kewab 24.02.07, 22:30 moje piersi po ciazy to .... koszmar co robicie co ja moge zrobic oczywiscie operacja odpada czekam na rady dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: we Re: Piersi? IP: *.tpnet.pl 24.02.07, 22:40 propnuje uzyc kropek i przecinkow w zdaniu - bedzie bardziej sensowne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: we Re: Piersi? IP: *.tpnet.pl 24.02.07, 22:54 Interpunkcji ucza juz w podstawowce Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Piersi? 24.02.07, 23:24 uzyj rozumu w stosunku do swoich piersi moze pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś
kewab Re: Piersi? 25.02.07, 15:54 an_ni idiota to doskonałe określenie a jak masz problem z czytaniem bez przecinków to do szkoły może ci pomogą ale sie nie napalaj bo dla idiotów to ratunku nie jak ci to przeszkadza to nie czytaj bo i tak nic mądrego nie masz do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: Piersi? IP: *.tpnet.pl 25.02.07, 16:36 kewab napisała: > an_ni idiota to doskonałe określenie a jak masz problem z czytaniem bez > przecinków to do szkoły może ci pomogą ale sie nie napalaj bo dla idiotów to > ratunku nie > jak ci to przeszkadza to nie czytaj bo i tak nic mądrego nie masz do powiedzeni > a analfabetka. swoim dzieciom tez bedziesz mowila, ze interpunkcja jest zbedna???? wracaj do podstawowki durna i chamska babo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kewab Re: Piersi? 25.02.07, 21:34 kolejny prymityw i to nawet sie wstydzi do tego przyznać bo coź znaczy ????? i pomysl kretynko co mówisz o sobie i reszcie tak tepych bab jak ty!!!!! i to nie chodzi o to ze nie uznaje interpunkcji (i nikt na po nie wpadł?!!!!!) tylko tu sie pisze szybko z nadzieja ze ma sie do czynienia z inteligentnymi ludzmi ala ja trafiłem na kretyni którym na hasło piersi swiecą sie slepia a i tak nic mądreg nie maja do powiedzenia a od moich dzieci zdaleka i tak beda lepsze od twoich patrzac na mamusie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Piersi? IP: *.tpnet.pl 25.02.07, 21:56 to, ze pisze sie tu szybko nie oznacza, ze mozna pisac niezrozumiale i chamsko. a jak ci sie nie podoba - zmien forum chamski babsztylu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Piersi? IP: *.tpnet.pl 25.02.07, 22:03 kewab napisała: > o jaki wrazliwe tylko wspołczuc a moze napiszesz to po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandarynka Re: Piersi? IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.07, 11:55 Napisz, co dokładnie jest nie tak z twoimi piersiami, będzie nam łatwiej ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś