Dodaj do ulubionych

Ginekolok z NFZ - Opole

IP: *.tpnet.pl 14.01.07, 18:05
Może jest tutaj ktoś z Opola i może mi polecić jakiegoś dobrego ginekologa ,
ale z NFZ bo juz jestem spłukana na maxa , mam grzybice pochwy i byłam
prywatnie , u dobrego(tak mówią)i drogiego ginekologa i mimo juz drugiego
leczenia wciąż swędzi i pieczesad
Byłam kiedyś na Kościuszki z NFZ i zgroza , klientka zbadała mnie jak zwierze
a nie człowieka , ale teraz nie mam wyjścia wydałam 250zł i nadal jestem
chora.Polećcie kogoś delikatnego.

Obserwuj wątek
    • j2334 Re: Ginekolok z NFZ - Opole 14.01.07, 18:13
      Gdybys miala mozliwosc skorzystac z MSWiA ,tam w przychodni przyjmuje
      dr.Tarnawski,ale z tego co wiem sa dlugie terminy.ja akurat chodze do niego
      prywatnie.Wizyta 50 zl.Acha i jeszcze przyjmuje w szpitalu na
      Wroblewskiego ,tez na NFZ.A tak ,na marginesie ,czy moglabys mi na priwa
      przeslac u kogo bylas i go nie polecasz.Prosze napisz na poczte
      gazetowa ,klikajac w mojego nicka.Pozdrawiam.
    • Gość: w Re: Ginekolok z NFZ - Opole IP: *.tpnet.pl 14.01.07, 19:02
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
      • Gość: fredzia Re: Ginekolok z NFZ - Opole IP: *.tpnet.pl 14.01.07, 19:07
        Dziękuję , ale tam znajdę samych prywatnych lekarzy , a u takiego juz byłam , a
        poza tym znalazłam go właśnie na tym forum.
        • Gość: ja Re: Ginekolok z NFZ - Opole IP: *.chello.pl 15.01.07, 09:38
          Polecam Ci dr Jakimowa, też przyjmuje w poradni MSWiA na Krakowskiej na NFZ.
    • Gość: fredzia Re: Ginekolok z NFZ - Opole IP: *.tpnet.pl 16.01.07, 11:31
      U Jakimowa już byłam - prywatnie , to u niego straciłam tyle kasysad

A co sadzicie o Proadni ginekologicznej na Damrota 6 ?
      Kto jest tam naprawde delikatny podczas badania?Bo na tym zalezy mi najbardziejsmile
      Zapisali mnie do dr Jacka Więcka , ale słyszałam ze dr Wiśniewska tez jest
      dobra...Może jakies opinie?

smile
      • azetka_mama_adasia Re: Ginekolok z NFZ - Opole 16.01.07, 21:25
        Najdelikatniejsza kobieta pod słońcem -dr.hanna Żwirska-Lembrych - niestety
        prywatnie w przychodni przy szpitalu na reymonta - pon i śr
        • Gość: fredzia Re: Ginekolok z NFZ - Opole IP: *.tpnet.pl 16.01.07, 22:54
          No właśnie ktoś na Forum Opole napisał ze przyjmuje też tam na Damrota z NFZ...
          • Gość: pysia Re: Ginekolok z NFZ - Opole IP: *.chello.pl 17.01.07, 09:02
            Fredziu - czy uważasz, że skoro lekarz prywatny leczył Cię i dotąd nie wyleczył,
            to musi być złym lekarzem? Grzybica to nie jest taka łatwa i szybka do
            wyleczenia przypadłość.Lekarz napewno się starał (dr.Jakimowa znam i uważam,że
            jest kompetentnym lekarzem i wcale nie takim drogim, ceny porównywalne do innych
            gabinetów).
            • Gość: fredzia Re: Ginekolok z NFZ - Opole IP: *.tpnet.pl 17.01.07, 10:01
              To kupił by sobie mikroskop i nie było by problemu z trafieniem w rodzaj
              infekcji.A tak to leczy mnie na oko , a na oko leczą w NFZ.
              • Gość: fredzia Re: Ginekolok z NFZ - Opole IP: *.tpnet.pl 17.01.07, 10:12
                A poza tym Pysiu to źle mnie zrozumiałaś , ja nie napisałam ze dr Jakimow jest
                złym lekarzem (jesli tak gdzies pisze to wklej mi to zdanie).Ja napisałam że
                jestem spłukana i nie stać mnie zeby iść do niego trzeci raz w tej samej
                sprawie.To juz chyba moja 4 taka infekcja w życiu i pierwszy raz tak długo ja leczę.
                Co do dr Jakimowa to jest miły , dobrze tłumaczy na wizycie , delikatny w
                badaniu , dobrze robi USG , bo szczegółowo , ale ja chciała bym sie juz pozbyc
                tego problemu i tylko o to mi w tym momęcie chodzi.
                • Gość: pysia Re: Ginekolok z NFZ - Opole IP: *.chello.pl 17.01.07, 10:27
                  Rozumiem Cię, sama od kilku miesięcy męczę się z pewną dolegliwością,której
                  niestety nie da się szybciej wyleczyć, wiem jakie to męczące ciągle skupiać sie
                  tylko na jednym.
                  Spróbuj w takim razie pojść do "państwowego" i zasugeruj mu zrobienie najpierw
                  badania pod kątem tej infekcji, może wcale nie chodzi o "grzybki" i dlatego leki
                  nie skutkują.Najgorsze w tym wszystkim jest to, że pacjent sam ma prosić,
                  dociekać, sugerować co trzeba by wykonać, jakby lekarz nie wiedział.
                  Powodzenia!
                  • Gość: fredzia Re: Ginekolok z NFZ - Opole IP: *.tpnet.pl 17.01.07, 10:42
                    DziękismileI wzajemniesmile
    • zimna_suka Re: Ginekolok z NFZ - Opole 17.01.07, 18:39
      A ja nie jestem za dr Jakimowem , naciagnął mnie podczas leczenia i leczył na
      oko , co moim zdanie w dzisiejszych czasach jest niedopuszczalne , to co dzieje
      się w gabinetach z NFZ to ja jeszcze mogę zrozumieć , chcą zaoszczędzic i
      niestety kosztem zdrowia pacjętów , ale żeby iśc prywatnie i ktoś bawi się
      cudzym zdrowiem!Skandal.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka