Dodaj do ulubionych

bole jajnikow

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:52
Hej!! Mam pytanie od jakiegos czasu pobolewaja mnie jajniki, naprzemian raz
prawy raz lewy.Nie sa to bole nie od wytrzymania jesli chodzi o intensywnosc
boli.Bylam u lekarza powiedzial ze na jego ok wszystko jest w porzadku ale
dal mi antybiotyki po ktorych nieprzeszlo. Dalej odczuwam bole. Ma ktos
pomysl co to moze byc?
Obserwuj wątek
    • aleksandra1977 Re: bole jajnikow 10.10.06, 15:56
      czasami zdarza sie tak, ze jajniki pobolewaja podczas owulacji.
      • Gość: zuza123 Re: bole jajnikow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 20:22
        biore tabsy wiec to nieprzez owulacje!!!
        • Gość: domimika4 Re: bole jajnikow IP: *.centertel.pl 12.10.06, 18:18
          od okolo 3-4 tyg mam bole w prawej stronie podbrzusza bol raz jest slabszy raz
          mocniejszy ale jest ciagle, praktycznie ciagle go odczuwam i promieniuje w
          strone plecow, jednego czasu mialam jescze takie ostre klucvia w miejscu
          jajnika wiec poszlam do gina i po usg stwierdzil z emam go znacznie
          pwiekszonego, dal antybiotyk po ktorym wielkosc podobno wrocila juz prawie o
          normy ale by dokonczyc leczenie przep[isal jescze jeden antybiotyk, no i klucie
          prawie minelo ale bol pozostal i nadal boli raz slabo a raz bardzo mocno boli.
          Bylam na wizycie u rodzinnego i wykluczyl wyrostek, rowniez zastawnawiam sie co
          jest grane i od czego ten bol. Bolki tak w podobie jak w czasei czy przed
          miesiaczka tylko mozniej i tylko z prawej strony. Czy ty rozniez mas ztaki bol
          czy zupelnie inny niz przy miesiaczce.A moze ktos inny wie co taki bol zprawej
          jedynie strony podbrzusza moze oznaczac, bo moi oboje obaj lekarze nie wiedza
          jeden zgania na wyrostek a rodzinny wyklucza i zgania na babskie sprawy ktore z
          kolei ginekolog wyklucza. Nie wiem jzu co mam myslec i robic, mozze wybrac sie
          do innego gina zeby drugi sprawdzil na usg czy faktycznie tamten jajnik jest
          juz ok? aha jeszce jedno wiecie mzoe czy dzieki usg mozna zobaczyc czy ma sie
          zapalenie wyrostka nie mowie o ostrym bo wiadomo wtedy to sie trafia od razu
          na ostry dyzur ale sa przeciez tez takie ktore sie kreca kreca az w koncu jest
          atak.a mzoe wie3ceie jakie inne badania mozna zrobic by wykluczyc lub
          potwierdzic zapalenie wyrostka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka