misiamalatralalala 29.12.06, 22:20 Podejrzewam u siebie stan zapalny, wczoraj wieczorem i dzis mialam brązowe upławy, od 3 dni troche mnie swędzi. Poradzcie czy czekac do wtorku? czy szukac jakiegos gina(moze szpital ginekologiczny???) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewqa Re: czekac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 23:29 Ja na twoim miejscu przed wizyta u gina, jutro poszlabym do prywatnego laboratorium i zrobilabym badania typu posiew i czystosc. Z wynikami dopiero na wizyte do lekarza. Nie bedzie cie wtedy leczyl w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
flawia7 Re: czekac? 29.12.06, 23:34 Izba Przyjęć Ginekologiczna istnieje po to,aby konsultować nagłe i ciężkie zachorowania. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamalatralalala Re: czekac? 30.12.06, 09:01 ...dlatgo pytam bo trudno mi ocenic czy to ciężki przypadek (bo nagły to na pewno). Nigdy nie miałam czegos takiego i nie wiem czy to cos powaznego, czy nie. Na forum pod podobnymi watkami jest informacja zeby prędko isc do gina, wiec nie wiem czy mozna czekac 3 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: czekac? 30.12.06, 09:49 idz do apteki i kup jakas masc albo globulki dopochwowe- ( lactovaginal) i one pomoga na pewno. no i na pewno lada dzien trzeba sie wybrac do ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka lista srodkow. 30.12.06, 09:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=14154834 Odpowiedz Link Zgłoś