Gość: xxxxxxxxxxx IP: *.chello.pl 26.02.07, 22:44 pojawila sie dzis wieczorem ok 18,do tego bardzo boli nie podbrzusze,nie tylko w oddawaniu moczu.Misiaczke mialam tydzien temu,poza tym te krawienia sa niewielkie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w Re: krew w moczu IP: *.tpnet.pl 26.02.07, 22:46 rozumiemy, ze idziesz rano do lekarza. tak, to bardzo madra decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: krew w moczu IP: *.tpnet.pl 26.02.07, 22:48 a jak pytasz nas, co to jest - poczytaj www.po40.pl/krwiomocz.html www.urologia.rzeszow.pl/pl/160/ pl.wikipedia.org/wiki/Hematuria Odpowiedz Link Zgłoś
stefajna Re: krew w moczu 27.02.07, 15:24 to może byc ostre zapalenie pęcherza, radzę wybrac się do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxx Re: krew w moczu IP: *.chello.pl 27.02.07, 18:41 jade na pogotowie bo umieram!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
green_land Re: krew w moczu 27.02.07, 18:49 No to trzymam kciuki. Dobrze będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxx Re: krew w moczu IP: *.chello.pl 27.02.07, 20:28 mam ostre zapalenie pecherza!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
enilka Re: krew w moczu 27.02.07, 22:00 nic przyjemnego... trzymaj się a gdy sie juz wyleczysz to pożadnie przebadaj. Mi po zapaleniu coś pozostało i w niedz. pędzę na operację wycinania, ale już nie strasze! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: krew w moczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 22:59 Bardzo dobrze, ze pojechałaś dzisiaj, bo przy krwiomoczu trzeba od razu wziąć antybiotyk. Ja półtora roku temu przeżyłam taki szok, ale miałam bardzo duży krwiomocz. Też wieczorem pojechałam na urologię do szpitala na PCK, dostałam leki, wróciłam do domu i rano już mocz był normalny. Gdyby tak nie było to trzeba ponownie do lekarza. ale mimo to idź na spokojnie, ja zrobiłam usg i posiew moczu, żeby ten problem zakończyć. Daj znać jutro. Powodzenia1 Będzie dobrze, to tylko tak groźnie wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś