nie mam problemów. Pozdrawiam. Najlepiej byłoby gdybyś zadzwoniła do tej kliniki i o wszystko zapytała tel. 644-70-71 i 644-71-72. Wiem, że pracują tam świetni ginekolodzy, wykonują badania hormonalne i jeśli w twoim przypadku przyczyną poronień są zaburzenia hormonalne, to może warto tam się udać. Leczą się tam dziewczyny z zespołem policystycznych jajników, niedomogą lutealną, w klinice można wykonać nieinwazyjne wykrywanie wad płodu i wiele innych badań, więc może warto spróbować... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś