Gość: kasienka IP: 80.48.207.* 04.10.06, 16:05 witajcie stosowałyście kiedyś dla dobrej pracy jelit środek COLON C? po jakim czasie widać efekty czyli brak pełnego brzucha i regularna wizyta w WC? jak wasze ogólne "wrażenia"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rewelacja Re: "wrażenia" po COLON C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 19:03 Dla mnie - rewelacja. Zastosowałam po rzuceniu palenia. Codzienna wizyta na kibelku murowana - żadnych problemów. Początkowo piłam dwa razy dziennie - po dwóch tygodniach, tylko raz - bo dwa zrobiło się za dużo. Wiadomo dlaczego))) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia19801 Re: "wrażenia" po COLON C 04.10.06, 23:27 Na mnie nie działał - "wypiłam" chyba z 5 opakowań i nie widzę żadnej różnicy, przestałam go brać jakiś czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: "wrażenia" po COLON C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 11:58 bardzo dobry srodek,ale jeśli masz coś ogólnie z przewodem pokarmowym to sam colon nie pomoże.Postaraj się też jeśc niewzdymające i nieciężkostrawne potrawy.Tańszy jest ISPAGUL a jest to też babka płesznika.Moja ciotka która bez środków przeczyszczajacych się nie załatwi colon jej pomógł,efekty dopiero zaczęła widzieć po miesiącu Odpowiedz Link Zgłoś