Dodaj do ulubionych

maść dla koni - ostatni krzyk mody?

IP: 85.112.196.* 28.05.07, 14:58
Co to za moda ostatnio panuje? Wszyscy smarują się jakąś maścią dla koni...
Podobno pomaga na wszystkie dolegliwości. Wiecie coś na ten temat? Wczoraj
znajoma chciała mi wysmarować bolące korzonki nerwowe ale jakoś udało mi sie
ja do tego zniechęcić.
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: maść dla koni - ostatni krzyk mody? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 15:04
      emeryci i renciści ją wyłuskali bo pudła duże i tanie crying
      ale czy to moda czy raczej życie ich zmusiło do takich pomysłów?
    • Gość: Matylda Re: maść dla koni - ostatni krzyk mody? IP: 85.112.196.* 28.05.07, 15:30
      Emeryci i renciści, powiadasz... Może i tak ale ja od pewnego czasu słyszę
      ciągle o tej maści od wszystkich po kolei, od młodych też. Ciekawa jestem czy
      ona rzeczywiście pomaga i czy to tak dobrze żeby człowieka smarować jak
      konia... Wszyscy, którzy się nią smarowali jeszcze żyją, nie zszedł ktoś
      przypadkiem?
      • Gość: anka Re: maść dla koni - ostatni krzyk mody? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 15:39
        nie znam badań na temat wpływu whiskasa na żołądki ludzkie
        tak samo jak nie wiem czy ostatnie zgony ludzi badano pod kątem ilości
        wchłoniętej maści dla zwierząt

nie wiem, ja bałabym się spróbować
        w końcu jeśli specyfik przeznaczony jest wyraźnie dla zwierząt to chyba
        logiczne, że ludzie nie powinni eksperymentować

ps. będę obserwować swoją sąsiadkę...
    • Gość: !!!!!!!!! Re: maść dla koni - ostatni krzyk mody? IP: *.tpnet.pl 28.05.07, 15:30
      byl na ten temat reportaz w tv.. calkowity debilizm - moze zaszkodzic.. w koncu
      to DLA KONIA, a nie dla watlej emerytki!!!!!!!!!!
      • Gość: anka Re: maść dla koni - ostatni krzyk mody? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 15:44
        Jak mówią, że pomaga na wszystko, to znaczy że nie pomaga na nic.
        • Gość: gość Re: maść dla koni - ostatni krzyk mody? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 20:01
          Ludzie ta maść to jedynie naturalne składniki i raczej nie pomaga na wszystko
          ale jest bardzo dobra np. na bóle mięśni, zapalenia stawów.
          • Gość: 111111111111111111 Re: maść dla koni - ostatni krzyk mody? IP: *.tpnet.pl 28.05.07, 20:07
            ale jest DLA KONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            a nie dla ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: gośka Re: maść dla koni - ostatni krzyk mody? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 20:37
              Gość portalu: 111111111111111111 napisał(a):

> ale jest DLA KONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              > a nie dla ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jeeej,ale bez takiej histerii.. ;-//
              obejrzałaś jeden program i tak ci go zakodowano jako jedyne, słuszne
              przedstawienie problemu?
              na rynku są również balsamy dla ludzi pod nazwą Koński balsam i te na przykład
              są dopuszczone do stosowania u dwunożnych, także nie generalizujmy
              spokoju więcej życzę
    • Gość: anna Re: maść dla koni - ostatni krzyk mody? IP: *.dialog.net.pl 28.05.07, 20:37
      nie dla koni ale konska zawiera w skladzie skl rozgrzewajace
      www.kosmetykinaturalne.bls.pl/c.p/masc-konska.cb.html
    • agatazieba Re: maść dla koni - ostatni krzyk mody? 28.05.07, 22:51
      a może chodzi o końską maść? ona jest dla ludzi. z opisu na opakowaniu wynika,
      że jest na wszystko. mama używała na żylaki, mówiła, że nie wie, jak działa, ale
      fajnie rozgrzewa i sprawdziła się w bolącej kostce. ja nie stosowałam.
    • Gość: Koń Re: maść dla koni - ostatni krzyk mody? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 23:29
      TO DZIAŁA NA KONIA!
      Ja smaruję tym KONIA męża i rzeczywiście rozgrzewa męża i KONIA!
      • psotaa Re: maść dla koni - ostatni krzyk mody? 29.05.07, 10:50
        dzieczyny ta masc jest dla ludzi rowniez ma skladniki eukaliptusa miety inne
        jeszcze skladniki bym musiala sprawdzic na opakowaniu,mam lezaca osobe po
        zlamaniu biodra niestety nie moze juz chodzic.jest to potworny bol wszelkie
        masci jak np.lioton ketoprofen czy podobne masci juz wyprobowalam i rzadnego
        skutku nie bylo ta masc naprawde usmierza bol.ma dzialanie dlugie i chlodzace.u
        nas w zielarskich kosztuje ok 15 zl ja wole sprowadzac ja z niemiec ma troszke
        inne skladniki i kosztuje 35zl.jest etykieta ze jest przeznaczona dla ludzi.gdy
        lekarza spytalam to pwoeidzial ze wolno tylko smarowac bolace miejsca ale nie
        tak jak zylaki bo mozna krzywde zrobic.na zylaki to lepiej kupic podkolanowki
        specjalne.wolno smarowac kregoslup,stawy,kolana nawet skronie mozna przy bolu
        glowy.
        • Gość: wiejska baba tę masc przywozi sie ze Słowacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 11:10
          jest i niemiecka, nie wiem na czym polega różnica , ale ponoc jest znakomita
          • lisia312 Re: tę masc przywozi sie ze Słowacji 29.05.07, 20:18
            są 2 rodzaje, rozgrzewająca i chłodząca, ta dla ludzi nazywa się balsam koński,
            ew maść końska
            • Gość: majka KOŃSKA MAŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 20:29
              No też sobie wymyśliłam to nie nazywa się MAść dla konia tylko Końska maść i to
              wcale nie oznacza ze jest wyprodukowana dla konia czy z koniabig_grin Poprost tak się
              nazywa , jest popularna bo oprócz tego ze jak się nasmiewacie kupują ją
              emeryci...bo jest tania to jeszcze jest skuteczna.
              • Gość: Matylda Re: KOŃSKA MAŚĆ IP: 85.112.196.* 30.05.07, 11:40
                Ja sie temu nie przyglądałam ale kiedys próbował mnie na kupno namówić facet,
                który tą maścią handluje (przywożą mu z Niemiec). Mówił, że to wprawdzie maść
                DLA KONI ale skoro koniowi pomaga to człowiekowi też nie zaszkodzi. Przecież
                zwierzęta leczone sa takimi samymi lekarstwami jak ludzie tylko dawka sie
                zmienia. Nie kupiłam bo nie zamierzam skutków leczyć u weterynarza. Myślę
                jednak, że skoro facet tym handluje (a głupi nie jest) to chyba wie co
                sprzedaje i dla kogo jest przeznaczone. Może jest maść dla koni i Maść Końska?
                • Gość: majka Re: KOŃSKA MAŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 15:59
                  Masz racje sa dwie jest maść dla konia i też ludzie się nią smarują hihihi,ja
                  bym nie próbowała przyznam szczerze , ale jest też maść końska i tę polecam , bo
                  przy rwie barkowej , korzonkach genialna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka