Dodaj do ulubionych

Orgazm tuz po....................

28.08.06, 09:37
zastanawiam sie czy jak osiąga sie pierwszy raz orgazm po porodzie to czy to
w jakis sposób boli. Moze to i dziwne pytanie ale to sa skurcze w koncusmile Jak
było u was?
Obserwuj wątek
    • molowiak Re: Orgazm tuz po.................... 28.08.06, 09:43
      sam stosunek, owszem może boleć, zwłaszcza jeśli karmisz piersią (hormony,) ale
      orgazm... nie sądzę
      • magdalenas10 Re: Orgazm tuz po.................... 28.08.06, 11:56
        Moj pierwszy poporodowy raz miał miejsce 7 tyg po porodzie.i rzeczywiscie,
        pierwszych kilka minut bolało jak diabli, pozniej coraz lepiejsmile a orgazm nieco
        inny niz przed porodem, silniejszy i baardzo przyjemnysmile niestety jestem juz 3
        miesiące po porodzie, i kazde pierwsze kilka minut kochania jest dla mnie
        bardzo bolesnesad najgorzej zacząć.
        • animetka Re: Orgazm tuz po.................... 28.08.06, 13:25
          Ja swOj pierwszy raz miałam 5tyg. po porodzie.Nic nie bolało i do dziś nie boli
          (7 mies) a orgazm też bez zmian.
    • an_ni Re: Orgazm tuz po.................... 28.08.06, 13:30
      tak "madrego" pytania to ja jeszcze nie slyszalam
    • malamadre Re: Orgazm tuz po.................... 28.08.06, 13:32
      Orgazm jest lepszy, intensywniejszy, przynajmniej ja tak mam. Nie boli, nawet za pierwszym razem. Sam stosunek, owszem, przez jakiś czas trzeba delikatnie i cierpliwie, ale warto!!!
    • gosika78 Re: Orgazm tuz po.................... 28.08.06, 15:19
      hmmm, pytanie zdecydowanie nie w temacie "pielęgnacja i rozwój niemowlęcia"...
      • malina222 Pytanie w sam raz na forum "Niemowlę"!!! 28.08.06, 16:17
        jw
        • dorcia72 Re: Pytanie w sam raz na forum "Niemowlę"!!! 29.08.06, 15:38
          Nic dziwnego nie widzę w tym pytaniu.
          Przecież dodkowska nie pyta o lot na Marsa czy pielenie ogródka...
          • b.bujak Re: Pytanie w sam raz na forum "Niemowlę"!!! 29.08.06, 15:46
            orgazm po porodzie ma z "rozwojem i pielegnacja niemowlecia" tyle samo
            wspolnego, co lot na Marsa i pielenie ogrodka
            • justyna9967 Re: Pytanie w sam raz na forum "Niemowlę"!!! 01.09.06, 12:24
              Jestem po porodzie rok i wydaje mi sie że seks jest przyjemniejszy.
    • magda505 orgazm w trakcie porodu 28.08.06, 20:53
      A ja wam powiem,jak miałam przebijany pęcherz do porodu to lekarz tak mnie tam
      chwycił mocno i głęboko ze naprawde coś poczyłam,coś w rodzaju orgazmu ,chyba
      sie domyslili na sali bo ja sie zaczęłam sama śmiac do siebie a później
      oni,wiecie jak to śmiesznie wyszło!!!
    • tatko1 Re: Orgazm tuz po.................... 29.08.06, 00:18
      temat jest o.k.
    • k1212 Re: Orgazm tuz po.................... 29.08.06, 10:36
      ja mialam pierwszy orgazm w 4 tyg. po porodzie, cesarce. nic ne bolal, ale sam
      stosunek najczesciej boli teraz. podejrzewam, ze to jeszcze nie dogojone rany...
      no i libido spadlo...
    • zona_mi Dodkowska, 29.08.06, 16:24
      Ty nie mozesz, czy nie chcesz przyswoić, że istnieje forum Zdrowie kobiety
      ?
    • ania2021 Re: Orgazm tuz po.................... 29.08.06, 16:40
      Dziewczyny nie rozumiem co niektore z was oburzylo w tym pytaniu?Oczywiscie jest
      to forum "Niemowle" a nie "Zdrowie kobiety",ale pisza tu kobiety,ktore przeszly
      przez porod i maja dziecko,wiec to one moga rownie dobrze odpowiedziec na zadane
      pytanie.
      • malina222 Re: Orgazm tuz po.................... 29.08.06, 17:18
        Mnie tam nic nie oburza, tylko trochę śmieszysmile A w ogóle to dodkowska miło mi
        się kojarzy z poprzedniego forum Ciąża i poródsmile Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • krokre Re: Orgazm tuz po.................... 29.08.06, 17:32
          Wszystkie jesteście mamusiami, macie piękne dzieciaczki, więc powinnyście być
          szczęśliwe, a ja kiedy bym nie weszła do jakiegoś wątku dyskusyjnego to zawsze
          znajdzie się taka co jadem kąsa, a po co, jak nie chcesz to nie odpisuj od co.
          Pozdrawiam małe jadowite żmijki.
          • magda505 Re: Orgazm tuz po.................... 29.08.06, 20:13
            krokre napisała:

> Wszystkie jesteście mamusiami, macie piękne dzieciaczki, więc powinnyście być
            > szczęśliwe, a ja kiedy bym nie weszła do jakiegoś wątku dyskusyjnego to
            zawsze
            > znajdzie się taka co jadem kąsa, a po co, jak nie chcesz to nie odpisuj od co.
            > Pozdrawiam małe jadowite żmijki.
            podpisuje sie pod tym!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka