Gość: Jujuhu IP: *.konstancin.net.pl / *.knc.pl 22.05.06, 19:12 Biore juz osmy dzien i nie widze konca miesiaczki... Czy powinnam sie martwic? I ile to moze jeszcze potrwac? Wkoncu kupilam sie dla jakiegos celu ktorego w tej sytuacji nie moge realizowac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: helga Re: Novynette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 20:10 niestety moze sie tak zdarzyc podczas pierwszego opakowania, ze takie krwawienie bedzie trwalo i naście dni; w nastepnym cyklu juz powinno byc ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzęska Re: Novynette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 14:02 ja własnie skończyłam pierwsze okakowanie, plamiłam do 19 dnia.......(po 14 przyzwyczaisz się )no i teraz czekam na okres...skonczyłam opakowanie 3 dni temu i nie mam okresu : / polozna mi powiedziala ze to normalne i ze powinnam brac wit.C i nie współżyć no i sie zdrowo odzywiac itd... Odpowiedz Link Zgłoś
agunia87 Re: Novynette 23.05.06, 23:11 nie panikuj ja chyba do 3 tyg mialam plamienia po novynatte...to chormony organizm musie sie przyzwyczaic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Novynette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 23:25 nie "chormony", ale "hormony"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś