Gość: astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:43 Witam Otoz,jak sie budze rano,otwieram oczy a serce wali mi jak oszalale,czuje lek i to walace serce.Po chwili mi to przechodzi.Co to moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: walace serce IP: 172.28.252.* 20.06.06, 09:52 jak u ciebie z nerwami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Re: walace serce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 17:24 Nerwica. Ogolny lekarz moze przepisac Ci cos na uspokojenie, ewentualnie wizyta u psychiatry ale nie wiem czy sie zdecydujsze bo wiadomo- psychiatra to brzmi "groznie". Ale radze Ci zebys to leczyla i nie pozwol zeby sie rozwinelo bo pozniej bedzie duzo gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiek Re: walace serce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 08:14 nerwica Odpowiedz Link Zgłoś
young.nurse Re: walace serce 25.06.06, 09:39 napadowy częstoskurcz. idz do lekarza, zapisze Ci jakieś leki i będziesz sobie brała w trakcie napadu. wiele młodych kobiet na to cierpi np. japozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś