Dodaj do ulubionych

problem z szyjka macicy..help..

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 20:20
hello.. niedawno zauwazylam ze na szyjce macicy zrobila mi sie taka mala
uwypuklona,jakby narosl;/ nie wiem co to moze byc, a do lekarza moge isc
dopiero za minimum 2 tygodnie.. nie mam zadnych uplawow, bolow ani
nienormalnych krwawien.. co to moze byc? mial moze ktos cos
podobnego??pomozcie... ;/
Obserwuj wątek
    • rokoman Re: problem z szyjka macicy..help.. 14.01.07, 20:42
      Ciekawe, jak sobie tą szyjkę obejrzałaś? Chyba przez lupkę! Zgłoś się do lek.
      ginekologa i nie opowiadaj dyrdymałów!
      • Gość: cat Re: problem z szyjka macicy..help.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 20:48
        wyczulam reka kochanie ;P
        • Gość: rokoman Re: problem z szyjka macicy..help.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 20:53
          Kochanie, napisałaś w poście < zauważyłam >, stąd moja odpowiedź. Zgłoś się do
          lek. ginekologa, który obejrzy Twoją szyjkę macicy we wzierniku. Da Ci
          konkretną odpowiedź i ew. postępowanie.
          • maialina1 Re: problem z szyjka macicy..help.. 14.01.07, 21:35
            Najgorszą zmorą forów są pseudo-puryści językowi.
            "Zauważyć" znaczy również "spostrzeć się", "zorientować się"; i popracuj trochę
            nad językiem polskim, a dokladniej dzialem semantyki, zanim następnym razem
            walniesz równie durną uwagę.
    • Gość: gosc Re: problem z szyjka macicy..help.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 20:55
      szczerze mówiąc, przeraza mnie wizja obmacywania sobie szyjki, brrrr
      • Gość: rokoman Re: problem z szyjka macicy..help.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 21:00
        Coś mi się zdaje, że " ciągniesz " temat. Są gorsze wizja,np : dłubanie w
        nosie, siorpanie, bekanie i puszczanie bąków w towarzystwie. !
    • Gość: mimi Re: problem z szyjka macicy..help.. IP: *.krakow.pl 14.01.07, 21:18
      masz polipa szyjki.
    • brejzaga1 Re: problem z szyjka macicy..help.. 14.01.07, 21:44
      niekoniecznie polipa! ja mialam podobna sutuacje okazalo sie ze to mala torbiel
      nic grozniego,zreszta w ciazy sama sie wchlonela,sprawdz u ginekologa ,zrob tez
      sobie cytologie,glowa do gory to napewno nic groznego,a dodam jeszcze ze glupich
      uwag niestety! niebrakuje pozdrawiam serdecznie
    • Gość: AnGość Problem po usunięciu polipów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 12:57
      Witam, mój problem zaczłą się po usunięciu polipów, w czerwcu 2006 r. od tej
      pory w ogóle nie mam śluzu. Byłam trzy razy na wizycie u lekarza, u którego się
      leczę i który usunął mi te dwa polipy. Niby wszystko jest w najlepszym
      porządku. USG prawidłowe, cytologia II, regularne miesiączki,wszystko oki, a
      jednak od 7 m-cy brak śluzu, totalna suchość. Lekarz powiedział, że organizm
      musi wrócić do formy po zabiegu, ale przecież minęło już 7 m-cy. Klimakterium
      raczej u mnie się nie zaczęło, bo mam 28 lat. Do tego nie mogę zajść w ciążę.
      Nie wiem czy ktoś miał podobne objawy po usunięciu polipów??
    • izolda201 Re: problem z szyjka macicy..help.. 22.01.07, 13:05
      a w jaki sposób zauwazyłas to na szyjce?? Matko co za ciemnogród... Chyba w
      pochwie jeżeli już. Szyjka jest bardzo głeboko i musiałabys miec wziernik żeby
      to sprawdzic. A poza tym upławy i krwawienia to z pochwy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka