Gość: nina IP: 80.54.200.* 07.12.06, 17:46 jakie są wasze metody na pozbycie sie tego okropieństwa?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pytajaca Re: Celluit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 18:06 Moglby ktos napisac jak to wyglada bo czytalam na necie ale do konca ne ma pewnosc ze to to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Celluit IP: 81.15.223.* 08.12.06, 08:16 sposobem jest poszukanie w wyszukiwarce, zwlaszcza na forum uroda forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=211 bylo bardzo duzo tematow o tym Odpowiedz Link Zgłoś
leli1 Re: Celluit 08.12.06, 12:23 ja rozpoczęłam walkę. Cwiczenia (zwlaszcza na dolne partie ciała, zero ssłodyczy, ogranicznie w jedzeniu, masaż ud i pośladków fusami kawy-podobno ma super działac....zobaczymy). Teraz jeszcze powinnam sie pomodlic o wytrwałosc! Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Celluit 08.12.06, 13:59 Popieram, ja tak walczyłam ponad rok i zachwycona zauważyłam poprawę. Po pół roku dotarło do mnie, że będę tak już żyć do końca życia, albo przynajmniej do zmarszczenia się skóry ze starości i przeraziło mnie to. Jestem zbyt hedonistyczna i postanowiłam zaprzyjaźnić się z cellulitem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zara Re: Celluit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 21:08 A ja właśnie dzis przyjżałam się moim udom i ściskając je z uśmiechem stwierdziłam sama przed sobą, że coś tam mam, ale to nie jest już takie wstrętne, jak miałam wcześniej. Normalnie cellulit to już mi prawie na kolana schodził, mimo, iż mam szczupłe nogi. Ale faktycznie, zaczęłam się trochę odchudzać, i nie jem słodyczy, no i od miesiąca dzień w dzień, rano i wieczorem wcieram krem ( z avonu)i naprawdę widzę po raz pierwszy poprawę. Wcześniej takich kremów używałam dużo i nic, a to dlatego, że nie stosowałam ich systematycznie. A teraz nawet , jak padam na pysk wieczorem , to i tak idę i się trę Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Celluit 08.12.06, 21:44 Wg mnie jedną z najlepszych metod na pozbycie się go (chociaz w jakimś stopniu) jest używanie dość ostrej gąbki podczas kąpania! Są nawet w sprzedaży takie dość ostre gąbki "antycellulit". Dodatkowo jakis balsam czy oliwka i jest pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
pytia74 Re: Celluit 09.12.06, 01:15 Ja zapisalam sie na step 3x w tygodniu i jednoczesnie stosowalam oklady z blota z alg i po miesiacu moglam zalozyc krociotka mini. Wczesniej robilam same oklady z blotka i efekty byly ale to wlasnie step zdzialal cuda. Potem pare tygodni przed wyjazdem nad morze zafundowalam sobie Cellulit Choc Biothermu, ktory niesamowicie wygladzil skore i ostatecznie rozprawil sie z niedobitkami po celulicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aki Ćwiczenia, ćwiczenia, aeroby IP: 86.73.43.* 09.12.06, 03:08 ...co najmniej 3 razy w tygodniu po 30 minut, intensywnie. I dieta: 0 słodkości (to tak łopatologicznie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Ćwiczenia, ćwiczenia, aeroby IP: 213.17.164.* 11.12.06, 11:01 a raz w tygodniu godzinka aerobiku da coś??? Odpowiedz Link Zgłoś