dodkowska 28.08.06, 09:37 zastanawiam sie czy jak osiąga sie pierwszy raz orgazm po porodzie to czy to w jakis sposób boli. Moze to i dziwne pytanie ale to sa skurcze w koncu Jak było u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
molowiak Re: Orgazm tuz po.................... 28.08.06, 09:43 sam stosunek, owszem może boleć, zwłaszcza jeśli karmisz piersią (hormony,) ale orgazm... nie sądzę Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenas10 Re: Orgazm tuz po.................... 28.08.06, 11:56 Moj pierwszy poporodowy raz miał miejsce 7 tyg po porodzie.i rzeczywiscie, pierwszych kilka minut bolało jak diabli, pozniej coraz lepiej a orgazm nieco inny niz przed porodem, silniejszy i baardzo przyjemny niestety jestem juz 3 miesiące po porodzie, i kazde pierwsze kilka minut kochania jest dla mnie bardzo bolesne najgorzej zacząć. Odpowiedz Link Zgłoś
animetka Re: Orgazm tuz po.................... 28.08.06, 13:25 Ja swOj pierwszy raz miałam 5tyg. po porodzie.Nic nie bolało i do dziś nie boli (7 mies) a orgazm też bez zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Orgazm tuz po.................... 28.08.06, 13:30 tak "madrego" pytania to ja jeszcze nie slyszalam Odpowiedz Link Zgłoś
malamadre Re: Orgazm tuz po.................... 28.08.06, 13:32 Orgazm jest lepszy, intensywniejszy, przynajmniej ja tak mam. Nie boli, nawet za pierwszym razem. Sam stosunek, owszem, przez jakiś czas trzeba delikatnie i cierpliwie, ale warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Re: Orgazm tuz po.................... 28.08.06, 15:19 hmmm, pytanie zdecydowanie nie w temacie "pielęgnacja i rozwój niemowlęcia"... Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia72 Re: Pytanie w sam raz na forum "Niemowlę"!!! 29.08.06, 15:38 Nic dziwnego nie widzę w tym pytaniu. Przecież dodkowska nie pyta o lot na Marsa czy pielenie ogródka... Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Pytanie w sam raz na forum "Niemowlę"!!! 29.08.06, 15:46 orgazm po porodzie ma z "rozwojem i pielegnacja niemowlecia" tyle samo wspolnego, co lot na Marsa i pielenie ogrodka Odpowiedz Link Zgłoś
justyna9967 Re: Pytanie w sam raz na forum "Niemowlę"!!! 01.09.06, 12:24 Jestem po porodzie rok i wydaje mi sie że seks jest przyjemniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
magda505 orgazm w trakcie porodu 28.08.06, 20:53 A ja wam powiem,jak miałam przebijany pęcherz do porodu to lekarz tak mnie tam chwycił mocno i głęboko ze naprawde coś poczyłam,coś w rodzaju orgazmu ,chyba sie domyslili na sali bo ja sie zaczęłam sama śmiac do siebie a później oni,wiecie jak to śmiesznie wyszło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
k1212 Re: Orgazm tuz po.................... 29.08.06, 10:36 ja mialam pierwszy orgazm w 4 tyg. po porodzie, cesarce. nic ne bolal, ale sam stosunek najczesciej boli teraz. podejrzewam, ze to jeszcze nie dogojone rany... no i libido spadlo... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Dodkowska, 29.08.06, 16:24 Ty nie mozesz, czy nie chcesz przyswoić, że istnieje forum Zdrowie kobiety ? Odpowiedz Link Zgłoś
ania2021 Re: Orgazm tuz po.................... 29.08.06, 16:40 Dziewczyny nie rozumiem co niektore z was oburzylo w tym pytaniu?Oczywiscie jest to forum "Niemowle" a nie "Zdrowie kobiety",ale pisza tu kobiety,ktore przeszly przez porod i maja dziecko,wiec to one moga rownie dobrze odpowiedziec na zadane pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
malina222 Re: Orgazm tuz po.................... 29.08.06, 17:18 Mnie tam nic nie oburza, tylko trochę śmieszy A w ogóle to dodkowska miło mi się kojarzy z poprzedniego forum Ciąża i poród Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krokre Re: Orgazm tuz po.................... 29.08.06, 17:32 Wszystkie jesteście mamusiami, macie piękne dzieciaczki, więc powinnyście być szczęśliwe, a ja kiedy bym nie weszła do jakiegoś wątku dyskusyjnego to zawsze znajdzie się taka co jadem kąsa, a po co, jak nie chcesz to nie odpisuj od co. Pozdrawiam małe jadowite żmijki. Odpowiedz Link Zgłoś
magda505 Re: Orgazm tuz po.................... 29.08.06, 20:13 krokre napisała: > Wszystkie jesteście mamusiami, macie piękne dzieciaczki, więc powinnyście być > szczęśliwe, a ja kiedy bym nie weszła do jakiegoś wątku dyskusyjnego to zawsze > znajdzie się taka co jadem kąsa, a po co, jak nie chcesz to nie odpisuj od co. > Pozdrawiam małe jadowite żmijki. podpisuje sie pod tym!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś