mamakrzysia4 08.02.07, 19:07 jak podczas @ ale czuje że brzuch mi pęknie-boli strasznie-też czuje ból z tyłu plecow w okolicach kosci ogonowej-co to może być? Nos-pa nie pomaga, test ciążowy wyszedł na nie. Do gina ide jutro-ale jak zniose noc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycia274 Re: auuua boli 08.02.07, 19:11 kochana ja @@@ miałam 27 dostać, i nie mam, jajniki chce mi rozwalić, brzuch zaraz pęknie nie wspomnę o plecach....a gina mam na 27 lutego. życ nie umierać. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: auuua boli 08.02.07, 19:14 Jeśli to połowa cyklu (tak mniej więcej), to może być wyjątkowo bolesna owulacja, czasem tak bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: auuua boli IP: 83.2.19.* 09.02.07, 21:08 może to poronienie wczesnej ciąży(także 4 tygodniowa potrafi tak dać popalić)a wtedy test już nic nie wykaże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka78 Re: auuua boli IP: *.tsi.tychy.pl 10.02.07, 16:41 Witam ,ja mam takie bóle jak mnie dopadnie ból rwy kulszowej,boli mnie wtedy brzuch jak podczas owulacji,plesy z tylu także.leczę sie na to ale efektów nie widać. Pozdrawiam anulka Odpowiedz Link Zgłoś