Gość: gość portalu IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 19.08.06, 16:32 czy grzybica pochwy mzoe zahamowac miesiaczke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewqa Re: grzybica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 16:40 Nie, raczej nie. Bierzesz jakies galki,proszki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: grzybica IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 19.08.06, 16:54 nie, stosowalam tylko tantum rosa i masc klotrimazol, a slyszalam o jakichs paleczkach kwasu mlekowego, co to takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewqa Re: grzybica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 17:05 Jezeli juz jestes zdrowa to mozesz kupic Laktovaginal i zasiedlisz nim pochwe w dobre bakterie , o ile nie jestes na niego uczulona,ja nie moge go brac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambi-25 Re: grzybica IP: *.gorzow.mm.pl 20.08.06, 17:31 Raczej nie może, mi nie zahamowała. Poza tym radzę Ci iść do lekarza, bo z niewyleczonej grzybicy robią się różne świństwa. Ja się leczyłam sama i potem miałam tylko kłopoty! Odpowiedz Link Zgłoś