mkrupniewska 24.07.06, 10:53 Guzki pojawiaja sie w okolicy pach. Rosna do wielkosci ziarnka fasoli, bola kilka dni, potem znikaja/wchlaniaja sie. Co to moze byc, czy udac sie do lekarza, jakie testy wykonac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lili Re: bolace guzki IP: 80.54.16.* 24.07.06, 11:17 Od kilku dni mam dokladnie to samo - malutkie, bolace guzki pod pachami. Niepokoje sie bardzo... Co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatat Re: bolace guzki IP: 212.127.95.* 24.07.06, 13:16 wezly chlonne - powiekszone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: bolace guzki IP: *.kolobrzeg.sdi.tpnet.pl 24.07.06, 13:23 proponuję ustalić przyczynę powiększenia węzłów, wiem z doświadczenia, nie bagatelizujcie sygnałów, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: bolace guzki IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 24.07.06, 15:27 Miałam podobny problem w czerwcu i na początku lipca. Byłam u lekarza, kazał zwrócić większą uwagę na stosowanie dezodorantów i ... miał rację. Nie używam ich teraz zaraz po depilacji, dopiero następnego dnia i guzki przestały się pojawiać. Myślę, że to może być powód również i waszych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś