Dodaj do ulubionych

rodzaje orgazmu

IP: *.chello.pl 01.01.07, 16:11
Będąc dziś na imprezie sylwestrowej moje koleżanki, kiedy się upiły, zaczeły
mówić o swych przeżyciach seksualnych. Ja mam 19 lat i od kilku miesięcy mam
chłopaka, jeszcze nie kochaliśmy się, ale dotyamy się i dochodzimy do
orgazmów. Mówiły m. in. o orgaźmie pochwowym i łechtaczkowym, i swych
doznaniach, ale głupio było mi je pytać jaka jest różnica i co się czuje, no
i jak to można rozpoznać? dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: rodzaje orgazmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 16:35
      jak się ich dorobisz, to będziesz wiedziała
      a jak masz 19 lat i zadajesz pytanie - jak to można rozpoznać - to znaczy, że
      albo nic nie wiesz o swojej budowie albo jesteś zboczonym trollem, który chce
      naciągnąć kobiety na zwierzenia
      • Gość: Ewa Re: rodzaje orgazmu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.01.07, 20:02
        A ty jestes kretynką.
        Dziewczyna zadała normalne pytanie - czym się różnią te dwa orgazmy i jak
        rozpoznać orgazm. Jak się przeżyje orgazm, to się od razu wie, że to to, ale
        póki się tego nie przeżyje, to się nie wie, jak to jest odczuwane, więc jeśli
        ona jeszcze nie zasmakowała orgazmu, to nie wie, logiczne, więc pyta, wolno
        jej.

I zdradź mi co ma do tego wiedza o swojej budowie wewnetrznej? Nawet jak się
        zna swoją budowę wewnętrzą, to nie jest to równoznaczne z tym, że wie się, co
        to orgazm (tj. jak jest odczuwany), miałaś orgazm jak czytałaś atlas
        anatomiczny, geniuszko? Puknij się w głowę.
        • Gość: anka Re: rodzaje orgazmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 20:17
          napisałaś
          > Dziewczyna zadała normalne pytanie - czym się różnią te dwa orgazmy i jak
          > rozpoznać orgazm
          (...) więc jeśli ona jeszcze nie zasmakowała orgazmu (...)

daniela napisała, że oboje dochodzą do orgazmów, więc raczej wie, co to jest i
          jak smakuje
          i pewnie również wie, że ma łechtaczkowy, prawda?
          • Gość: Ewa Re: rodzaje orgazmu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.01.07, 20:37
            A skad ma wiedziec, czy i czym sie rozni od pochwowego? Po to pyta, nie? A ta
            od razu że nie zna swojej budowy. Smieszne. Zupelnie jakby znając swoją budowe
            znalo sie wszystkie rodzaje orgazmow.
    • Gość: efi Re: rodzaje orgazmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 16:58
      kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53581,3817449.html
      Tutaj jest niezła rozmowa na ten temat
      • Gość: Amatorka Re: rodzaje orgazmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 20:34
        Najważniejsze dla kobiety, to nie pomylenie orgazmu z napadem padaczki, ne
        w skutkach !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka