Dodaj do ulubionych

jaki lekarz pomoze

IP: *.elpos.net 30.05.07, 08:02
witam,
od pewnego czasu mam silne skorcze lydek, czesto przez to budze sie w nocy, mozna powiedziec ze praktycznie kazdego dnia rano przed wstaniem z lozka dostaje tak silnego skorczu ze az wykrecam sie z bolu.

do jakiego lekarza mam sie udac? tylko prosze nie piszcze ze do rodzinnego bo juz bylam dostalam leki na pobudzenie krazenia ktore wogole mi nie pomagaja sad
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: jaki lekarz pomoze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 08:23
      magnez łykasz?
      • Gość: mala Re: jaki lekarz pomoze IP: *.elpos.net 30.05.07, 08:27
        lykam smile
      • Gość: mala Re: jaki lekarz pomoze IP: *.elpos.net 30.05.07, 08:28
        do do tego jeszcze zbior wszystkich witamin, odzywaiam sie zdrowo, nie pale, nie pije kawy, czasem herbate, alkoholu wogole nie pije
        • kocio-kocio Re: jaki lekarz pomoze 30.05.07, 09:41
          Tabletki antykoncepcyjne?
        • Gość: blanka Re: jaki lekarz pomoze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 09:53
          to może własnie dlatego smile))

a tak na poważnie: wiesz co robić jak juz skurcz złapie?? jesli to jest skurcz
          łydki to z całej siły odchylaj palce stóp ku przodowi tak żeby palce stóp były
          w jednej linii do całej nogi, a najlepiej jak ktoś Ci pomoże i naciągnie stopę,
          sprawia to dużą ulgę przy takim bólu.
          Ja zresztą tym sposobem zapobiegam bólowi jak czuję ze skurcz się zbliża.
          pozdrawiam
          • abkasia Re: jaki lekarz pomoze 30.05.07, 10:01
            magnez i wit z grupy B glownie B 12
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka