clipp 28.08.06, 13:22 Co możecie powiedzieć o tych tabletkach? Działanie, skutki uboczne, tycie - wszystko cokolwiek wiecie na ten temat łącznie z ceną. Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: Harmonet 28.08.06, 13:25 forum ANTYKONCEPCJA, a na nim watek o tych tabletkach forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15080 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Harmonet IP: *.eia.pl 28.08.06, 13:58 ja brałam 2 lata po roku robiąc 3 miesięczną przerwę.Nie miałam żadnych skutków ubocznych.Cena ok 35 zł (bynajmniej 2 lata temu taka była) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bynajmniej_nie Re: Harmonet IP: 62.121.129.* 29.08.06, 10:03 "bynajmniej - «wcale, zupełnie, ani trochę, zgoła (zwykle w połączeniu z następującą partykułą nie)» Głos miał donośny, ale bynajmniej nie przykry. (=...donośny, ale wcale nie przykry) Z miłością bynajmniej się nie taił. (=Z miłością wcale się nie taił)" "Cena ok 35 zł (bynajmniej 2 lata temu taka była)" = Cena ok 35 zł (wcale nie 2 lata temu taka była) Bynajmniej nie równa się przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Harmonet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 15:17 biorę Harmonet od 4 lat,żadnych skutków ubocznych, nie przytyłam, czuje sie naprawdę dobrze, a i ochoty na seks mi nie brakuje.... za opakowanie płacę obecnie 37 zł (i dlatego zastnawiam sie nad zmianą pigułek na jakieś tańsze bo Harmonet zaczyna być drogi jak dla mnie) ogólnie OK Pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
clipp Re: Harmonet 28.08.06, 16:51 I tu mnie zaskoczyłaś - nie sądziłam, że to jest aż takie drogie. Na dłuższe stosowanie to raczej droga impreza...dzieki za odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine150 Re: Harmonet 29.08.06, 09:51 ja biore od 3miesiecy - czasem migreny sie zdarzaja ale zadko. place niecale 26zl(warszawa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Harmonet IP: *.its.it 29.08.06, 11:21 Ja biorę już parę lat i jestem baaardzo zadowolona. A ostatnio trafiłam na aptekę, w której kosztował 30 zł - Euro Apteka w krakowskiej Galerii Kazimierz, ale generalnie to jest chyba jakaś sieć.. Więc polecam, poszukaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Harmonet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 11:30 Ja zażywałam je przez rok. Nie przytyłam ale powiększyły mi się piersi o jeden rozmiar dobrze na mnie działały ale odkąd zaczęłam sie opalać na słońcu musiałam je zmienić, bo na całym ciele pojawaiły mi sie taie dziwne krostki. Ale poza tym uważam że Harmonet wpłynął na mnie korzystnie! Aha, poprawił też stan mojej cery. Odpowiedz Link Zgłoś